codered Reputație: 3190 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 6, 2019 Atentie! (Aproape) tot ce gasiti pe Militari Residence pe publi24 sunt tepe si poze false. Fiind cazat in zona, am incercat sa vizitez de 5-6 ori domnisoare din zona. Toate aveau poze false, comportament jegos. Nu am ramas la niciuna, erau execrabile. Deci fiti cu bagare de seama cand auziti de Militari Residence! 6
costel4321 Reputație: 789 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat Septembrie 6, 2019 Mda... chiar pusesem ochii pe ceva p-acolo si desi e departe de mine, ma gandeam sa fac cumva sa ajung. Oricum, s-au inmultit foarte mult fetele in zona in ultimele luni.
cbacca Reputație: 36 Postat Septembrie 10, 2019 Postat Septembrie 10, 2019 Atentie! (Aproape) tot ce gasiti pe Militari Residence pe publi24 sunt tepe si poze false. Fiind cazat in zona, am incercat sa vizitez de 5-6 ori domnisoare din zona. Toate aveau poze false, comportament jegos. Nu am ramas la niciuna, erau execrabile. Deci fiti cu bagare de seama cand auziti de Militari Residence!Am văzut multe anunțuri și ma gândeam ca s-a făcut un fel de bulevardul Mircea VodaMerci de avertizare
panchiosubz Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2019 Postat Noiembrie 3, 2019 Două încercări am făcut în Militari Residence, de două ori țeapă. Cum este și departe de mine, slabe șanse să mai ajung
dasxx Reputație: 39 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 7, 2019 Tipa ok dar sa nu te astepti la fotomodelAre forme dar fatza nu e de papusica Parea curat subliniiez parea curat ..... sper sa fiu bine Revin daca apar boli A prestat normal si oral cu prezervativ Le compatimesc pt ca au ajuns sa faca asta..... sau poate nu am gasit eu tipa care sa faca ravagii madularului meu.Boli de la ce...cunni?
c44ycy4 Reputație: 7 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 Şi eu stau în zonă şi deşi văd numai bunăciuni pe stradă, anunţurile multe sunt fake, pentru cine are ochi se văd imediat cele reale faţă de cele false.
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Februarie 17, 2020 Postat Februarie 17, 2020 cam 90% sunt de evitat, neserioase, lipsite de profesionalism, si puse pe repede inainte.
walyazar Reputație: 7 Postat Martie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2020 Atentie! (Aproape) tot ce gasiti pe Militari Residence pe publi24 sunt tepe si poze false. Fiind cazat in zona, am incercat sa vizitez de 5-6 ori domnisoare din zona. Toate aveau poze false, comportament jegos. Nu am ramas la niciuna, erau execrabile. Deci fiti cu bagare de seama cand auziti de Militari Residence! hahaha ...super banuiam eu ca e ceva in neregula ...prea erau beton pozele..!!!
blkoldsun Reputație: 181 Postat Martie 3, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 3, 2020 Acum cativa an am mers si eu acolo. Am constatat ca au dreptate colegii...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum