Sari la conținut

Problema?

-jonny-

Postări Recomandate

• Oras:In the heart of the most special girl
Postat

Sal'tare confrați futaciosi!

Aveti probleme cu citirea notificărilor? Îmi apare sus la notificări nr de notificări noi pe care îl am ("1" sau "2" sau etc), dau pe notificări și mi se deschide fereastra de la notificări, dar cu semn de loading. Și nu se încarcă notificările, pot tot aștepta liniștit. Asa stă, nu pot citi notificările noi... De vreo câteva zile bune. La fel și pe telefon, la fel și pe laptop/pc. Deci device-ul nu e de vina.

Am vrut sa știu dacă mai are și altcineva problema asta.

• Like 1
  • Oras:Transylvania
  • Oras:Transylvania
Postat

Sal'tare confrați futaciosi!

Aveti probleme cu citirea notificărilor? Îmi apare sus la notificări nr de notificări noi pe care îl am ("1" sau "2" sau etc), dau pe notificări și mi se deschide fereastra de la notificări, dar cu semn de loading. Și nu se încarcă notificările, pot tot aștepta liniștit. Asa stă, nu pot citi notificările noi... De vreo câteva zile bune. La fel și pe telefon, la fel și pe laptop/pc. Deci device-ul nu e de vina.

Am vrut sa știu dacă mai are și altcineva problema asta.

Same problem. Solutia este sa dai click-dreapta pe NOTIFICARI, dupa care sa deschizi in fila noua.

• Like 1
Postat

Same problem. Solutia este sa dai click-dreapta pe NOTIFICARI, dupa care sa deschizi in fila noua.

Merci fain! Sincer nu m-am gandit la asta! Pe telefon poti sa vezi notificarile doar daca ramai in versiunea pentru telefon, daca dai "versiunea full", face la fel ca si pe laptop.

CONCLUZIA: Deci singura rezolvare e sa deschizi fila noua la pc/telefon, sau pe telefon sa ramai in versiunea pt telefon. Poate mai ajuta si pe altcineva. ;)

• Like 2

• Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat

Merci fain! Sincer nu m-am gandit la asta! Pe telefon poti sa vezi notificarile doar daca ramai in versiunea pentru telefon, daca dai "versiunea full", face la fel ca si pe laptop.

CONCLUZIA: Deci singura rezolvare e sa deschizi fila noua la pc/telefon, sau pe telefon sa ramai in versiunea pt telefon. Poate mai ajuta si pe altcineva. ;)

ðŸ‘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.