Jump to content

larisssa

VIP Member
 • Content Count

  4,418
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8,363 Reputatie Excelenta

About larisssa

 • Rank
  Escortă
 • Birthday 07/14/1985

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Constanta

Recent Profile Visitors

114,541 profile views
 1. Neața, Galați! Vreun pont pentru cazare? Întreb aici înainte de a frunzări site-urile de profil, pentru că unul din criteriile mele este ca proprietarul/agentul sa știe ce se va întâmpla în ap respectiv. Daca poseda cineva o locație, dați-mi de știre fie aici, fie pe wts. 0786645492. Ah, as vrea sa vin marți.
 2. Neața! Programări pe wts între 12.30 și 18.00. Spor s'avem!
 3. Da, despre ea e vorba. Dar, repet, n este nimic sigur în legătură cu ea. Are de rezolvat niște chestii și de ele depinde dacă reușește sau nu sa ajungă.
 4. Programări doar wts sau PM.
 5. Cam da. Dar ma bazez pe niște anișori de "experienta", pe sute de recenzii bune și f bune în multe orașe ale tarii ( Top Constanța și Brașov, Iași, Bacău, Tulcea, Sibiu). Asa cum am spus, nu sunt vreun fotomodel sau vreo bomba sexi sa îți explodeze fermoarul când îți deschid ușa. Sunt o femeie absolut normala, de 35 de ani, înaltă (174 cm) și slaba (56-58 kg). Am sânii mici, dar am sfarcuri mari. Și cracii lungi. Și, se pare, ca am un talent nativ de a reuși sa fac oamenii sa se simtă în largul lor lmga mine. La mine nu vii pe fuga, ca nu te vreau Bem un suc, o cafea, fumam o tigara, va
 6. Hai bună ziua! Pe mine m-ați primi cu bratele (și nu numai) deschise? Nu am nici pe departe fizicul Sabrinei (offf 😭), dar cu tremurături în genunchi va pot lăsa
 7. Sunt la birou pana la 18.00. Spor s-avem.
 8. Mah, fiecare cu ce poate. Unii o trag cu guvidul, alții cu albinos Beluga, sturion de Rusia, d'astealalte.
 9. Hello, lume! Vineri voi fi disponibila. Spor!
 10. Gata, vizita mea în Brașov se va încheia mâine dimineață. Mersi frumos pentru încă o experienta la superlativ din toate punctele de vedere.
 11. 😂😂😂 Da' nu era cu butoane, era o tableta 😂😂😂 Acum am tel de om normal, dar nu mai am sim-ul fizic al numărului ăstuia. Momentan, doar whatsapp.
 12. Sunt încă în Brașov. Doar ca nu pot fi sunata. Putem discuta doar pe wts sau PM. Spor!
 13. Bună dimineața! Discuțiile de pe WHATSAPP ramase ieri cu semnul întrebării, dați-mi un semn azi cât mai devreme.
×
×
 • Create New...