Sari la conținut

Turkoaica Hurem 0758-273821

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Disponibila
  • Oras:Oradea
  • Disponibila
Postat

Sunat la nr de mai sus,raspunde una cu un puternic accent ruso-moldovenesc,imi comunica faptul ca turcoaica nu vb romaneste.Am cerut-o totusi la telefon sa ma conving de asta,am inceput sa conversam in engleza,imi comunica serviciile si pretul,pedala pe str Sovata la parter,imi deschide usa o blonda grasuta..dar in spatele ei era turcoaica..hm..fff draguta,si arata mult mai bine in realitate.Achitat 150 lei pt on/np si directia dormitor..Voi fi scurt si la subiect ca altfel as umple 40 de pagini..deci..femeia este bestiala,are un corp frumusel,sanii medii spre maricei destul de fermi,un fundic apetisant..urmeaza oralul care este perfect,cu linsaturi,cu schimbari de ritm etc etc..am cerut prezervativ si am pus-o capra unde am inceput sa intru in ea fin si delicat..hm..era uda deja,moment in care a inceput in timp ce o penetram sa isi mangaie clitorisul,gemea tot mai tare(m-am gandit ca mimeaza)☺☺dar nu a fost asa,femeia chiar s-a terminat,aproape tipand de placere..pe scurt,ii place ceea ce face,si o face f bine..e zambareata,comunicativa,nu te grabeste si chiar ca arata mult mai bine decat in poze..ii dau in afara de locatie 10 pe linie..GFE nu stiu ca nu am incercat,nu ma intereseaza,iar de revenit..NU CRED ca voi reveniðŸ˜ðŸ˜,din simplul motiv ca din cate am inteles,are in optiunea cu 200/finalizare normal neprotejat.Nu risc !

• Like 4
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
  • Telefon: 0000000000
  • Oras:Cluj
Postat

Salutare. Am fost si eu pe la aceasta tipa ce pot sa va spun este ca își merita toți banii. Știe meserie ii place ceea ce face.

Cadoul a fost 150 la final. Nu prea scriu eu multe aici pe forum dar tipa e bestială se umezește geme ii place. Îmi cer scuze fata de confratele care a ieșit din camera cu colega ei te salut.

Postat

Am uitat sa spun ieri după masa sa întâmplat

• Oras:CLUJ-NAPOCA
  • Oras:CLUJ-NAPOCA
Postat

Vă salut.,Luni am trecut pe la Hurem, locația pe Strada Sovata,cuibul rusoaicelor, programarea o face balena blondă.

Ajuns la locație am fost primit chiar de Hurem,care de fapt este rusoaică chiar dacă în anunț se dă turcoaicâ, pozele de pe publi sunt reale este un MILF 40+, arată foarte bine, sâni mari puțin lăsați, fund apetisant.

Trecut pe la baie unde se găsesc de toate pentru igienizare, întors în dormitor convenit că rămân la o finalizare , poți conversa in engleză,o rupe puțin și în română, ne-am intins pe pat am inceput cu mângâieri, săruturi poți băga limba în gurâ, coborât ea la junior unde am avut parte de un oral neprotejat bine făcut cu ruperi de ritm, fără să folosească mână ai dau un 9, montat capișonul cu gura am schimbat câteva poziții nu comentează chiar participă te privește în ochii te trage in ea,ai dau un 9.

Am plătit 150 Ron,nu am fost grăbit chiar m-am simțit.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...