alex1199 Reputație: -505 Postat Iulie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2013 DIANA, Tineretului, bruneta fierbinte si obraznica pregatita sa iti ofere cele mai placute si excitante momente din viata ta. Ofer sex oral si normal la pretul de 50 ron finalizarea si 150 ron ora, te pup si te astept Tarif: 50/fin/15 min sau 150/ora Locatia este un apartament de 2 camere, situat intr-un bloc din apropierea intersectiei Bld. Tineretului cu Vacaresti. Azi nu functiona liftul, dar fiind doar 3 etaje, se pot urca si pe scari. In camera de lucru este gresie pe jos, o canapea intinsa destul de mare si televizor pe desene animate. La cat am stat eu pe acolo, mi s-a parut a fi destul de curat - nu am vizitat baia. Mai are o colega: 0760160102 / 0767532501 - https://nimfomane.com/forum/topic/13651-0767532501-victoriei-novotel-19-ani/ La capitolul servicii stiu doar despre: - oral protejat/neprotejat, in functie de cum vrei - normal - fara lubrifiant, se uda natural Nu face CIM sau anal. Diana, este o fetita de vreo 20 de ani, foarte tacuta. Sustine ca presteaza de aproximativ o luna si tind sa o cred. Are cam 1,65-1,70 si cateva kg in plus. Pozele o avantajeaza putin. Sanii superbi, exact ca in poza Asa cum se obisnuieste, m-a asteptat ascunsa dupa usa, imbracat in chilotei si un tricou. Odata ajuns in camera, actiunea a debutat fulgerator. Am spus ca vreau sa stau o finalizare, am inmanat 50 de lei, mi-a fost atrasa atentia ca dureaza doar 15 minute si am inceput sa ne dezbracam. M-am intins pe canapea si am inceput cu un oral destul de bun dar nu foarte adanc si cam atat(aici mi-a spus sa nu-mi dau drumu in gurita ei). Dupa ce s-a trezit destul de bine Gigelus, am trecut la normal cu ea deasupra. Sa vezi ce priveliste aici, cu Diana miscandu-se in sus si-n jos si cu sanii ei frecanduse de fata mea. Nu am stat foarte mult asa pentru ca obosise Diana si am trecut la o caprita. Dupa ce am obosit eu, a mai facut putin oral dupa care a trecut iar deasupra si s-a terminat povestea. De jos, din fata blocului, cand am inchis telefonul si pana jos, in fata blocului cand m-am uitat la ceas trecusera in jur de 17 minute, deci actiunea propriu-zisa a durat mai putin de acel sfert de ora despre care mi-a spus. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu terminam asa repede. Note: Oral: 7 Normal: 8 - mai stramta decat ma asteptam, nu comenteaza la pozitii GFE: 3 - daca nu as mai fi zis eu cate ceva nu cred ca scotea vreun sunet. Program de lucru nu stiu, dar cred ca de obicei incepe dupa ora 14(am mai incercat acum 2-3 saptamani si erau telefoanele inchise atat la ea cat si la colega). Cred ca e de revenit, chiar daca e cam departe de mine. Data viitoare o vizitez si pe colega. 3
alexeu Reputație: 144 Postat Iulie 9, 2013 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Iulie 9, 2013 Salut. Am incercat si eu sa ajung la domnisoara, dar am avut parte doar de neplaceri.Am sunat pe la ora 18:00, ieri, spunand ca as fi interesat sa vin pe la 19:30. Domnisoara a zis ok, asa ca am revenit la 19:00 pt confirmare. Am urcat in taxi si am coborat la intersectia tineretului cu vacaresti. Am sunat-o sa imi spuna unde sa vin, dar surpriza. Nu mai mi-a raspuns la telefon. Dupa 20 de apeluri, cateva respinse, si o ora imi raspunde. Ii spun ca astept jos de o ora si o intreb de ce imi respinge apelurile la care replica ei de femeie inteligenta futemas pe sufletul ei este : Am plecat de la locatie si nu am respins nici un apel eu, dupa care mi-a inchis in nas ca o curva penala ce este. Si cam asta a fost experienta mea ! Multumesc! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum