Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2019 Postat Noiembrie 12, 2019 Multumesc dragii mei pentru comentariile si parerea voastra care conteaza foarte mult pentru mine,va astept revenirea cu drag!
iuliuscezare Reputație: 270 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Astăzi am ajuns din nou la Vanesa27, servicii de top, recomand cu încredere. Altceva nu pot adauga la această recenzie, serviciile si celalalte amănunte le stiti din recenziile anterioare.
altadata Reputație: 4456 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 14, 2019 Astăzi am ajuns din nou la Vanesa27, servicii de top, recomand cu încredere. Altceva nu pot adauga la această recenzie, serviciile si celalalte amănunte le stiti din recenziile anterioare.Ce ai scris tu mai sus, nu este recenzie.https://nimfomane.com/forum/topic/3859-faq/Ai facut un comentariu. A nu se confunda o recenzie cu un comentariu. 2
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2019 Postat Noiembrie 15, 2019 Va aștept dragii mei în fiecare zi între orele 13:00-21:00 pentru a avea parte de momentul vostru de relaxare dorit! Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați! 0799224288â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ›‘ 3
altadata Reputație: 4456 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 15, 2019 Iar ai deschis alt topic?
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2019 Postat Noiembrie 15, 2019 Doar masaj cat eBună, doar masaj profesionist și erotic cu finalizare prin tehnici de masaj este 170 lei ora!
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2019 Postat Noiembrie 15, 2019 Iar ai deschis alt topic?Dar spune-mi chiar este neinregula sa deschid mai multe topice?
altadata Reputație: 4456 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 15, 2019 Dar spune-mi chiar este neinregula sa deschid mai multe topice?Da...citeste regulamentul ala.Un singur topic ai voie sa deschizi.
iubaretul36 Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2019 Postat Noiembrie 15, 2019 O programare pentru azi la ora 16:00? Am încercat sa te sun
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2019 Postat Noiembrie 15, 2019 Da...citeste regulamentul ala.Un singur topic ai voie sa deschizi. Bn.. Ok, mersi ca l-ai mutat aici.. Nu o sa mai fac altul cu siguranță! 1
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2019 Postat Noiembrie 17, 2019 Dragii mei astăzi voi lucra până la ora 00:00 pentru cei interesati mai tarziu va pup si va astept!
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2019 Postat Noiembrie 18, 2019 Vanesa senzuală și pasională va asteapta in fiecare zi între orele 13:00-21:00 Va rog daca se poate sa ma anuntati cu o ora inainte de momentul dorit,va pup! O zi frumoasa tuturor!
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2019 Postat Noiembrie 19, 2019 Dragii mei va pup și va salut!As începe prin exact ce discutam pe forum despre igiena... În momentul în care va întreb politicos dacă doriți un dush înainte de începerea momentului de relaxare va pot înțelege în circumstanța în care(cum de altfel am avut cazuri) ca veniți pregătiți, bun! Dar nu va pot înțelege în momentul când ajung în pat, observ faptul ca nu ești spălat, rog politicos sa te speli, și tot nu o faci ♀, pana trebuie sa o fac eu personal! Domnilor asta chiar nu o înțeleg, ca să știți pe viitor celor care vor venii nepregătiți pentru sesiune și vor refuza sa se spele li se vor lua banii și dați afară! Nesimțirea cere nesimțire! Va pup și va doresc o zi buna 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2019 Postat Noiembrie 19, 2019 Atras de încrederea Vanesei in serviciile proprii, am decis sa ii fac o vizită. Așadar, concluziile mele sunt: Contact - 10 - Telefonic, raspuns prompt, programare facuta peste putin timp, respectată. Locație - 8-9 - Zona Coresi, locuri de parcare disponibile, apartament ok, prosop curat, geluri de dus, șlapi cam neîncăpători pentru mine :)) Aspect fizic - 7-8 - Fotografiile cred ca sunt ceva mai vechi. Este frumoasă la față, brunetă, tenul inchis, trăsături regulate. Corp bine proporționat, nu e slim, nu e teen, e o femeie "bine", cu forme, sânii mai lasati, fund frumos. Cred eu, cam 1.70-1.75, 65 kg. Atitudine - 10 Igiena - 10 Oral - 8 - Bine susținut, cu presiune, priviri, fără deep, per total ok. Normal - 8-9 - Se misca bine, cu mine nu a folosit lubrifiant. Dar, cireasa de pe tortul Vanesei este masajul, de nota 10+. De relaxare / erotic, a reușit să ma duca într-un punct de excitație in care nu am mai ajuns de ceva timp. Nu credeam ca voi rezista mai mult de 1 minut la oral, dar cu toate acestea, cred ca am mai rezistat vreo 15-20 minute oral + normal, finalizat în balonaș, cu un orgasm exploziv. GFE - Inexistent, nu stiu daca ofera, eu am fost client, si am fost răsfățat si tratat ca atare. În concluzie, se vede ca este o femeie cu experienta in domeniu, stie sa fie atrăgătoare, senzuala, si mai ales cum sa îi răsfețe pe cei care îi trec pragul. De recomandat? Nu, celor care cauta pustoaice teen, slim, femei tunate, fotomodele, etc.Da, celor pasionati de masaj erotic, si celor care sunt interesați de servicii corecte. De revenit? Eu da, trebuie repetată experienta ocazional. Cadou: 250, timp petrecut o oră.
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 Va mulțumesc pentru comentariile lăsate, sunteti foarte corecți în precizări și va mulțumesc, apreciez! Va astept dragii mei în fiecare zi pentru o experienta frumoasa și relaxanta între orele 13:00-21:00, va rog Programarea dacă se poate fi făcută înainte cu 1 ora as aprecia! Va pup și va aștept!
Vizitator gexul98 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Buna Vanesa,cati ani ai?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Am vizitat-o pe Vanessa ieri seara. Programare pe whatsapp respectata.Zona o stiti, am gasit si parcare destul de usor.Intrat in apartament ma astepta zamnitoare in chilotei si o bluzita. Vanessa este o fata draguta, inaltuta, brunetica are sanii maricei si pielea fina.Am stat la o tigare si putin socializat pentru a ne cunoaste putin. Apoi am fost la dus, dotat cu geluri de multe feluri.A inceput cu sarutari timide urmat de un ON placut. Montat prezervativul trecut la LOT si misionar. M-am simtit bine in compania ei si merita vizitataCadou 150/fin la finalul sedintei.
iuliuscezare Reputație: 270 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Am fost de multe ori la Vanesa27 si de fiecare dată am fost foarte mulțumit de serviciile ei, atât Oralul cat si normalul sunt OK, face si masaj de foarte buna calitate,este sociabilă, curata, eu zic că trebuie trecută la TOP având în vedere că nu e pasăre calatoare, isi desfăsoară activitatea pe plan local.Poate un mediator vede si analizează cele spuse de mine si ceilalti.
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Am fost de multe ori la Vanesa27 si de fiecare dată am fost foarte mulțumit de serviciile ei, atât Oralul cat si normalul sunt OK, face si masaj de foarte buna calitate,este sociabilă, curata, eu zic că trebuie trecută la TOP având în vedere că nu e pasăre calatoare, isi desfăsoară activitatea pe plan local.Poate un mediator vede si analizează cele spuse de mine si ceilalti.Mulțumesc frumos, apreciez!
Vizitator vanesa27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Buna Vanesa,cati ani ai?Bună, am 27 de ani!
ah1330 Reputație: 160 Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Bună niște poze mai recente cred ca ne-ar ajuta și tear ajuta și pe tine Recenzii bune pe viitor cred ca ne vom intersecta
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2019 Postat Noiembrie 22, 2019 Iar ai deschis alt topic?Iar e de top dar nu stie sa citeasca :) cu alte cuvinte 🙃 da'i pace 2
Vizitator gexul98 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2019 Postat Noiembrie 22, 2019 Hell9,niste poze recente cred ca ar fii de ajutor :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2019 Postat Noiembrie 22, 2019 Iar e de top dar nu stie sa citeasca :) cu alte cuvinte 🙃 da'i paceAcorzi destul de mult interes acestui topic. Eu zic sa-i faci o vizită, te lămurești, si ne spui si nouă părerea ta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum