bloody-mary Reputație: 51 Postat August 29, 2019 Oras:Here Oras:Here Postat August 29, 2019 Inesuka fu 2 10 coorr :)) Mă pupi :)
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat August 29, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 29, 2019 amada o gasit 1
parintelul Reputație: -377 Postat August 29, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 29, 2019 Dedicatie pentru Vali Barbosu?
filofteu Reputație: 663 Postat August 29, 2019 Postat August 29, 2019 Madi, cate baxuri de banane ai carat azi?
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Postat August 29, 2019 Dedicatie pentru Vali Barbosu? Unde e Liviu ?
parintelul Reputație: -377 Postat August 29, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 29, 2019 Unde e Liviu ?Am auzit ca negociaza cu Carla s-o bage pe centura
amun ra Reputație: 1447 Postat August 29, 2019 Postat August 29, 2019 Am auzit ca negociaza cu Carla s-o bage pe centuraare competie si acolo :laugh2 1
picassobaby Reputație: 17 Postat August 29, 2019 Oras::) Oras::) Postat August 29, 2019 Siana m-a gasit pe mine si eu pe ea. Ma intretine, imi cumpara haine scumpe, imi da bani de pacanele etc...asta da femeie! 1
filofteu Reputație: 663 Postat August 29, 2019 Postat August 29, 2019 Madi, coaiele mele de servitor au primit dulciuri. https://i.imgur.com/iPsVdXP.jpg Nu mananc d-alea, deci le-am oferit unei colege iraniene, pe care apropo, o iubesc. Fata aia munceste mai mult decat orice dobitoc nativ de aici, asa ca merita o scrisoare de recomandare oricand o sa mi-o ceara. Pana una alta, Îs, da Madi, am scris Îs, blocat in trafic in comuna dragomiresti, mai exact in satul Râncăciov. Fii atenta ce-i aici. https://www.youtube.com/watch?v=PoHhX0IW8KM Draga, oricand imi zici, sunt gata sa plec din Râncăciov si sa vin in Bucuresti. Vorba aia, suntem amandoi normali, un barbat si o femeie. Ok, o femeie si un barbat,ca nu suntem sexisti. Fara prosteli, nu mai ascund nimic. Nu-mi mai ascund identitatea, p.la noduroasa de batranel, coaiele flescaite, chilotii rupti in cur pe care ii ador, nimic. Is doar al tau, Amadi. Cati copchii prosti si betivi vrei sa avem? as zice 3, ca ma cac pe numerele pare. Le urasc din adancul sufletului meu negru. Bine, as fi acoperit la sedintele cu parintii. Orice m-ar intreba, raspunsul e "seamana cu ma-sa". Îs ok. Pupi pupi. Amadi.
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Postat August 30, 2019 Imi fac antrenamentul zilnic cu retardati. Pentru retardati te antrenezi, de retardati ai parte Madi fata tatii :) E ca In Osho, Universul iti livreaza ce ii ceri 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Madi, coaiele mele de servitor au primit dulciuri. https://i.imgur.com/iPsVdXP.jpg Nu mananc d-alea, deci le-am oferit unei colege iraniene, pe care apropo, o iubesc. Fata aia munceste mai mult decat orice dobitoc nativ de aici, asa ca merita o scrisoare de recomandare oricand o sa mi-o ceara. Pana una alta, Îs, da Madi, am scris Îs, blocat in trafic in comuna dragomiresti, mai exact in satul Râncăciov. Fii atenta ce-i aici. https://www.youtube.com/watch?v=PoHhX0IW8KM Draga, oricand imi zici, sunt gata sa plec din Râncăciov si sa vin in Bucuresti. Vorba aia, suntem amandoi normali, un barbat si o femeie. Ok, o femeie si un barbat,ca nu suntem sexisti. Fara prosteli, nu mai ascund nimic. Nu-mi mai ascund identitatea, p.la noduroasa de batranel, coaiele flescaite, chilotii rupti in cur pe care ii ador, nimic. Is doar al tau, Amadi. Cati copchii prosti si betivi vrei sa avem? as zice 3, ca ma cac pe numerele pare. Le urasc din adancul sufletului meu negru. Bine, as fi acoperit la sedintele cu parintii. Orice m-ar intreba, raspunsul e "seamana cu ma-sa". Îs ok. Pupi pupi. Amadi.Io zic ca tre sa schimbi strategia, n-o vrajesti așa :D Taie-i respirația cu ceva dân Berlin, cum ar fi: Never hesitating to become the fated onesTurning and returningTo some secret place to hideWatching in slow motionAs you turn to me and say...My Love :D :D :D
siana Reputație: -1368 Postat August 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2019 Dedicatie pentru Vali Barbosu? Ca sa nu fii gelos ia, de aici, si tu, o dedicatie, de la mine : Te-ai nascut intr-un boschet,cu sticla de votka in manasi-n cealalta c-un carnetde nebun, si -n cur cu-o drena. Si toti, atunci cand te-au vazut,au exclamat scuipand in san :- Oh, vai, ce monstru ! Ce urat !S-a nascut betiv si batran ! Fugiti din calea lui ! Pazea,c-atunci cand dintii ii vor dasi n-o sa aiba ce sa bea,monstrul, din oameni, va musca ! Cand va creste se va clona !Ferea, ca asta-i Antihristul !Si clonele-i se vor luptaalaturi de acest sinistru, demonic, contra lumii-ntregi.Vor semana in lume ura,incat nu poti sa mai dezlegi,ce-i adevar, care-i minciuna. Primul cuvant ce l-ai rostita fost VOTKA si n-adormeaidecat cu votka ametit,ce, din biberon, o sugeai. Poate, va mai urma ...
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 30, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 30, 2019 Ca sa nu fii gelos ia, de aici, si tu, o dedicatie, de la mine : Te-ai nascut intr-un boschet,cu sticla de votka in manasi-n cealalta c-un carnetde nebun si-n cur cu-o drena. Si toti, atunci cand te-au vazut,au exclamat scuipand in san :- Oh, vai, ce monstru ! Ce urat !S-a nascut betiv si batran ! Fugiti din calea lui ! Pazea,c-atunci cand dintii ii vor dasi n-o sa aiba ce sa bea,monstrul, din oameni, va musca ! Cand va creste se va clona !Ferea, ca asta-i Antihristul !Si clonele-i se vor luptaalaturi de acest sinistru, demonic, contra lumii-ntregi.Vor semana in lume ura,incat nu poti sa mai dezlegi,ce-i adevar, care-i minciuna. Primul cuvant ce l-ai rostita fost VOTKA si n-adormeaidecat cu votka ametit,ce, din biberon, o sugeai. Poate, va mai urma ...a fost banat pisulica =))) 2
siana Reputație: -1368 Postat August 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2019 a fost banat pisulica =))) Un trandafir in umbra moaresi soare nu-i, sa-i planga risipirea ... ( citat din O. Goga - Dascalita ) Hai , sa nu il deplangem, ca se descurca el .. Va intra pe un cont nou.
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Postat August 30, 2019 Ca sa nu fii gelos ia, de aici, si tu, o dedicatie, de la mine : Te-ai nascut intr-un boschet,cu sticla de votka in manasi-n cealalta c-un carnetde nebun, si -n cur cu-o drena. Si toti, atunci cand te-au vazut,au exclamat scuipand in san :- Oh, vai, ce monstru ! Ce urat !S-a nascut betiv si batran ! Fugiti din calea lui ! Pazea,c-atunci cand dintii ii vor dasi n-o sa aiba ce sa bea,monstrul, din oameni, va musca ! Cand va creste se va clona !Ferea, ca asta-i Antihristul !Si clonele-i se vor luptaalaturi de acest sinistru, demonic, contra lumii-ntregi.Vor semana in lume ura,incat nu poti sa mai dezlegi,ce-i adevar, care-i minciuna. Primul cuvant ce l-ai rostita fost VOTKA si n-adormeaidecat cu votka ametit,ce, din biberon, o sugeai. Poate, va mai urma ...Si asta e poeta. Toate curvele de aici sunt absolut fascinante-seducatoare-fermecatoare-zapacitoare-ametitoare.
siana Reputație: -1368 Postat August 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2019 Si asta e poeta. Toate curvele de aici sunt absolut fascinante-seducatoare-fermecatoare-zapacitoare-ametitoare. Ii tin eu locul, ca interimar, lui popa nebunul. Daca n-am fi, nu s-ar mai povesti ... si n-ati mai sta cu nasu-n curul nostru zi de zi.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Pentru retardati te antrenezi, de retardati ai parte Madi fata tatii :) E ca In Osho, Universul iti livreaza ce ii ceri Amada.Te adaptezi la ce primesti. Nu e usor sa nu fii retardat pe lumea asta.
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Postat August 30, 2019 Amada.Te adaptezi la ce primesti. Nu e usor sa nu fii retardat pe lumea asta.Nu inteleg cum e sa fii retardant ca e dubla negatie si sunt zapacit. Si-a facut una efectul
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Postat August 30, 2019 Nu inteleg cum e sa fii retardant ca e dubla negatie si sunt zapacit. Si-a facut una efectul Pardon sa Nu fii. Na ca vb singur acum
filofteu Reputație: 663 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Nu Gino, vorbesti cu Stapana carbohidratilor.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Nu inteleg cum e sa fii retardant ca e dubla negatie si sunt zapacit. Si-a facut una efectul Pardon sa Nu fii. Na ca vb singur acum Presupui ca as fi retardata de ti se pare ca folosesc negarea pentru increderea in sine?Ai dreptul sa crezi ce vrei, dar atat cat este strict crezul tau, pastreaza-l pentru tine.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Nu Gino, vorbesti cu Stapana carbohidratilor. Am ajuns scarbita sa te vad aici.Cand ma gandesc sa deschid site-ul imi trece cheful la gandul ca apari si tu cu tampeniile tale.Cum te suporti la cat te-ai injosit sa primesti raspunsuri de la mine? Unele metode nici gunoierii sau cersetorii nu folosesc.
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Postat August 30, 2019 Presupui ca as fi retardata de ti se pare ca folosesc negarea pentru increderea in sine?Ai dreptul sa crezi ce vrei, dar atat cat este strict crezul tau, pastreaza-l pentru tine.Amada, beloved, iubita ce sa-ti scriu eu tie ? Orice iti scriu tu consideri ca sar pe tine ca esti "curva' sau ca te fac retardata sau ca fac catrerinca. Cuvintele le stapanesti la perfectie dar limba ta e alta. Pe un geam in statia de tramvai era scris in praf de mana de fata "Fute-ma Aurele !" Caligrafic, frumos, cu cratima dar e asa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum