Sari la conținut

Prejudecati despre prostitutie

Postări Recomandate

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

Gogule frate ai inteles gresit treaba.  Nu mai stii de gluma se pare de cand a intrat sophie in viata si`n bucataria ta. Noroc ca te ajuta sofisticatu care nici el nu prea pricepe.

Sa fi iubit

Nene Fluke....sa o luam pe rand:

1:daca Gogu a inteles gresit treaba?!?....din punctul meu de vedere...EXCLUS!!!

2:nene Fluke...

-unu` la mana...nu cred ca Gogu a dat vreodata `dovada` ca ar avea nevoie de ajutor....

-doi la mana...frate drag,ce pricep eu si felul in care pricep,scuza-ma frate...altii s-ar pupa in pula sa priceapa 69% din ceea ce pricep eu.....si totul le-ar merge ca pe roze........

SCUZE DE OFF-TOPIC.................SI INCA O MARE RUGAMINTE.....LASATI OFF-TOPICUL!!!

• Răspunsuri 164
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Bucuresti
Postat

O sa le raspund lui Fluke si Chris73 si eventual altora pe care ii roade curiozitatea.

Eu si cu Sophie sunt prieteni, nu facem sex. Fiecare avem alte "zone de interes", dar care nu ne impiedica sa fim prieteni, sa ne vedem oriunde, chiar si la mine, sa-i gatesc ceva si sa vorbim. Atat! Banuiesc ca am fost suficient de clar baieti.

Hai va pup!

Profit de acest moment sa fac si eu niste infirmari ale unor zvonuri.In continuare,relatia mea cu Alexandra este strict de prietenie,nu se pune problema de indragostit,in niciun sens,indragesc acelas OM despre care spuneam pe topicul ei,om pe care acum si prietenul Gogu a ajuns sa-l cunoasca mai bine si poate confirma exceptionalele calitati despre care am spus de nenumarate ori.Si chiar v-as recomanda cat mai multora sa incercati a o cunoaste dar imi e teama ca as fi acuzat de anumite activitati pescaresti.

PS Fac aceste precizari deoarece au aparut zvonuri 

PPS Eu nu-i gatesc Alexandrei (cum face Gogu cu Sophie) sint prea putoare,o singura data ea mi-a calcat imbracamintea pe care o luasem in graba din sifonier... necalcata :laugh2

Postat

Dupa asemenea destainuri, nu vad cum am putea sa mai adaugam ceva.

In orice caz, mi se pare foarte frumos ca exista relatii de prietenie.

Postat

doixdoi, eu cred ca Gogu vrea sa-si faca reclama cu gatitul. Confirm, o face excelent  :kiss2

Postat

Pai da Sophie,nu-i e suficient ca e cel mai mare ... curtezan,vrea sefia si la bucatarie

A,si eu te pup (de la malul marii) daca nu cumva si pupicul ala era tot pt. Marele Gogu

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

doixdoi, eu cred ca Gogu vrea sa-si faca reclama cu gatitul. Confirm, o face excelent  :kiss2

Sophie, fratele Scrat nu e chiar de aceeasi parere.

#527 icon_share.png Cont_Sters_Scrat_*
  • default_large.png
  • Guests

Postat 01 april 2013 - 02:34

... in acest timp Oly pregatea cafeaua iar emblematicul GoguTirbuson se apucase de descantul unor oua (reteta proprie fiind totusi dimineata si dupa cafea trebuia ingurgitat si oaresce potol).

Nu detaliez cum a fost cafeaua (oricum a fost buna) dar din cauza discutiilor destul de interesante unele chiar contradictorii, ouale lui Gogu s-au cam ars pe alocuri ...  (NR. adica mancarea stimate cititor, a nu se intelege altceva) :laugh2 ... no problem Gogule, au fost bune si asa stai linistit (ca nu te perii).

Scuze Gogule pentru aceasta descoperire, insa nu m-am putut abtine :laugh2.

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Frate nellu, confirm ca ...mi-am ars oole in respectiva situatie. Am insa circumstante atenuante, nu aveam la dispozitie instrumente bune (o tigaie neincapatoare cumparata de mine ad hoc) si ....ma rog aia fu.

Ma rog, realitatea din teren e ca-mi place sa gatesc.... bine :))))

Hai va pup!

Postat

007, eu glumeam sa stii. Mi-a placut ce-ai gatit.

Postat

Frate nellu, confirm ca ...mi-am ars oole in respectiva situatie. Am insa circumstante atenuante, nu aveam la dispozitie instrumente bune (o tigaie neincapatoare cumparata de mine ad hoc) si ....ma rog aia fu.

Ma rog, realitatea din teren e ca-mi place sa gatesc.... bine :))))

Hai va pup!

Gata, m-ai convins! Dar parca tot ma bate gandul sa ma conving cat de bine gatesti. Nu stiu daca voi avea ocazia, dar eu tot sper.

P.S. Ce zici randunico, iti mai pui la bataie odaia pentru o noua incercare?

Postat

P.S. Ce zici randunico, iti mai pui la bataie odaia pentru o noua incercare?

Eu te sfatuiesc sa nu zici de doua ori :))))

Randunicii nu-i trebuie mult pentru a accepta o provocare.Acum,depinde cat de bine stii sa dai limbi :))))))))

Postat

Acum,depinde cat de bine stii sa dai limbi :))))))))

de 100 de euroi e suficient de bine.............restul e ca un fel de limba-n ceashca :rax2  :laugh2  

Postat

Eu te sfatuiesc sa nu zici de doua ori :))))

Randunicii nu-i trebuie mult pentru a accepta o provocare.Acum,depinde cat de bine stii sa dai limbi :))))))))

Eu zic ca destul de bine. Si le dau si gratis, nu ca tzeposu. Auzi la el, 100 de Euro. Pai eu daca aveam 100 de Euro ma insuram a doua oara.

Postat

Eu zic ca destul de bine. Si le dau si gratis, nu ca tzeposu. Auzi la el, 100 de Euro. Pai eu daca aveam 100 de Euro ma insuram a doua oara.

Nene,suta de euroi se duce la `beneficiara` :laugh2 ea primeste limbile,tot ea tre` sa primeasca si euroii,lojic,nu??? :rax2

Postat

Nene,suta de euroi se duce la `beneficiara` :laugh2 ea primeste limbile,tot ea tre` sa primeasca si euroii,lojic,nu??? :rax2

Eu fiind banatean ma prind mai greu. Da, e lojic cum zici tu. Pai, ma pun sa trag tare sa fac 100 de euroi si, hai la Capitala!

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Un film cu acest subiect , prejudecati despre prostitutie.

Margo (2006). Un scurt metraj cu durata 45 de minute

Margo este o tanara care se simte foarte bine in grupul ei de prietene, colege de facultate. Insa ea ascunde un secret infricosator – tatal ei adoptiv este un peste fara scrupule care o obliga sa se prostitueze. Adi este un fotograf profesionist pe care mama lui il vrea casatorit cu o “fata buna” cu orice pret. Cei doi se intalnesc la o sedinta foto si el se indragosteste la prima vedere de ea, dar sentimentul nu este reciproc. Insa loviturile continua sa curga pentru Margo, debutand cu moartea mamei ei naturale. Iar fotograful este cel care se ofera sa o ajute neconditionat…

Vi-l recomand cu caldura.

Vizionare placuta.

http://www.filmeonline3d.ro/margo/

Am atasat link deoarece nu l-am putut incarca direct aici.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...