Sari la conținut

Antonia- 0725854474

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Si poate mai pune dsoara niste poze sexy dar nu in blugi si in tatele.goale.caci daca pozele.sunt reala.asa.cum.se zice are.ce.arata....

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Pune o.poza si cu gura ...:)

Ce obsesii au unii! Du-te la ea si vezi ce face cu gura bai moaca!

Postat

Bună dragilor! ÃŽmi pare rău însă nu sunt nicio Izabela! 🤦ðŸ¿â€â™€ï¸ Antonia ma numesc și nu are legătură acel topic cu mine. 😘

• Like 1
Postat

@antonia2 Posibil sa ma insel, desi am un feeling ca nu. Perechea de sani, constitutia e foarte similara...In caz ca m-am inselat, mea culpa!

Succes, Antonia!

Postat

@antonia2 Posibil sa ma insel, desi am un feeling ca nu. Perechea de sani, constitutia e foarte similara...In caz ca m-am inselat, mea culpa!

Succes, Antonia!

Mulțumesc frumos!
Postat

Niste poze mai pui Antonia? Hai sa ne convingem ca sunt reala. Daca sunt atunci merita....multam

• Like 1
Postat

Pai incearca sa faci unele.mai bune care sa te puna in valoare. Vreau sa t3 vizitez dar parerile sunt contradictorii si as vrea sa ma edific

Postat

Pai incearca sa faci unele.mai bune care sa te puna in valoare. Vreau sa t3 vizitez dar parerile sunt contradictorii si as vrea sa ma edific

post-303659-0-01712800-1568295080_thumb.jpg 😘
  • Like 3
Postat

Ce se vede e frumos, merita, cu atitudinea cum stam? Vreau sa ma conving ...zilele urmatoare.

Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

Din pct meu e pierdere de timp!e pusă pe făcut bani!e doar ceea ce am trăit eu!

• Like 1
Postat

Din pct meu e pierdere de timp!e pusă pe făcut bani!e doar ceea ce am trăit eu!

E normal sa fiu și pusa pe făcut bani, nu? ÃŽnsă nici nu îmi bat joc de oameni! 🙂 Mulțumesc oricum!
  • Like 2
Postat

E normal sa fiu și pusa pe făcut bani, nu?           Însă nici nu îmi bat joc de oameni! Mulțumesc oricum!

De buna voie sau fortata

Apropopo de ce nu folosesti aparatul de fotografiat al colegei ai vafut ce poze super clare are, fata de ale tale in care pot cu usurinta sa numar toti pixeli

Postat

Pozele colegei sunt făcute de un fotograf. 🙂 Dragul meu nu sunt obligata sa fac bani😂 Fac pentru mine și atât.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...