Sari la conținut

Prejudecati despre prostitutie

Postări Recomandate

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

Descrierea sophiei in cateva cuvinte ,cred ca i se potriveste perfect :

[media][/media]

io unul o ador deja....femeia chiar e FEMEIE bai nene,are mare talent si un mare haz :snap

Sophico,te tzuc soro! :hug1

• Răspunsuri 164
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cred ca ar creste incasarile la buget cu 10% si PIB-ul cu 1%

Uite un punct de idei comun...esti pe aproape , PIB-ul Romaniei ar fi cu aprox 0.7% mai mare , piata sexului platit este estimata undeva la 1 mld.EURO / an . 

• Oras:bucuresti,s3
  • Oras:bucuresti,s3
Postat

In loc sa faca astia referendumuri pentru demiterea lui Basescu si tot felul de tampenii ar trebui sa faca unul pentru legalizarea prostitutiei.

Cred ca ar creste incasarile la buget cu 10% si PIB-ul cu 1%

Uite un punct de idei comun...esti pe aproape , PIB-ul Romaniei ar fi cu aprox 0.7% mai mare , piata sexului platit este estimata undeva la 1 mld.EURO / an . 

Daca s-ar legaliza prostitutia SIGUR toate ar plati impozit.De fapt ca si acum in agricultura,de exemplu se plateste impozit,ca in comert : se plateste impozit,ca in ...etc...

Tot un impozit imfim s-ar strange la buget si daca s-ar legaliza prostitutia.La un cuib tot 10 fete ar lucra dintre care 9 pe NV.

Asta cu legalizarea prostitutiei este de fapt egala cu legalizarea sclaviei ( am fost dur dar asa este).Daca pestele iti mai face si un contract ( stie el si avocatii lui cum) sa vrei sa te lasi de meserie si nu mai poti.

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

O mare parte din comertul tarii e pe negru(fara factura, fara bon fiscal). Deci nu prea vad eu ca prostitutia legalizata ar aduce nu stiu cati bani la buget.

• Oras:Bucuresti
Postat

Se poate baga forfetar ca in turism ca sa ajunga o suma fixa la buget.

Postat

Va multumesc pentru complimente, de mult n-am mai primit atatea  :girly si atat de dragute. Imbratisari.

Postat

Va multumesc pentru complimente, de mult n-am mai primit atatea  :girly si atat de dragute. Imbratisari.

Da,da...............si eu te imbratisez cu mult drag :hug1

Postat

da da da ... si mie deja mi-e greata de atata ipocrizie =))

aici esti fix pe dos.....................dar tu stii mai bine :slap2

nu astept raspuns..................sunt beat :berica3

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ce ai baut de esti incremenit prietene SOFISTICAT??? :beer recomandare din partea mea dimineata de te doare capu ,cel de pe umeri,bea o cafea fara zahar baga un linguroi mare de sare si esti ca nou nascut :baby2  .....te salut coaie inacrite  :laugh2  :laugh2 ....!!!!!! :pope

Postat

cred ca e serios subestimata. :laugh2 In Ungaria (o tara de 2 ori si ceva mai mica ca Romania si unde obiceiurile sunt un pic mai diferite, cu mai putini turisti ce vizeaza acest lucru) valoarea a fost apreciata undeva pe la 3 miliarde de euro.

Postat

recomandare din partea mea dimineata de te doare capu ,cel de pe umeri,bea o cafea fara zahar baga un linguroi mare de sare si esti ca nou nascut :baby2  .....te salut coaie inacrite  :laugh2  :laugh2 ....!!!!!! :pope

Asa am facut si acum mi-e mai rau...nici nu vreau sa ma gandesc ca ai vrut sa-mi faci vreo manevra :laugh2  :laugh2

Si eu te salut coaie golite :laugh2  :laugh2

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Asa am facut si acum mi-e mai rau...nici nu vreau sa ma gandesc ca ai vrut sa-mi faci vreo manevra :laugh2  :laugh2

Si eu te salut coaie golite :laugh2  :laugh2

Tzeposule, raportez ca ti-am bonusat (la fel ca si tine) "febletzea" de pe forum. Insa asa tare ma tem ca recenziile lui sa nu fie la fel ca si cea in urma intalnirii (imaginare) cu Annita. Si outzele despre care zici tu ca sunt golite si fie pline incat sa dea pe-afara. Hai ca te tzuc, fratele meu!

Postat

. Insa asa tare ma tem ca recenziile lui sa nu fie la fel ca si cea in urma intalnirii (imaginare) cu Annita.

Eu sper sa nu.......ca doar ne-a promis,nu??? :laugh2

Hai sa-mi traiesti fratili meu! :beex2

Postat

Eu sper sa nu.......ca doar ne-a promis,nu??? :laugh2

Hai sa-mi traiesti fratili meu! :beex2

Frate cu tzepi, stii cum se spune: si porcul o zis ca nu mai mananca, virgula, cacat, decat pe asta ca-i cald. Dar cum se caca tot timpul, nu se tzine de promisiune. Sa speram ca fredy/Jery nu e asa. Si ce promite, aia e. La fel cum fac politicienii. Daca promit, si fac :no2.

Postat

SOFISTICATU``, PR ul continua pe toate subiectele de discutie? Eu doar intreb, ca sa stiu daca mai putem sa lansam si alte subiecte fara sa fie deturnate. Devine cam obositor sa citesc mereu numai vrajeala si harababura guraliva lipsita de inteles. :slap2

Postat

Eu doar intreb, ca sa stiu daca mai putem sa lansam si alte subiecte fara sa fie deturnate. Devine cam obositor sa citesc mereu numai vrajeala si harababura guraliva lipsita de inteles. :slap2

Nu te mai forta frate sa deschizi si alte subiecte,e suficient ca le dezgropi p-alea de la inceputurile forumului :laugh2

Successuri in cercetari....si-n `dezgropari`(vezi ca mai ai mult de sapat) :bow

• Oras:Here
Postat

O sa le raspund lui Fluke si Chris73 si eventual altora pe care ii roade curiozitatea.

Eu si cu Sophie sunt prieteni, nu facem sex. Fiecare avem alte "zone de interes", dar care nu ne impiedica sa fim prieteni, sa ne vedem oriunde, chiar si la mine, sa-i gatesc ceva si sa vorbim. Atat! Banuiesc ca am fost suficient de clar baieti.

Hai va pup!

Postat

O sa le raspund lui Fluke si Chris73 si eventual altora pe care ii roade curiozitatea.

Eu si cu Sophie sunt prieteni, nu facem sex. Fiecare avem alte "zone de interes", dar care nu ne impiedica sa fim prieteni, sa ne vedem oriunde, chiar si la mine, sa-i gatesc ceva si sa vorbim. Atat! Banuiesc ca am fost suficient de clar baieti.

Hai va pup!

Sa mor de te inteleg Gogule vis-a-vis de explicatiile pe care vad ca te simti dator sa le dai unora......lasa-i frate sa inteleaga fiecare ce vor si cum vor :bow

Gura lumii n-o astupa nici pamantul.................

• Oras:EUROPA
  • Oras:EUROPA
Postat

Hai va pup!

Gogule frate ai inteles gresit treaba.  Nu mai stii de gluma se pare de cand a intrat sophie in viata si`n bucataria ta. Noroc ca te ajuta sofisticatu care nici el nu prea pricepe.

Sa fi iubit

Postat

Nene nu stiu ce am inteles eu gresit, insa sper ca am lamurit foarte clar subiectul mai devreme. Uneori glumele nu-si au rostul. Aluziile la fel. Mai ales cand sunt fara suport. Hai sa ne oprim aici si sa nu mai facem praf inca un topic tinand-o langa.

Repet ....cititi cu atentie ce am postat mai devreme.

O zi buna va urez!

Postat

sa-ti priasca bericica in continuare doar ca nu inteleg cum sunt fix pe dos?...

adica : Ipocrizia este data de greata sau ipocriza formeaza greata ... cam nu sunt pe dos sunt exact in subiect :D....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...