contnimfom Reputație: 10 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 23, 2020 vrajeala e facut sex in visul lui😂ori este patroana cu cont fake, ori ceva maseuza, si da ok, cine crede bine, cine nu, iar bine, nu sunt cel mai frumos nici cel mai urat din lume, dar daca nu crezi ca poti avea parte de sex intr-un salon de masaj, sunt doua variante, ori esti cel mai nesigur om din lume pe tine, ceea ce se poate remedia la psiholog, ori esti urat ca pula, ceea ce e greu de rezolvat, gen cum esti tu cred... 1
ralcuca Reputație: 29 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 @contimfom:- De ce sa scrie patroana cu cont fake lucruri care ii aduc mai putini clienti? Zvonul ca se poate si fute doar aduce lume.- Are de-a face fix pula cat esti de frumos. Ce conteaza se masoara in mm si se numeste grosime. @mocu:Hai sa ne ascundem dupa deget. De parca intr-un salon nu ar sti colegele si toti care dintre fete fute.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 ... @mocu:Hai sa ne ascundem dupa deget. De parca intr-un salon nu ar sti colegele si toti care dintre fete fute.Coaie, ai dreptate.Atâta doar ca ceea ce spusesem eu era nu ca fetele se știu între ele, care fac sex și care nu (discutabil și aici într-o buna măsură) , ideea era ca și noi sa știm, adică noi clienții, dar, ... prin excludere, adică alea cert nu fac, deci restul posibil.Eu i-am cerut stimabilului coleg sa spună care-s fetele care nu oferă sex.Atâta doar.
cccpccap Reputație: 7 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:word Oras:word Postat Septembrie 26, 2020 nu stie nici nu a fost la salon
gaiocu Reputație: 4 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 2, 2020 ok hai sa discutam de "nefutaciosele" din saloane sau doar acest salon are "nefutacioase"? sincer m-a indoiesc!
cccpccap Reputație: 7 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:word Oras:word Postat Octombrie 2, 2020 este o negresa dc vrei
molson13 Reputație: 18 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 2, 2020 Oare matroana nu activeaza?
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:word Oras:word Postat Noiembrie 3, 2020 suno si intrebo
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Noiembrie 7, 2020 Am fost azi noapte de pe la 12 . Am stat pana la 6 dimineata , am baut ca o vita si am intrat cu 2 fete ......Cred ca am vazut in total cam 7 fete si unele chiar arata mondial.10 lei o bere si 150 masajul.Recomand salonul ......am sa revin .
molson13 Reputație: 18 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 7, 2020 Pentru 6 ore ai platit doar 160 de lei?
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Noiembrie 7, 2020 Pentru 6 ore ai platit doar 160 de lei?am platit 300 de lei 2 masaje si 10 lei pe bere care sincer nu stiu cate au fost ....am stat cu fetele si inca 2 clienti la povesti , am ras toata noaptea :)))) una dintre fete este putin surda si isi batea unu pula de ea :))))
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Noiembrie 7, 2020 am platit 300 de lei 2 masaje si 10 lei pe bere care sincer nu stiu cate au fost ....am stat cu fetele si inca 2 clienti la povesti , am ras toata noaptea :)))) una dintre fete este putin surda si isi batea unu pula de ea :)))) am platit 300 de lei 2 masaje si 10 lei pe bere care sincer nu stiu cate au fost ....am stat cu fetele . patroana , receptiionista , o rusoasca ( habar nu am ce cauta pe acolo probabil ceva amica de-a patroanei ) si inca 2 clienti la povesti , am ras toata noaptea :)))) una dintre fete este putin surda si isi batea unu pula de ea :))))
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Postat Noiembrie 7, 2020 am platit 300 de lei 2 masaje si 10 lei pe bere care sincer nu stiu cate au fost ....am stat cu fetele si inca 2 clienti la povesti , am ras toata noaptea :)))) una dintre fete este putin surda si isi batea unu pula de ea :))))@charny, cu nara ta fina, cunoscător și vechi "războinic" pe frontul asta, crezi ca se poate mai mult decât laba uleioasa după ce ai băut o bere la barul lor?
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Noiembrie 7, 2020 @charny, cu nara ta fina, cunoscător și vechi "războinic" pe frontul asta, crezi ca se poate mai mult decât laba uleioasa după ce ai băut o bere la barul lor?da, se poate
molson13 Reputație: 18 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 7, 2020 da, se poateSincer....mie mi s-a pus pata le matroana😊 1
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Noiembrie 7, 2020 Sincer....mie mi s-a pus pata le matroanaarata mondial intradevareu o atac pe receptionista inca de cand era pe paduri :))))) nu se lasa nici cum dar da din coada :)))
molson13 Reputație: 18 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 7, 2020 arata mondial intradevareu o atac pe receptionista inca de cand era pe paduri :))))) nu se lasa nici cum dar da din coada :)))La care receptionista te referi?ðŸ§
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Noiembrie 7, 2020 La care receptionista te referi?nu stiu daca pot sa ii las numele aici , stiu 100 % ca urmareste forumul si probabil se va supara .
molson13 Reputație: 18 Postat Noiembrie 7, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 7, 2020 nu stiu daca pot sa ii las numele aici , stiu 100 % ca urmareste forumul si probabil se va supara .Dar sunt mai multe, cel putin asta cred...poti sa o descrii te rog?
tortionaru Reputație: 4 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 8, 2020 Pana la urma cât e ora de masaj și unde e locația? Tot la autogara?
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:word Oras:word Postat Noiembrie 8, 2020 150 200 autogara sus la helios si e cu mult s.. se pare au si bere gratis ps vrea si eu toata noaptea cu 200
tortionaru Reputație: 4 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 9, 2020 150 pe timp de zi și 200 noaptea sau cum? Și la partea cu s.. E ce ma gândesc eu? Pt asta cât se plătește în plus? Mersi
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Noiembrie 10, 2020 150 masajul si 10 lei o bere :))))zici ca vi lene sa cititi :)))si talambelor masajul este 150 si pe zi si pe noapte .incredibil ce va pute capul a prostie la uni . 1
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 11, 2020 Oras:word Oras:word Postat Noiembrie 11, 2020 da pute tie iti pute a desteptaciune
cccpccap Reputație: 7 Postat Noiembrie 11, 2020 Oras:word Oras:word Postat Noiembrie 11, 2020 150 pe timp de zi și 200 noaptea sau cum? Și la partea cu s.. E ce ma gândesc eu? Pt asta cât se plătește în plus? Mersi tu pui botul asa usor?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum