Jump to content

larisssa

VIP Member
 • Content Count

  4,466
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8,399 Reputatie Excelenta

About larisssa

 • Rank
  Escortă
 • Birthday 07/14/1985

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Constanta

Recent Profile Visitors

115,797 profile views
 1. Navrom , și eu te iubesc neTERMINATULE Te pup dulce, minune a naturii , sa ma visezi frumos la noapte ❤️❤️❤️
 2. Apreciez toate mesajele de “ Bine (că) ai revenit !” , va multumesc fiecăruia in parte pentru ele , însă NU AM REVENIT. Sunt doar astăzi , nu pot face programări nici pentru mâine,nici pentru joia viitoare nici pentru oricare data ulterioară . Nu sunt disponibilă decât un Weekend ,rar doua pe luna. Și voi anunța când se întâmpla asta in săptămâna respectiva . Astăzi sunt pana la 14.30-15.00, vis-a-vis de fostul Republica. Spor sa avem!
 3. Sunt pana la 16.30 azi . Mâine: 9;00-16:00. Si apoi spor pana data viitoare !
 4. Adică Bettyblwe ii cearta pe unii ca nu își recunosc și accepta condiția psihică? 🤔🤔🤔
 5. M-a adus Aghiuță de urechi sa citesc aici. Dă si la baba un link sa citesc tot, sa ma crucesc si sa scuip in sân.
 6. Ma scuzați ca intervin in minunatul curs al bălăcărelilor , m-am apucat de căutat apartament ptr Weekend. Cine are vreun pont ,feel free sa îmi scrie pe wts. 0768601405 . Garsoniera, 2 camere ,chiar și dacă e vreo fata singura care dispune de spațiu și ptr mine astea doua zile. Ms!
 7. Mon Cher, sti câte telefoane am făcut țăndări între Timo ? Vreo 3 Sa păstrez numere de telefon este unul din putinele lucruri pe care știu sigur ca nu le voi putea face vreodată . Da un semn pe wts “de munca “ 0768601405 și de acolo urmam pașii
 8. Dau,dau. Rămân sâmbăta toată noaptea, așa ca-i musai sa o punem de o destrăbălare. Dati voi semn pe wts începând de mâine seara (pana atunci nu stau cu tel in mâna sa ma Chiorăsc la el in fiecare minut ) si ne organizam. Drace, tu fa push la Blonda sa își miște și ea mândrețea de cur aci
 9. Neața ! Weekendul asta sunt in Constanta. Pana sâmbăta dim ne scriem doar pe wts 0768601405 . As vrea sa o conving și pe Ana sa vina,pana acum nu am reușit , încercați voi poate aveți mai mult succes Spor sa avem!
 10. Neața! Din păcate și Bacăul reprezintă un efort considerabil ptr mine (in condițiile in care pot pleca cel mai devreme vineri seara din Constanta și neaparat luni la prima ora sa fiu înapoi ). Iasiul necesita și mai mult timp pierdut pe drum. Nu îl exclud , voi anunța dacă voi putea veni. Bacau , ma mai găsiți pana la 13:00, tot “la liber” Și singura , fetele pleacă . Spor s’avem !
 11. Bună seara, bună seara! Eu Mi-am onorat programările ptr azi, de acum sunt "la liber". Ne găsiți pana mai târziu azi, iar mâine voi fi doar eu - ultima programare v putea fi stabilita la ora 13.00, apoi plec.
 12. Helloooooooo, Bacău! Am ajuns, ma găsiți astazi și mâine, de foarte dimineața până pe seara. Sunt cu Ana în locație, asta ar putea părea la o prima vedere ca un mare turn-off din punct de vedere al discreției, insa toți cei care ne cunosc pot garanta ca, indiferent de situație, am știut mereu cât te importanta e discreția și am actionat în consecință. Asa ca e suficient sa ne spuneți dinainte ca nu doriti sa fiți zăriți decât de cea pe care o vizitați și asa va fi. Pentru ceilalți, țigara și caterinca dinainte de dormitor va fi "la gramada". Bine, și dormitorul poate fi tot "la gr
 13. Numărul la care ma găsiți : 0768601405.
 14. Bună seara, Bacău! I'm cooooooooooming! Voi fi disponibila sambata și duminica. Toate cum le știți, voi fi în locație cu Ana. Din păcate, pana mâine seara nu pot vb la tel, ne scriem pe wts sau o sunați pe Ana și va lamureste ea. Spor s-avem și sper sa fie ca de fiecare data : râsete, relaxare și sex de buna calitate!
×
×
 • Create New...