claudion Reputație: 69 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2019 Salut , imi poate recomanda si mie o transexuala pasiva si feminina, intreb asta pentru ca sunt incepator si sunt nou pe site
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Septembrie 1, 2019 Salut , imi poate recomanda si mie o transexuala pasiva si feminina, intreb asta pentru ca sunt incepator si sunt nou pe site Ariana (cristina) sau Deea Lolo (Alessandra) cele mai feminine din București 👑👑
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2019 Sunt mai multe Alenuța..draga mea!! Că nu esti tu prietene cu toate partea 2-a... Dragul meu feminine sunt cam toate de pe forum..depinde și de gusturile pe care le ai..
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Septembrie 1, 2019 Sunt mai multe Alenuța..draga mea!! Că nu esti tu prietene cu toate partea 2-a... Dragul meu feminine sunt cam toate de pe forum..depinde și de gusturile pe care le ai.. Eu am spus de cele care le am văzut macar odata in viata si cu Deea nu am nici o prietenie doar salut salut! Nu am cum sa recomand unei persoane cea ce cauta daca eu nu v am văzut macar odata in viata fata in fata
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2019 Ah și încă ceva.. Una e să fii feminină cu gesturi de femeie... Și alta este să fii feminină cu gesturi de bulangii... (Nu mă refer la deea sau ari..pe ele le cunosc și eu ) Deci întradevăr sunt căteva nu multe, doar citeste recenziile
bawss123 Reputație: 416 Postat Septembrie 1, 2019 Postat Septembrie 1, 2019 Ah și încă ceva.. Una e să fii feminină cu gesturi de femeie... Și alta este să fii feminină cu gesturi de bulangii... (Nu mă refer la deea sau ari..pe ele le cunosc și eu ) Deci întradevăr sunt căteva nu multe, doar citeste recenziileNobody cares.
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2019 Poi un om care se respectă credemă că ...cares.. Dar mna ce dracu mă obosesc eu cănd voi nici definiția cuvăntului o femeie trans nu o stiți ... Ai dreptate baws în mintea ta de ...ce contează ce fuți gaură să fie..nu mai contează dacă e animal sau om...
andabuze69 Reputație: 13 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2019 Ariana (cristina) sau Deea Lolo (Alessandra) cele mai feminine din București 👑👑Cea mai feminina....mai exact Nr 1 pe romania este Adina..........asa ca aleno dara viit cand recomanzi pe cineva fa-o in adevaratul sens al cuvantului 1
lore lorens Reputație: 921 Postat Septembrie 1, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Septembrie 1, 2019 Cea mai feminina....mai exact Nr 1 pe romania este Adina..........asa ca aleno dara viit cand recomanzi pe cineva fa-o in adevaratul sens al cuvantului adevărat anduța,ce mai frumoasă ,e modelul meu, o divinizez,mă bucur să am alături de mine astfel de prietene💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2019 Adina are o vărstă, noi restul încă suntem tinere...o să ajungem și noi la vărsta ei!! Că dacă vi-o prezint, pe prietena mea ,trans lady din brazilia,care are un 15 ani de hormoni în spate și la 30 și ceva de ani arată bombă nu arată altele la 20 vă speriați.. Poftim niște poze!!
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 2, 2019 🤣🤣🤣 Vezi sa nu cade nebunelor 🤣🤣🤣
andabuze69 Reputație: 13 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Adina are o vărstă, noi restul încă suntem tinere...o să ajungem și noi la vărsta ei!! Că dacă vi-o prezint, pe prietena mea ,trans lady din brazilia,care are un 15 ani de hormoni în spate și la 30 și ceva de ani arată bombă nu arată altele la 20 vă speriați.. Poftim niște poze!!Afroditoooooo mama..daca o luam pe prezentari internationale garantez ca Bianca Beraz si multe altele arata mult mai wowwwwwwwwww....aici era vb de romania........PS Lauda de sine nu miroase a bine....asa ca hai sa ne vedem de noi si sa nu ne mai laudam cu una si alta ca se pare ca din 2018 pana in prezent discretia in Romania a cam luat-o la vale si voi multe cu ea...asa ca o zi faina 1
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 2, 2019 Aberați de plictiseala sa mor 😂😂😂😂😂 nu mai poate nimeni sa isi dea cu parerea ca începeți cu comparații și pula mea.... Nu e nimeni curios cine pe cine place 😂😂 si cine ce părere are 😂 oamenii isi cer păreri intre ei... Nu de la ts... Alena iubire te pup 😘.... Ps... Lasati ma cu internationale sange la tavă... Ca tot la fel mananc sa știți 😂 1
alenats Reputație: 466 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Septembrie 2, 2019 Aberați de plictiseala sa mor nu mai poate nimeni sa isi dea cu parerea ca începeți cu comparații și pula mea.... Nu e nimeni curios cine pe cine place si cine ce părere are oamenii isi cer păreri intre ei... Nu de la ts... Alena iubire te pup .... Ps... Lasati ma cu internationale sange la tavă... Ca tot la fel mananc sa știți Top se stie #queen
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Așa a fată tot acelaș măncare măncăm 🤣🤣 Poop fetele😊😊
andabuze69 Reputație: 13 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Așa a fată tot acelaș măncare măncăm 🤣🤣 Poop fetele😊😊Aceeasi PULAAAAAAAAAAAAAAAAA o mancam toate........doar ca unele o mananca cu totul si altele pe jumate..iar in privinta asa zisilor clienti virtuali sau nu tot la pula vin...ca e Gay...Trans sau Travestita tot ciocannnnnnnnnnnnnn cauta toti :) :) :) :) :)
claudion Reputație: 69 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2019 Sunt mai multe Alenuța..draga mea!! Că nu esti tu prietene cu toate partea 2-a... Dragul meu feminine sunt cam toate de pe forum..depinde și de gusturile pe care le ai..Apropo, acum stai în București, aș vrea să vin pe la tine ❤️
claudion Reputație: 69 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2019 Salut , imi poate recomanda si mie o transexuala pasiva si feminina, intreb asta pentru ca sunt incepator si sunt nou pe siteFetelor, niciuna dintre voi nu stați în sectorul 6?
michelledouglas Reputație: 299 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 6, 2019 Fetelor, niciuna dintre voi nu stați în sectorul 6?:)))))))poi ce sa cautam acolo oricum in general sunteți numai serioși in sector 6 ( militari in special )
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2019 Nu sunt în Ro din păcate și nu stau în sectorul 6... Michelle acum 5 sau 4 ani cred....stăteam prin sec 6....deci jos pălăria clienți de clienți oameni super tari ....
aalexxiss_ Reputație: 653 Postat Septembrie 14, 2019 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Septembrie 14, 2019 Fetelor, niciuna dintre voi nu stați în sectorul 6? Acu' chiar te chitrosesti sa iei un taxi pana in sectorul 3? De ce nu le intrebi de ce nu stau la tine in cartier? Sau la tine in bloc, mai bine...
michelledouglas Reputație: 299 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 14, 2019 Acu' chiar te chitrosesti sa iei un taxi pana in sectorul 3? De ce nu le intrebi de ce nu stau la tine in cartier? Sau la tine in bloc, mai bine... Nuuu ca daca sta prea aproape iar nu e bine ca poate o vede cineva pe transexuala aia si nah
alexutz87 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2019 Salut băjeți , ce faceți !? Vă simtea-ţi horny ? Ghine în pelea voastră?
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Septembrie 17, 2019 alexutz87 . De ce furi poze cu altă persoană ? . Adminul e rugat sa ia masuri .Cunosc persoana , am vorbit cu el și nici măcar nu știe despre ce e situl ăsta
alexutz87 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2019 Ce poze nebunicelule ? :))) mă cunoști și nu știu??? Stai parcata acolo 😋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum