motanel_2018 Reputație: 940 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Calator Oras:Calator Postat Septembrie 6, 2019 Promit sa ajung Nu fiți așa pesimiști...Doar ca îmi astept și prietena ca sa nu vin singura, este mult mai ok și ptr mine așa Oferiti show lesby? :thinking
dianadya Reputație: 107 Postat Septembrie 6, 2019 Autor Postat Septembrie 6, 2019 Oferiti show lesby? :thinkingO sa te dezamăgesc acum.. nu ðŸ˜ðŸ˜‚ îmi pare rau 1
motanel_2018 Reputație: 940 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Calator Oras:Calator Postat Septembrie 6, 2019 O sa te dezamăgesc acum.. nu îmi pare rauNu este nici o dezamagire...O poza cu , colega se poate?Colega are topic pe ninfomane?
dianadya Reputație: 107 Postat Septembrie 6, 2019 Autor Postat Septembrie 6, 2019 Nu este nici o dezamagire...O poza cu , colega se poate?Colega are topic pe ninfomane?Sincer chiar n am întrebat o niciodată 😠inainte sa venim sau după ce ajungem o sa o întreb dacă nu o sa i zic și ei sa și pună poze preturi servici și chestii dacă o sa fie de-acord 😠1
dobbyiscool Reputație: 12 Postat Septembrie 8, 2019 Postat Septembrie 8, 2019 buna, ceva update? o poza noua?
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Promit sa ajung Nu fiți așa pesimiști...Doar ca îmi astept și prietena ca sa nu vin singura, este mult mai ok și ptr mine așa Buna, mai ajungi in Craiova?
nicotina Reputație: 298 Postat Septembrie 21, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 21, 2019 Buna, mai ajungi in Craiova?E la Buzău din câte am citit. Sta acolo pana miercuri și după pleacă. Sper sa vina la noi
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 E la Buzău din câte am citit. Sta acolo pana miercuri și după pleacă. Sper sa vina la noiAr fi bine, cu cat este mai diversuficata oferta cu atat mai bine pentru noi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum