Sari la conținut

Giulia 0769943577

Postări Recomandate

• Oras:Pă zonă
Postat

Nu e pitica aia care a fost in blocul ferrari (calea victoriei nr 1) ? Facea totul protejat, cerea 150/fin. Era ok... avea curul misto rau, fix ca in poze. Eu am scos-o la 100 finalizarea si chiar a meritat. GIULIA isi spunea p-atunci (acum 9-12 luni). Are si topic deschis , daca e ea.

LE : Vad ca Giulia e si acum :)) Deci cred ca ea e si pozele sunt reale. Cel putin o parte.

• Like 1
Postat

@costel4321 Ea e. Ca implicare cum a fost? Tehnica la oral?

A trecut ceva timp de la vizita mea, insa din ce imi aduc aminte serviciile nu excelau.

Oralul doar protejat (oricum eu cer mereu OP), insa fara artificii, monoton.

Normalul e misto ca e (sau era) stramta fiind la inceput de tot atunci. Se umezea natural, nu refuza pozitii si e fun pentru ca e miniona rau de tot si o muti de colo colo :)). Iar la capra e misto privelistea cu fundul ala bombat.

Chiar daca serviciile au fost slabute, mi-a placut fizicul ei si faptul ca isi dorea sa fie pe plac, iar la mine a acceptat 100 lei si raportul pret/prestatie a fost ok.

Implicare a fost, dar nu pot sa spun ca ceva wow. Era si putin timida insa isi dadea silinta.

In astea 9 luni probabil s-a mai schimbat ceva... c-o fi in rau sau in bine.. nu stiu.

Eu unul o sa mai incerc la ea, dar tot daca accepta 100 :))

Postat

@costel4321 Ms pt info, mi am facut o idee destul de clara acum.

Ultima intrebare tariful la care ai prins o era 100 sau a fost o negociere de moment?

Postat

@costel4321 Ms pt info, mi am facut o idee destul de clara acum.

Ultima intrebare tariful la care ai prins o era 100 sau a fost o negociere de moment?

Cerea 150.

Am intrebat-o daca se poate cu 100 lei finalizarea cand am vorbit la telefon, inainte sa plec spre ea. Mi-a spus ca “da, dar doar acum”, in sensul ca data viitoare nu mai lasa :) urmeaza sa vad cand am timp sa incerc.

• Like 1
  • Telefon: 0742146905
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai activeaza?

Postat

Imi poti pune si mie link ?

Nu gasesc

Postat

Am revenit la ea sambata pe la 12-12:30... a lasat la 100 lei finalizarea, dar am plecat cam dezamagit :

- avea un dres rupt pe ea;

- parca era mai urata la fata de cat stiam eu ca e;

- a pus o gramada de lubrifiant de m-a stropit si pe piept cu el;

Nu merita.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...