kilopula Reputație: 14 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Si ceasul e acelasi.Cred ca ii cu tipa asta ca si cand vezi una pe strada una faina din spate si te grabesti s-o depasesti sa-i vezi si fata. Si iti pare rau, mai bine te multumeai doar cu spatele.
kilopula Reputație: 14 Postat Martie 16, 2020 Postat Martie 16, 2020 Am comunicat cu salonul, zic ca Maya nu mai lucreaza la ei. De ce mai apare atunci in anunturi la aia nu mi-au raspuns.Acuma pot sa fac presupuneri, cum ca daca a plecat de la un salon de rahat insa acela isi tot mai face reclama cu ea s-ar putea ca clientii pe care i-a muls sa fi fost multumiti. Sau cine stie.
shakespeare off the moon Reputație: 14 Postat Mai 29, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 29, 2020 este deschis in perioada asta??
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Noul sediu e pe Simion Balint, vis a vis de autogara.
sophiedee Reputație: 355 Postat August 30, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 30, 2020 Noul sediu e pe Simion Balint, vis a vis de autogara.Le-a expulzat de acolo?
contnimfom Reputație: 10 Postat August 31, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 31, 2020 A ajuns deapula rau, femei grase urate
ionion2 Reputație: 63 Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 Noul sediu e pe Simion Balint, vis a vis de autogara.E ciudat că se mută așa rapid după ce au investit într-o locație buna
sophiedee Reputație: 355 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 1, 2020 ChiarLocatia aceea din zona Sigma arata super super okMult peste Cleo care mi se pare invechita si degradataSi chiar si peste celelalte 1 1
ionion2 Reputație: 63 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 ChiarLocatia aceea din zona Sigma arata super super okMult peste Cleo care mi se pare invechita si degradataSi chiar si peste celelalteCa și locație era clar cea mai bună și era singurul salon non-stop care avea locație ok
cccpccap Reputație: 7 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:word Oras:word Postat Septembrie 2, 2020 nu e la sigma e langa autogara
sophiedee Reputație: 355 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 2, 2020 Nu e dar acolo era
ionion2 Reputație: 63 Postat Septembrie 2, 2020 Postat Septembrie 2, 2020 poftimÎn toamna anului trecut aveau un salon nou, deschis în spate la sigma și acum au schimbat locația deși era cea mai buna calitate a salonului, având camere mari cu mobilier nou. Ca și masaj nu era cel mai bun salon. 1
cccpccap Reputație: 7 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:word Oras:word Postat Septembrie 5, 2020 e vizavi de hotel beta deasupra lui helios ieri la ora 14 erau 2 tipe una negresa am zis pas mai ales ca imi explica mie ce e masaj tantric
ralcuca Reputație: 29 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 Normal ca daca ai servicii ce cacat nu poti pastra o locatie buna. Lumea nu vine sa admire arhitectura ci sa fie coaiele golite placut.
ionion2 Reputație: 63 Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Normal ca daca ai servicii ce cacat nu poti pastra o locatie buna. Lumea nu vine sa admire arhitectura ci sa fie coaiele golite placut.Lumea când cheltuie multi bani vine sa fie golite coaiele plăcut într-o locație buna, in care sa se poată relaxa daca tot cheltuie multi bani. Ca și salon trebuie sa ai și locație și servicii bune că în România 150-200/h nu e puțin. 2
ralcuca Reputație: 29 Postat Septembrie 13, 2020 Postat Septembrie 13, 2020 Salonul asta a mai functionat si sub alte denumiri si intotdeauna a avut recenzii proaste. In loc de schimbarea locatiilor ar trebui sa-si aleaga materialul de productie mai bine.
sophiedee Reputație: 355 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 14, 2020 Sub ce nume?
ralcuca Reputație: 29 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Ti le spune Gogu toate, daca-i pasezi numarul.
contnimfom Reputație: 10 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 22, 2020 Am fost la 4 fete diferite doar cu doua am reusit sa fac sex. Celelealte doua nu s-au lasat nici cum (nu dau nume) , e ok per ansamblu salonul, dar nu stiu daca sa recomand sau nu... hai sa zicem ca recomand, dar incert. 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 Am fost la 4 fete diferite doar cu doua am reusit sa fac sex. Celelealte doua nu s-au lasat nici cum (nu dau nume) , e ok per ansamblu salonul, dar nu stiu daca sa recomand sau nu... hai sa zicem ca recomand, dar incert.50% ... hmmm??? P.S.: clar, numele fetelor care au acceptat sex în salon, cert nu trebuie dat. Dar ... numele celor care au refuzat sexul în salon s-ar putea face public (se subînțelege de ce).
cccpccap Reputație: 7 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:word Oras:word Postat Septembrie 23, 2020 vrajeala e facut sex in visul lui
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum