andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Septembrie 17, 2019 Salut băjeți , ce faceți !? Vă simtea-ţi horny ? Ghine în pelea voastră?De ce furi poze cu altă persoană ? . Adminul e rugat sa ia masuri .Cunosc persoana , am vorbit cu el și nici măcar nu știe despre ce e situl ăsta
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Septembrie 17, 2019 Șterge dracu poza că nu îți aparține
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Septembrie 17, 2019 Ce poze nebunicelule ? :))) mă cunoști și nu știu??? Stai parcata acolo șterge dracu poza că nu îți aparține . Pune poză cu tine . Sau nu te accepți așa cum arăți
alexutz87 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2019 Adminul e rugat să ia măsuri... Deea postează înjurături pe site. O să schimb poza când o să am o poză cu tine defapt nu îmi trebuie cu tine.... dau search pe google "Colț de pâine" și apare fruntea ta de bărbat urât pardon femeie andreeaTs. Èši-am zis... nu te cunosc , nu te mai băga în zeama la japcă 😋🤗
alexutz87 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2019 Mișell ești foarte frumușel !!!
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Septembrie 17, 2019 Ești un retardat . Unde ești PISICUTS ?
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Septembrie 17, 2019 Mișell ești foarte frumușel !!!Adminul e rugat să ia măsuri... Deea postează înjurături pe site. O să schimb poza când o să am o poză cu tine defapt nu îmi trebuie cu tine.... dau search pe google "Colț de pâine" și apare fruntea ta de bărbat urât pardon femeie andreeaTs. Ți-am zis... nu te cunosc , nu te mai băga în zeama la japcă ești un retardat . Poza pe care tu o folosești e foarte veche
alexutz87 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2019 ești un retardat . Poza pe care tu o folosești e foarte vecheAi decis tu asta ? Mi-ai făcut o evaluare virtuală ? Pai am găsit-o pe google acum 4 ani ... normal că e veche.. dar ți-am zis ca nu te cunosc... dacă vrei să fim friends... ai început cu stângu'... știu că îti place cum arăt dar veche, nouă... ce contează? Arăt mai ghini acum dar nu trebuie să îti demonstrez ție . Lasă mă să vorbesc cu mișelldaughlast
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Septembrie 17, 2019 Ai decis tu asta ? Mi-ai făcut o evaluare virtuală ? Pai am găsit-o pe google acum 4 ani ... normal că e veche.. dar ți-am zis ca nu te cunosc... dacă vrei să fim friends... ai început cu stângu'... știu că îti place cum arăt dar veche, nouă... ce contează? Arăt mai ghini acum dar nu trebuie să îti demonstrez ție . Lasă mă să vorbesc cu mișelldaughlast cu asemenea persoane care fură poze prieteniilor mei nu am cum să fiu prietenă . Așa că PISICUTS E RUGAT SĂ IA MĂSURI
alexutz87 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Telefon: magic_alexutz Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2019 Tu ai prietenii doar ciori , inculți și clienți... de unde știi ca am furat poza? Eu zic să il întrebi pe ala cu care vorbești "cra-cra" ala care postezi tu poze cum înjură? Că poate ala e falsu'... adminul e rugat sa ia măsuri... eu nu înjur! Tu ești doar deranjată că vrei un bărbat gen poza mea de profil... și ție teama că nu îti iese...
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Septembrie 17, 2019 Tu ai prietenii doar ciori , inculți și clienți... de unde știi ca am furat poza? Eu zic să il întrebi pe ala cu care vorbești "cra-cra" ala care postezi tu poze cum înjură? Că poate ala e falsu'... adminul e rugat sa ia măsuri... eu nu înjur! Tu ești doar deranjată că vrei un bărbat gen poza mea de profil... și ție teama că nu îti iese... poza e veche . E mult mai făcut acum , tatuajul e mult mai mare ... Dacă e cioară cum spui tu de ce îi folosești poza ?
papadopolh Reputație: 2 Postat Septembrie 17, 2019 Postat Septembrie 17, 2019 Tot circareasa ai ramas,doamna n-ai sa fii niciodata deh inca mai folosesti incaltaminte de barbat ai fost vazuta de en iri coioaso😂 1
bitchy Reputație: 1585 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 17, 2019 Tot circareasa ai ramas,doamna n-ai sa fii niciodata deh inca mai folosesti incaltaminte de barbat ai fost vazuta de en iri coioaso Te rog nu mai jigni,Zi faina!Bitchy
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum