Sari la conținut

liviu58 sau cinestie si clonele de pe care scrie recenzii false

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

niciodata nu am avut pm cu acest personaj, dar na de aici ce imi trimite!

carla0784482719

Regina sexului oral

• photo-thumb-294001.jpeg?_r=1564908476
  • VIP Member
  • 5stars.gif
  • 2840 Postari:
  • Inscris la:
    01 juni 2019
  • Reputatie:-929

Trimis Astazi, 18:46

Uite nu am nimic cu tine . Dar ala cu mikky sau cam certat nu se halsesc oamenii nu e una si aceas persoana crede-ma  :)))) eu nu tin cu niciunu dar ca sa sti de la mine necazule  :))))
Detalii la nr de telefon 0784482719
  • Minus 2
Link spre comentariu

Una din clone este chiar contul andreei bubu, banata permanenta in acest moment si mutata unde-i este locul, la curve de evitat : https://nimfomane.com/forum/topic/86579-andreeabubu/page-164

Mai asteptam informatii despre clonele lui cinestie - banat si el permanent in acest moment, ca sa ii banam si restul clonelor si sa mutam TOATE curvele la de evitat.

Sa auzim

:wave

A fost proxenet de cand s-a incris, unii urlau pe aici... Nimic.

Ai atitudine de troll iar.

Nu ti-a supt-o virtual cum iti place? :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

50 de clone !!!  :eek  :eek  :ewpu  :ewpu

Doamne Fereste ! Unii sunt dusi rau cu capul !!! Sa-ti faci 50 de clone sa faci recenzii mincinoase unei singure fapturi... dusi cu capul....

Problema nu este sa le detectezi si sa le banezi, aceste conturi. Treaba este cum poti sa-i opresti pe cei banati sa-si faca alte conturi. E o problema generala, multe site-uri de tipul forum sau cu base de date de utilizatori apeleaza la cea mai dura solutie: oprirea temporara a sign up-ului pentru o luna, doua, trei, lucru care, evident, nu se poate aplica aici. Sau ar mai merge sign up-ul pe baza de invitatii, dar nici asta nu stiu daca ar fi o metoda fezabila aici.

In fine, poate, pentru viitor, Pisicuts ar putea sa ia in calcul chestia cu sign up-ul pe baza de invitatii si sa o adapteze, intr-un fel.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Una din clone este chiar contul andreei bubu, banata permanenta in acest moment si mutata unde-i este locul, la curve de evitat : https://nimfomane.com/forum/topic/86579-andreeabubu/page-164

Mai asteptam informatii despre clonele lui cinestie - banat si el permanent in acest moment, ca sa ii banam si restul clonelor si sa mutam TOATE curvele la de evitat.

Sa auzim

:wave

Brabo , ai facut si tu o fapta buna pe ziua in curs 

Amu baga o dunga si pe clona asta ....ca tot a lui este 

https://nimfomane.com/forum/user/251201-santhos123/

I-a facut chiar si Recenzie Falsa   BUBOIULUI PURULENT ....lol 

• Like 1
Link spre comentariu

50 de clone !!!  :eek  :eek  :ewpu  :ewpu

Doamne Fereste ! Unii sunt dusi rau cu capul !!! Sa-ti faci 50 de clone sa faci recenzii mincinoase unei singure fapturi... dusi cu capul....

Problema nu este sa le detectezi si sa le banezi, aceste conturi. Treaba este cum poti sa-i opresti pe cei banati sa-si faca alte conturi. E o problema generala, multe site-uri de tipul forum sau cu base de date de utilizatori apeleaza la cea mai dura solutie: oprirea temporara a sign up-ului pentru o luna, doua, trei, lucru care, evident, nu se poate aplica aici. Sau ar mai merge sign up-ul pe baza de invitatii, dar nici asta nu stiu daca ar fi o metoda fezabila aici.

In fine, poate, pentru viitor, Pisicuts ar putea sa ia in calcul chestia cu sign up-ul pe baza de invitatii si sa o adapteze, intr-un fel.

De ce te mai miri ?  De cat timp latru eu pe aici ca face de-alea nefacute ?

In ultimul timp am si abandonat ideea sa imi mai bat capul cu ei  , fiindca nu se lua nicio atitudine 

Link spre comentariu

De ce te mai miri ?  De cat timp latru eu pe aici ca face de-alea nefacute ?

In ultimul timp am si abandonat ideea sa imi mai bat capul cu ei  , fiindca nu se lua nicio atitudine 

De cat timp ai latrat ... recunoscut tu ca ai avut 10 clone? :laugh2  Astea le-ai recunoscut!

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In the Moon

<p><p>niciodata nu am avut pm cu acest personaj, dar na de aici ce imi trimite! carla0784482719

Regina sexului oral

• photo-thumb-294001.jpeg?_r=1564908476
  • VIP Member
  • 5stars.gif
  • 2840 Postari:
  • Inscris la:01 juni 2019
  • Reputatie:-929
Trimis Astazi, 18:46Uite nu am nimic cu tine . Dar ala cu mikky sau cam certat nu se halsesc oamenii nu e una si aceas persoana crede-ma :)))) eu nu tin cu niciunu dar ca sa sti de la mine necazule :))))Detalii la nr de telefon 0784482719
=))

Imbarligatoare

Link spre comentariu
Ce-ai facut sobolane , iar ai iesit pe primul loc in Top postari si ieri ?

post-194745-0-40906000-1567096630_thumb.jpg

Plus ca  ai ramas din nou ultimul prost  de pe teren ....care-si trage chilotii cazuti in vine .
  • Like 1
Link spre comentariu

Plus ca  ai ramas din nou ultimul prost  de pe teren ....care-si trage chilotii cazuti in vine .

Ai facut ochi falitule? Vezi ca maine vine ANAF la tine, si la sediu si la punctul de lucru! :laugh2 Noroc ca tu vinzi trente de la chinezi si ai chiloti gramada, maro si rupti in cur! :laugh2

Link spre comentariu

attachicon.gif Dementu'.jpg

Plus ca ai ramas din nou ultimul prost de pe teren ....care-si trage chilotii cazuti in vine .

Miky in privinta lui Carla are dreptate. Nu o mai sustine ca si ea a fost cu Liviu
Link spre comentariu
Vizitator carla0784482719
Reputație: 0

=))

Imbarligatoare

nu era o.postare in care el cerea sa fie banat Mikky ca domne e aka Cinestie . Dar repet prostu a inteles altceva . Eu am vrut sa i spun ca nu exista aceasi persoana . Mikky e altcineva Cinestie altcineva.
Link spre comentariu

nu era o.postare in care el cerea sa fie banat Mikky ca domne e aka Cinestie . Dar repet prostu a inteles altceva . Eu am vrut sa i spun ca nu exista aceasi persoana . Mikky e altcineva Cinestie altcineva.

Nu o mai da cotita :))
  • Like 1
Link spre comentariu

Este evident ca ai alt peste acum, MIKY77! :laugh2

Link spre comentariu

si se pupa acum in cur cu miky77! Ce iti spune asta?

Miky a picat de prost. Bucataru a fost destept. Ea afla informatii despre miky si ea le dadea mai departe :))

Cum a procedat tot ea cu vodka-tuicar . Ea turna tot de anumite fete

• Like 1
Link spre comentariu

Miky in privinta lui Carla are dreptate. Nu o mai sustine ca si ea a fost cu Liviu

Nu-mi comanda si nu-mi impune nimeni ce trebuie sa fac ....decat daca vrei sa-i dau muie la sobolan ....ma strigi  si-i dau in capac de iar schiauna in fundul cotetului , atanatorul 

Si izabela  a fost cu Pecoaie , plus ca l-a si portretizat ca fiind un tinerel cu bune maniere....lol .....si Amada la fel 

Ce inseamna ?  Sa nu le  sustin cand au dreptate?  Mai ales ca daca se si leapada de mosi gretosi ,  le si iubesc , virual bineinteles .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...