futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2019 https://www.anuntul.ro/anunt-poze-reale-x6rZ1W# Rog un coleg sa posteze anuntul!
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2019 universitate vis a vis de spit Coltea in scara cu amanetul si patiseria!!!!locatie saracacioasa, baie saracacioasa, fara prosoape, cu gel de dus pe fundul stisclelor, te stergi cu prosoape de hartie.oral- laba tristapizda- o laba intre buze, selecteaza pozitiile, doar ce ii convine....auu ma doare, stai asa ca nu i asa PLMtipa de etnie in varsta de 20 de ani, sani nr 3, fund mai bombat.NU RECOMAND NICI LA DUSMANI.A fost testata la cererea a doi prieteni! au testat ei, au fost pacaliti la ora, 150 lei ora doua fin. Jalnic.Am optat pt o fin la 50 lei, banii fiind din partea unui. Asa ca ..... :) daca tot am testat am vrut sa va pun in tema cu MEGA MUISTA ASTA!Bafta 2
scorpionul Reputație: 1954 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 La 50 de lei frate ce vrei sa gasesti, era de asteptat. 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 4, 2019 Bine ca ne-ai zis fratello sa ne ferim ! Sunt altii care numai pe scandal si circ sunt pusi (picon & company). 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum