Jump to content

locdog

VIP Member
 • Content Count

  1,481
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by locdog

 1. Repatriere din Europa....pandemia, bat-o vina.
 2. Putine vor accepta sa vina la tine acasa daca mai esti cu un barbat. Cel mai bine suna si explica-le ce vrei. Poate ai noroc sa va primeasca in locatia ei.
 3. Se pare ca multi useri au aceeasi problema.
 4. Cred ca este destul de clar....sta 2h cu tine. Ai si varianta de 1h sau daca esti foarte grabit o finalizare. Le-a trecut ea mai sus, trebuie doar sa citesti atent.
 5. Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta. Imi pare rau pentru ce ai patit. Totusi, nu cred ca violenta rezolva problema. Haide mai bine sa ii punem eticheta de "neserioasa"
 6. Cel mai bine pui mana pe telefon, o suni si afli.
 7. Doamna presteaza doar servicii de masaj. Nu scrie nicaieri ca ar oferi servicii sexuale.
 8. Tocmai ca am citit-o si am vazut in spare si cine e nemultumit. Majoritatea sunt useri cu recenzii...cu ceva exceptii.
 9. Nu e chiar asa. Sunt useri vechi si seriosi care au reclamat "neseriozitatea" escortei, useri cu multe, chiar multe recenzii. De data asta i-ai atacat nejustificat P.S.: MAKE LOVE, NOT WAR !!!
 10. Nu toate cheltuie tot ce produc. Pe unele le duce capul si mai pun si deoparte ori investesc in imobiliare. Sabrina este una dintre ele. Ea este femeie de minim 10.000 euro/luna la cat de cautata este. Oricum asta nu este treaba noastra
 11. Individul isi face zilnic cateva conturi cu care trolleaza. Se baneaza contul respectiv, dar apare cu altul. Nici banarea pe IP nu mai este eficienta intru-cat foloseste VPN. Dupa ce posteaza de 2-3 ori se da de gol si asa se pot lua masuri. Omul are mult timp liber. Pacat ca nu il foloseste constructiv.
 12. Tu ai putea face asta? Nu cred ca te poti concentra cand stii ca dincolo e “bizonul”
 13. Ba esti nebun?!?! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Atat de rau s-a ajuns de nici nu mai pleaca din locatie? P.S.: Ai luat cea mai buna decizie sa pleci de acolo. Felicitari!
 14. **spam editat** chups, iar intreci masura. Parca s-a convenit ca nu se mai dau detalii personale ale userilor. Make love, not war!!
 15. Sunt doar 2 admini si mii de topic-uri. Realizezi ca e o munca titanica? Daca s-a dat report, se vor lua masuri.
 16. E alegerea ei si trebuie sa i-o respectam. Poate isi doreste sa faca altceva in viata asta scurta.
 17. Hai ca stii si tu raspunsul. Sau era intrebare retorica? :138x
 18. Pai el nu e brasovean....de unde sa stie :laugh2
 19. Vezi ca si trolling-ul se pedepseste de administratori cu warn dupa care ban. Nu cred ca te ajuta cu nimic sa te tot iei de @altadata
×
×
 • Create New...