dick but Reputație: 196 Postat August 28, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 28, 2019 Salut zilele astea ajung pe la voi prin oras...Ce recomandari imi faceti?
oscar Reputație: 12 Postat August 28, 2019 Telefon: 07noidoi Oras:ROMANIA Telefon: 07noidoi Oras:ROMANIA Postat August 28, 2019 Salut. Din păcate nu prea ai ce. Poate doar sorina, sex total la 150 de lei finalizarea, dar nu mai e la prima tinerețe.
rodans Reputație: 422 Postat August 28, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 28, 2019 sorina e bestiala daca vrei si dominare .
oscar Reputație: 12 Postat Septembrie 2, 2019 Telefon: 07noidoi Oras:ROMANIA Telefon: 07noidoi Oras:ROMANIA Postat Septembrie 2, 2019 Lasa reclama mascata pentru sorina. Sorina are peste, un tip tiganos slab. Am vazut o întâmplator in zona turn, unde isi face veacul. Cand tu urci la sorina cu liftul, pestele coboară pe scari. Deci, aveti grija.
rodans Reputație: 422 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 2, 2019 are sau nu nu-mi pasa atata timp cat isi face treaba e ok
rodans Reputație: 422 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 2, 2019 chiar azi fusai la sorina si era singura
sorina69 Reputație: 90 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Targu jiu Oras:Targu jiu Postat Septembrie 20, 2019 Da am specificat ca sunt o tipa matura oscar,si care e problema ta tariful? nu am nici un peste dar cu cine ies in oras nu e treaba ta am si eu familie prieteni ca fiecare
sorina69 Reputație: 90 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Targu jiu Oras:Targu jiu Postat Septembrie 20, 2019 Scrie despre servicii nu despre viata mea personala. Nu te intereseaza daca sunt casatorita sau daca am copii, e fix viata mea personala si ar trebuii sa intelegi asta. O zi buna!
sorina69 Reputație: 90 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Targu jiu Oras:Targu jiu Postat Septembrie 20, 2019 Scrie despre servicii nu despre viata mea personala. Nu te intereseaza daca sunt casatorita sau daca am copii, e fix viata mea personala si ar trebuii sa intelegi asta. O zi buna!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum