Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

larisssa

VIP Member
 • Content Count

  4,583
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8,495 Reputatie Excelenta

About larisssa

 • Rank
  Escortă
 • Birthday 07/14/1985

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Constanta

Recent Profile Visitors

121,269 profile views
 1. Buna! Nu pot weekendul asta. Următorul cu siguranța!
 2. Hey, “ai mei” care sunteți on : vreau și eu un non-stop care sa și fie non-stop! Scrieți-mi pe wts,pls!
 3. LE, ca am și uitat ce voiam de fapt sa scriu. SUNT ȘI MÂINE, pana pe la 14.00. Cei ce va programați pentru mâine va rog sa specificați și cât veți dori sa stați, fiind prima zi lucrătoare in care sunt disponibilă după mult timp as vrea sa îmi organizez programul cât mai eficient și pentru mine,și pentru voi.
 4. Știi ce vrei tu? Ceva de genul eu am niște portocale și cer storcatorului de fructe suc de portocale fără sa îl bag in priza, fără sa apăs pe butonul ON.
 5. Buna dimineața! Sunt disponibilă și astăzi. Spor s’avem!
 6. E prea lung drumul și eu sunt amețită, mi-e ca ma rătăcesc. Neata,Bacău! Sunt disponibilă. Postez iar tot ce trebuie: Sunt o femeie de 30+ (36 ani chiar, da' nu mai ziceți la nimeni. Nu sunt nimic explozibil, bomba sau altele de gen, complet naturala, asa ca nu va așteptați sa va sară plombele și șlițul când va deschid ușa. Bine, nici vreo sluta-slutelor nu sunt, sa trebuiască sa îmi puneți perna pe față când sunt dedesubt(dacă prind pe vreunul cu punga la el, îl sparg, sa știți!). Sunt înaltă (175 cm),, slim (58 kg), am cracii lungi și tâțe mici, dar sfârcuri mari 🤭. Ofer serv
 7. Șterge din mesaje, nu poți primi PM.
 8. Ajung Weekend-ul asta. Disponibila începând de sâmbăta dimineața. Aceeasi locatie. Spor s’avem!
 9. Hey! Nu sunt in Bacău. Am plecat duminica, 20 Februarie. @florinbidi îți explic când ajung data viitoare ce și cum s-a întâmplat. Anunt dacă vin weekendul viitor. Din nou,doar in Weekend voi fi.
 10. Buna dimineața Bacău! Astăzi sunt toată ziua, am câteva programări răsfirate pe parcursul întregii zile,așa ca momentan am hăt-timp pentru oricine dorește sa îmi calce pragul(spun asta ptr ca 1- demult nu s-a mai întâmplat sa nu am ocupată o bucata de zi cu programări consecutive si 2- cam toate discuțiile noastre încep cu “ai timp si pentru mine?”). Cât despre @Girex : nici cu tine nu mi-e Rușine, mămică, era absolut normal sa iasă oricum numai nu banala intalnirea noastră. Ms si eu!
 11. Neața! Va reamintesc acum toate detaliile. Sunt o femeie de 30+ (36 ani chiar, da' nu mai ziceți la nimeni. Nu sunt nimic explozibil, bomba sau altele de gen, complet naturala, asa ca nu va așteptați sa va sară plombele și șlițul când va deschid ușa. Bine, nici vreo sluta-slutelor nu sunt, sa trebuiască sa îmi puneți perna pe față când sunt dedesubt (dacă prind pe vreunul cu punga la el, îl sparg, sa știți!). Sunt înaltă (175 cm),, slim (58 kg), am cracii lungi și tâțe mici, dar sfârcuri mari 🤭. Ofer servicii de companie intima, asa ca, cel puțin la primele vizite, vreau sa dispui de puț
 12. Hello! Disponibilă mâine Dis-de dimineața.
 13. Hai ca m-am sucit,m-am învârtit și ajung mâine. Disponibilă in a doua parte a zilei. Cei ce mi-ați scris pe wts: nu trimit nimic înapoi dacă nu menționați când/ pana când pot Răspunde
 14. Neața! Ajung in Weekend! Toate cum le știți. O sa fiu de sâmbăta pana luni inclusiv. Luni toată ziua,adică. Toate cum le știți, revin cu re-amintirea detaliilor când sunt pe drum spre voi. Spor!
 15. Nu are anunț pe publi.
×
×
 • Create New...