not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Ce ai tras pe nas?Nu consum nimic pe nas desi am deviatie de sept , plm e des intalnit in randul polulatiei. Care e statusul ? 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Băi, câcat împrăştiat, pe tot forumu' .. cum dracu n-ai decedat până la anii ăştia, două'j'sase, spui tu, da' io nu cred, sigur nici floci la puță, n-ai, dacă io's departe în pădure, tu unde eşti ? În L.A.?Băi, ciumete, mai schimbă discu', că ai făcut şanț şi te cam repeți. Ai prins sensu'?Pe cine am agresat, maimuțoiule ?Mă, voi spune-ți de mine că sunt obsedat, da' din ce văd ... MANIACI fără creer sunte-ți tot voi.A mai mâncat unu acum câteva zile la fel pe acelaşi subiect borş, mai se dă şi mare că are patalama de cunniversitar, auzi la el, patru'ş'cinci de minute ! bă, la voi orice femeie care s-a prostituat şi s-a retras, a fost forțată de cineva ?Nu merita sa te enervezi, sunt o gasca de infractori care vor raspunde pentru ceea ce fac! 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Nu poate, e blocatMai blocat decat tine sandilaule? 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Nu consum nimic pe nas desi am deviatie de sept , plm e des intalnit in randul polulatiei. Care e statusul ?Statusul este ca ti-o tragi in vena! 2
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Raspunde infractorule ce i-ai facut Carinei de la Top si nu mai divaga. De ce ai hartuit-o ???? , de a fugit tipa din Bucuresti 1
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Mai blocat decat tine sandilaule?Cu sa fiu blocat ? Ba cacat in ploaie esti constient ca incerci sa il aperi pe panoramic la puterea a doua ? Condamnat pt jaf armat ? 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Se cheamă "exercițiu de imaginație". Nu mai folosiți termeni al căror înțeles nu-l cunoașteți!Când spui"nu mai folosiți"te referi la cine ?Americanu' multiclonat?Eu chiar la asta m-am gândit, la un exercițu de logică, strâmbă cum o am, nu mi-am imaginat, am constatat, din punctul meu de vedere.Oi fi io, agramat, da' nici chiar aşa. 1
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Statusul este ca ti-o tragi in vena!Nu consum MDMA 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Raspunde infractorule ce i-ai facut Carinei de la Top si nu mai divaga. De ce ai hartuit-o ???? , de a fugit tipa din BucurestiAlooo, băi câcat .. cauciucat, ai început iar circu' ? Cacatul cauciucat: are consistenta asfaltului fierbinte si lasa urme mizerabile pe faianta .. forum-ului. De te ştergi de cel putin opt'ş'pe ori la cur si acesta nu este înca curat. Trebuie sa îti bagi hârtie igienica, tot sulu', din āla industrial, în chiloti pentru a nu-i umple de cacat. 1
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 La cei 26 ani ai mei am futut cat n-au futut altii pana la 90. Te agiti repede, au scris unii despre tine ca ai avut coada. Nu ai confirmat nici infirmat... Nu poate, e blocat Alooo, băi câcat .. cauciucat, ai început iar circu' ?Q.e.dCacatul cauciucat: are consistenta asfaltului fierbinte si lasa urme mizerabile pe faianta .. forum-ului. De te ştergi de cel putin opt'ş'pe ori la cur si acesta nu este înca curat. Trebuie sa îti bagi hârtie igienica, tot sulu', din āla industrial, în chiloti pentru a nu-i umple de cacat. 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Nu consum MDMAEsti in sevraj! 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Nu consum nimic pe nas desi am deviatie de sept , plm e des intalnit in randul polulatiei. Care e statusul ?Cu mine vorbesti drogatule? Nu o cunosc pe Carina de la top sandilaule! :laugh2PS. posteaza idiotule de pe un singur cont te-n bascheti sa te rupa cainii! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Raspunde infractorule ce i-ai facut Carinei de la Top si nu mai divaga. De ce ai hartuit-o ???? , de a fugit tipa din BucurestiEsti iarasi in sevraj! 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Cu sa fiu blocat ? Ba cacat in ploaie esti constient ca incerci sa il aperi pe panoramic la puterea a doua ? Condamnat pt jaf armat ?Starea ta este evidenta! Daca ai dreptate, te ajut, tu insa, in starea in care te aflii, nu prezinti vreo garantie! Cel mult, poti fi dus la dezintoxicare! 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Q.e.d.Bă, când îți spuneam io că eşti prost, în sinea mea credeam că te vindeci, da' după cum se vede, e degeaba, credința asta. Dacă nu era picon să te învețe ce faci tu acum, da' la puterea minus coişpe, unde erai ? Unde mă vezi, bă, prostule că postez ? Aici la DG şi atât, nu mă întind pe tot forumu' ca diareea. Hai, valea, te du şi mai suge pula lu' pipilică, poate te ajută, că singur nu faci față. 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Alooo, băi câcat .. cauciucat, ai început iar circu' ? Cacatul cauciucat: are consistenta asfaltului fierbinte si lasa urme mizerabile pe faianta .. forum-ului. De te ştergi de cel putin opt'ş'pe ori la cur si acesta nu este înca curat. Trebuie sa îti bagi hârtie igienica, tot sulu', din āla industrial, în chiloti pentru a nu-i umple de cacat.Auzi nene, ce te mananca si pe tine in cur? Daca nu au dreptate, enerveaza-te, spurca-te cu ei, dar nu duce lucrurile la extrem! 2
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Bă, când îți spuneam io că eşti prost, în sinea mea credeam că te vindeci, da' după cum se vede, e degeaba, credința asta. Dacă nu era picon să te învețe ce faci tu acum, da' la puterea minus coişpe, unde erai ? Unde mă vezi, bă, prostule că postez ? Aici la DG şi atât, nu mă întind pe tot forumu' ca diareea. Hai, valea, te du şi mai suge pula lu' pipilică, poate te ajută, că singur nu faci față.Raspunde la ce te intreb eu si restul colegilor, lasa abureala ieftina. Nu poti raspunde fgm de psihopat hartuitor ! 2
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Starea ta este evidenta! Daca ai dreptate, te ajut, tu insa, in starea in care te aflii, nu prezinti vreo garantie! Cel mult, poti fi dus la dezintoxicare!Te faci ca nu intelegi ? Stai de mana cu un puscarias in plm de prost ticalos ce esti 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Te faci ca nu intelegi ? Stai de mana cu un puscarias in plm de prost ticalos ce esti :pope :pope :pope Arata dovezile ca este puscarias, ca este peste Te ajut in situatia asta!! 1 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Raspunde la ce te intreb eu si restul colegilor, lasa abureala ieftina. Nu poti raspunde fgm de psihopat hartuitor !Da, vezi bine, ți-am dat plus că aici ai curaj să mă înjuri, nu ? Sau fgm e altceva ? Mi-am adus aminte, acum câțva ani mi-am luat amendā la tulcea când le-am rupt muia la trei smecheri ca tine care m-au înjurat de mamă . Şi iar repet de ce nu mai întrebat şi înjurat când m-ai văzut ? Ce te-a reținut ? 2
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Septembrie 4, 2019 Băi, câcat împrăştiat, pe tot forumu' .. cum dracu n-ai decedat până la anii ăştia, două'j'sase, spui tu, da' io nu cred, sigur nici floci la puță, n-ai, dacă io's departe în pădure, tu unde eşti ? În L.A.?Băi, ciumete, mai schimbă discu', că ai făcut şanț şi te cam repeți. Ai prins sensu'?Pe cine am agresat, maimuțoiule ?Mă, voi spune-ți de mine că sunt obsedat, da' din ce văd ... MANIACI fără creer sunte-ți tot voi.A mai mâncat unu acum câteva zile la fel pe acelaşi subiect borş, mai se dă şi mare că are patalama de cunniversitar, auzi la el, patru'ş'cinci de minute ! bă, la voi orice femeie care s-a prostituat şi s-a retras, a fost forțată de cineva ? Dezbatere aprinsă, gânduri nobile, conversație elevată? Toate astea sunt degeaba și se zdrobesc de talazul retinei examinatorilor, ori de câte ori dai cu mucii-n fasole :)))Și vezi că singularul la persoana a doua ptr verbul "a divaga" nu este divagi ,ci divaghezi. Just in case you wanna know :)))Ești pe drumul cel bun, parvenitule, apreciem străduința ta de a scrie corect, la fel și conduita (aproape) exemplară.Ești cumințel, daaa? Nu mai agresezi pe nimeni în Tulcea și nici pe fătucile nebunatice de pe forum, nici măcar pe Michaela77 !! :)) Te pup și o să-i scriu coțofanei kinky de CosânzSiana o poezioară-cerere, să te primească. Meriți o șansă, zic. :bow 3
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Dezbatere aprinsă, gânduri nobile, conversație elevată? Toate astea sunt degeaba și se zdrobesc de talazul retinei examinatorilor, ori de câte ori dai cu mucii-n fasole :)))Și vezi că singularul la persoana a doua ptr verbul "a divaga" nu este divagi ,ci divaghezi. Just in case you wanna know :)))Ești pe drumul cel bun, parvenitule, apreciem străduința ta de a scrie corect, la fel și conduita (aproape) exemplară.Ești cumințel, daaa? Nu mai agresezi pe nimeni în Tulcea și nici pe fătucile nebunatice de pe forum, nici măcar pe Michaela77 !! :)) Te pup și o să-i scriu coțofanei kinky de CosânzSiana o poezioară-cerere, să te primească. Meriți o șansă, zic. :bow :iagree 1
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 4, 2019 Da, vezi bine, ți-am dat plus că aici ai curaj să mă înjuri, nu ? Sau fgm e altceva ? Mi-am adus aminte, acum câțva ani mi-am luat amendā la tulcea când le-am rupt muia la trei smecheri ca tine care m-au înjurat de mamă . Şi iar repet de ce nu mai întrebat şi înjurat când m-ai văzut ? Ce te-a reținut ?Io zic să-i lași pe ăștia că sunt mici,vezi ce faci cu Miky Bombardierul că vrea să te invite pe interval.Io nu mă bag că e periculos 3
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Septembrie 4, 2019 Io zic să-i lași pe ăștia că sunt mici,vezi ce faci cu Miky Bombardierul că vrea să te invite pe interval.Io nu mă bag că e periculos Preasfinte, mă bag eu! NU-i este frică de nimic celui ce-l are în el pe 'mniezău, așa am învățat de la Mărinimia Tha. Mă rog, cătușele ce le țin sub pat în timpul liber sunt din altă poveste ... :))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum