Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat August 30, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 30, 2019 Amada, beloved, iubita ce sa-ti scriu eu tie ? Orice iti scriu tu consideri ca sar pe tine ca esti "curva' sau ca te fac retardata sau ca fac catrerinca. pai este deja doar ca ea nu recunoasteamada este foarte incapatanata Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Am ajuns scarbita sa te vad aici.Cand ma gandesc sa deschid site-ul imi trece cheful la gandul ca apari si tu cu tampeniile tale.Cum te suporti la cat te-ai injosit sa primesti raspunsuri de la mine? Unele metode nici gunoierii sau cersetorii nu folosesc. Si ce anume sa fac eu cu scarba ta? Crezi ca are vreo importanta? Sunt un gunoier destul de priceput sa stii, daca ma gandesc. De succesuri. Tu ce esti? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Amada, beloved, iubita ce sa-ti scriu eu tie ? Orice iti scriu tu consideri ca sar pe tine ca esti "curva' sau ca te fac retardata sau ca fac catrerinca. Cuvintele le stapanesti la perfectie dar limba ta e alta. Pe un geam in statia de tramvai era scris in praf de mana de fata "Fute-ma Aurele !" Caligrafic, frumos, cu cratima dar e asa Eu stiu cine sunt, ce cred ceilalti nu ma mai pasioneaza.In caracter si zodia zilei scria ca sunt atenta la reactia pe care o dau celorlalti... A fost candva. Scria si ca am sanse sa ma schimb.Nu cred ca am facut-o in sensul bun, am vrut sa visez in continuare, nu a mai fost loc de naivitate.Nu stiu cine esti. Ai incercat sa vorbesti cu mine printre aberatiile Filofteiei si am dat flit la gramada.Daca e sa-mi para rau ramane de vazut.Ce tarfa, alta spunea "Te iubesc, Aurele!" :laugh2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 30, 2019 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 30, 2019 io mi-am gasit perechile, se pune? :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Vreau sa ma uit la Free Willy in seara asta. Link spre comentariu
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Partajează Postat August 30, 2019 Ce tarfa, alta spunea "Te iubesc, Aurele!" :laugh2Nu era tarfa, era fata cuminte, I-a spus sigur "Te iubesc, Aurele!" Dar Aurel asta era cam bagabont. Ca fata a scris mare cu litere de jumate de metru pe tot panoul :) Dar a venit ploaia si cuvintele s-a sters Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Nu era tarfa, era fata cuminte, I-a spus sigur "Te iubesc, Aurele!" Dar Aurel asta era cam bagabont. Ca fata a scris mare cu litere de jumate de metru pe tot panoul :) Dar a venit ploaia si cuvintele s-a sters Alte fantezii? Si ce anume sa fac eu cu scarba ta? Crezi ca are vreo importanta? Sunt un gunoier destul de priceput sa stii, daca ma gandesc. De succesuri. Tu ce esti? Vreau sa ma uit la Free Willy in seara asta. Filofteio, nici nu-ti dai seama ce sexy esti cand pari inabordabila! N-ai idee cat te-as fute cu cel de 20/6, am si pumn la nevoie... :) Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 pai si de ce nu ma futi? nu vezi cat ma gudur? stai acolo ca o bleaga si nimic. ia fa-ma sa simt ceva. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 pai si de ce nu ma futi? nu vezi cat ma gudur? stai acolo ca o bleaga si nimic. ia fa-ma sa simt ceva. Am si picioare, stai fara grija. ;) Link spre comentariu
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Partajează Postat August 30, 2019 Vreau sa ma uit la Free Willy in seara asta.Aici e mai bn. Numai romancute https://stripchat.com/CrazySummerLustParty Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Aici e mai bn. Numai romancute https://stripchat.com/CrazySummerLustParty Motiv pentru care te-am pus la gramada.Pfffff, o secunda am crezut ca nu mai stiu... Mda.Good luck! Ia-l pe Filofteia de mana in pas spre fericire! Nu uita sa scrii "Fute-ma, Filofteia!" :laugh2 :laugh2 :laugh2Atat pe azi, dismissed! Link spre comentariu
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Partajează Postat August 30, 2019 Alte fantezii? Fanteziile sunt extra features. Felul principal te satura. O ciorba de gaina batrana va rog. Uite-o, vine uite-o, fuge patineaza si n-ajunge :) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Fanteziile sunt extra features. Felul principal te satura. O ciorba de gaina batrana va rog. Uite-o, vine uite-o, fuge patineaza si n-ajunge :) Mai scriai tu ce-ti bese mintea si ma puneai sa ghicesc...Eu nu fug, iti spun sa-ti vezi de treaba ta. Nu-mi strica seara. Ai inceput prost, temini printre cei cu care trebuia sa ma adaptez... Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Am si picioare, stai fara grija. ;) uite ca radarul meu e sus acum. ia urca-le pe birou si baga o poza. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 uite ca radarul meu e sus acum. ia urca-le pe birou si baga o poza. Esti libera, tarfa, eu nu fut rebuturi. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Nu Madi, tarfa ai fost tu. Eu sunt doar un batranel. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Nu Madi, tarfa ai fost tu. Eu sunt doar un batranel. Cauta masina timpului si bani sa vii la mine. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 20 min la debara, 200 usd. iti tii mainile la spate, altfel te ia gaia. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 20 min la debara, 200 usd. iti tii mainile la spate, altfel te ia gaia. Vezi masina timpului, tampitule, eu primeam pe cine vreau si faceam ce vreau... Nu-mi placea sau aveam toane ca oricare, ma scuzam si dadeam banii inapoi.Sunt niste ani de atunci. Vise! Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Anul trecut am avut anunturi, m-au costat anunturile si locatia mai mult futaiul... :laugh2Este chiar ridicol sa ma numesti "curva", etc... Uneori imi doream sa pot fi... :no2 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Stii ce mai sunt vise? Eu intr-un jeg de oras. Adica ala in care esti. Link spre comentariu
gino1234 Reputație: 11 Postat August 30, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Partajează Postat August 30, 2019 "Nu-mi strica seara. Ai inceput prost, termini printre cei cu care trebuia sa ma adaptez…" Te-ai adaptat deja scumpa doamna. Dar pentru o secunda ai crezut ca... ceva. Ma bucur ca m-ai inteles pret de o secunda. Ma simt f. f. f. bine :) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 "Nu-mi strica seara. Ai inceput prost, termini printre cei cu care trebuia sa ma adaptez…" Te-ai adaptat deja scumpa doamna. Dar pentru o secunda ai crezut ca... ceva. Ma bucur ca m-ai inteles pret de o secunda. Ma simt f. f. f. bine :) Happy to be be at your service! Another reason in bag pula in site-ul asta! Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 30, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 30, 2019 In ce stat American esti ? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 In ce stat American esti ? Engleza este a doua mea limba, rusa a coborat pe locul 3 pentru ca nu am mai folosit-o. ;) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum