cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 niciodata nu am avut pm cu acest personaj, dar na de aici ce imi trimite! carla0784482719Regina sexului oralVIP Member2840 Postari:Inscris la:01 juni 2019Reputatie:-929Locatie:Bucuresti NERVA TRAIANTrimis Astazi, 18:46Uite nu am nimic cu tine . Dar ala cu mikky sau cam certat nu se halsesc oamenii nu e una si aceas persoana crede-ma :)))) eu nu tin cu niciunu dar ca sa sti de la mine necazule :))))Detalii la nr de telefon 0784482719Raspunde 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 poate stie mai multe si nu vrea sa spuna! :laugh2 2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Una din clone este chiar contul andreei bubu, banata permanenta in acest moment si mutata unde-i este locul, la curve de evitat : https://nimfomane.com/forum/topic/86579-andreeabubu/page-164Mai asteptam informatii despre clonele lui cinestie - banat si el permanent in acest moment, ca sa ii banam si restul clonelor si sa mutam TOATE curvele la de evitat.Sa auzim :wave A fost proxenet de cand s-a incris, unii urlau pe aici... Nimic.Ai atitudine de troll iar.Nu ti-a supt-o virtual cum iti place? :) 1 1 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 yubidumdum https://nimfomane.com/forum/user/262465-iubydumdum/ 1 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 50 de clone !!! :eek :eek :ewpu :ewpu Doamne Fereste ! Unii sunt dusi rau cu capul !!! Sa-ti faci 50 de clone sa faci recenzii mincinoase unei singure fapturi... dusi cu capul.... Problema nu este sa le detectezi si sa le banezi, aceste conturi. Treaba este cum poti sa-i opresti pe cei banati sa-si faca alte conturi. E o problema generala, multe site-uri de tipul forum sau cu base de date de utilizatori apeleaza la cea mai dura solutie: oprirea temporara a sign up-ului pentru o luna, doua, trei, lucru care, evident, nu se poate aplica aici. Sau ar mai merge sign up-ul pe baza de invitatii, dar nici asta nu stiu daca ar fi o metoda fezabila aici.In fine, poate, pentru viitor, Pisicuts ar putea sa ia in calcul chestia cu sign up-ul pe baza de invitatii si sa o adapteze, intr-un fel. 5 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2019 Una din clone este chiar contul andreei bubu, banata permanenta in acest moment si mutata unde-i este locul, la curve de evitat : https://nimfomane.com/forum/topic/86579-andreeabubu/page-164Mai asteptam informatii despre clonele lui cinestie - banat si el permanent in acest moment, ca sa ii banam si restul clonelor si sa mutam TOATE curvele la de evitat.Sa auzim :wave Brabo , ai facut si tu o fapta buna pe ziua in curs Amu baga o dunga si pe clona asta ....ca tot a lui este https://nimfomane.com/forum/user/251201-santhos123/ I-a facut chiar si Recenzie Falsa BUBOIULUI PURULENT ....lol 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2019 50 de clone !!! :eek :eek :ewpu :ewpu Doamne Fereste ! Unii sunt dusi rau cu capul !!! Sa-ti faci 50 de clone sa faci recenzii mincinoase unei singure fapturi... dusi cu capul.... Problema nu este sa le detectezi si sa le banezi, aceste conturi. Treaba este cum poti sa-i opresti pe cei banati sa-si faca alte conturi. E o problema generala, multe site-uri de tipul forum sau cu base de date de utilizatori apeleaza la cea mai dura solutie: oprirea temporara a sign up-ului pentru o luna, doua, trei, lucru care, evident, nu se poate aplica aici. Sau ar mai merge sign up-ul pe baza de invitatii, dar nici asta nu stiu daca ar fi o metoda fezabila aici.In fine, poate, pentru viitor, Pisicuts ar putea sa ia in calcul chestia cu sign up-ul pe baza de invitatii si sa o adapteze, intr-un fel. De ce te mai miri ? De cat timp latru eu pe aici ca face de-alea nefacute ?In ultimul timp am si abandonat ideea sa imi mai bat capul cu ei , fiindca nu se lua nicio atitudine Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 De ce te mai miri ? De cat timp latru eu pe aici ca face de-alea nefacute ?In ultimul timp am si abandonat ideea sa imi mai bat capul cu ei , fiindca nu se lua nicio atitudine De cat timp ai latrat ... recunoscut tu ca ai avut 10 clone? :laugh2 Astea le-ai recunoscut! 2 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 29, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 29, 2019 <p><p>niciodata nu am avut pm cu acest personaj, dar na de aici ce imi trimite! carla0784482719Regina sexului oralVIP Member2840 Postari:Inscris la:01 juni 2019Reputatie:-929Locatie:Bucuresti NERVA TRAIANTrimis Astazi, 18:46Uite nu am nimic cu tine . Dar ala cu mikky sau cam certat nu se halsesc oamenii nu e una si aceas persoana crede-ma :)))) eu nu tin cu niciunu dar ca sa sti de la mine necazule :))))Detalii la nr de telefon 0784482719Raspunde=))Imbarligatoare Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 =))Imbarligatoareca si cel care o sustine! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2019 Ce-ai facut sobolane , iar ai iesit pe primul loc in Top postari si ieri ? Plus ca ai ramas din nou ultimul prost de pe teren ....care-si trage chilotii cazuti in vine . 1 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 29, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 29, 2019 ca si cel care o sustine!Corect . A fost si ea femeia lui cinestie. Are si ea recenzii false de la el.. Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Ce-ai facut sobolane , iar ai iesit pe primul loc in Top postari si ieri ? Dementu'.jpg Plus ca ai ramas din nou ultimul prost de pe teren ....care-si trage chilotii cazuti in vine . Ai facut ochi falitule? Vezi ca maine vine ANAF la tine, si la sediu si la punctul de lucru! :laugh2 Noroc ca tu vinzi trente de la chinezi si ai chiloti gramada, maro si rupti in cur! :laugh2 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 29, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 29, 2019 Ce-ai facut sobolane , iar ai iesit pe primul loc in Top postari si ieri ? Dementu'.jpg Plus ca ai ramas din nou ultimul prost de pe teren ....care-si trage chilotii cazuti in vine .Miky in privinta lui Carla are dreptate. Nu o mai sustine ca si ea a fost cu Liviu Link spre comentariu
Vizitator carla0784482719 Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 =))Imbarligatoare nu era o.postare in care el cerea sa fie banat Mikky ca domne e aka Cinestie . Dar repet prostu a inteles altceva . Eu am vrut sa i spun ca nu exista aceasi persoana . Mikky e altcineva Cinestie altcineva. Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 29, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 29, 2019 nu era o.postare in care el cerea sa fie banat Mikky ca domne e aka Cinestie . Dar repet prostu a inteles altceva . Eu am vrut sa i spun ca nu exista aceasi persoana . Mikky e altcineva Cinestie altcineva.Nu o mai da cotita :)) 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Corect . A fost si ea femeia lui cinestie. Are si ea recenzii false de la el..si se pupa acum in cur cu miky77! Ce iti spune asta? 1 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 nu era o.postare in care el cerea sa fie banat Mikky ca domne e aka Cinestie . Dar repet prostu a inteles altceva . Eu am vrut sa i spun ca nu exista aceasi persoana . Mikky e altcineva Cinestie altcineva.Este evident ca ai alt peste acum, MIKY77! :laugh2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Nu o mai da cotita :))De unde stie. i-a incercat pe amandoi? :laugh2 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 29, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 29, 2019 si se pupa acum in cur cu miky77! Ce iti spune asta?Miky a picat de prost. Bucataru a fost destept. Ea afla informatii despre miky si ea le dadea mai departe :))Cum a procedat tot ea cu vodka-tuicar . Ea turna tot de anumite fete 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Prevăd o noapte lungă. 1 Link spre comentariu
bloody-mary Reputație: 51 Postat August 29, 2019 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat August 29, 2019 bravo motane .PS de Inesuka ce mai stii ?Curiosii mor repede 2 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Curiosii mor repedeooops :))fată, fată, fi draguţăne arati si noua o ţăţă ? 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 ooops :))fată, fată, fi draguţăne arati si noua o ţăţă ?amândouă, cu o floare nu se face primăvară :))) 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2019 Miky in privinta lui Carla are dreptate. Nu o mai sustine ca si ea a fost cu Liviu Nu-mi comanda si nu-mi impune nimeni ce trebuie sa fac ....decat daca vrei sa-i dau muie la sobolan ....ma strigi si-i dau in capac de iar schiauna in fundul cotetului , atanatorul Si izabela a fost cu Pecoaie , plus ca l-a si portretizat ca fiind un tinerel cu bune maniere....lol .....si Amada la fel Ce inseamna ? Sa nu le sustin cand au dreptate? Mai ales ca daca se si leapada de mosi gretosi , le si iubesc , virual bineinteles . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum