Sari la conținut

larisssa

Neverificata
  • Număr conținut

    4.781
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre larisssa

  • Dată Naștere 14.07.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Escorta
  • Oras:
    Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibilitate
    Disponibila

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0768601405

Vizitatori Recenți Profil

133.094 citiri profil

larisssa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

8,9k

Reputație

1

Community Answers

Despre Mine

Sunt o femeie de 30+ (36 ani chiar, da' nu mai ziceți la nimeni. Nu sunt nimic explozibil, bomba sau altele de gen, complet naturala, asa ca nu va așteptați sa va sară plombele și șlițul când vadeschid ușa. Bine, nici vreo sluta-slutelor nu sunt, sa trebuiască sa îmi puneți perna pe față când sunt dedesubt(dacă prind pe vreunul cu punga la el, îl sparg, sa știți!). Sunt înaltă (175 cm),, slim (58 kg), am cracii lungi și tâțe mici, dar sfârcuri mari 🤭

 

Ofer servicii de companie intima, asa ca, cel puțin la primele vizite, vreau sa dispui de puțin mai mult timp decât cel pe care îl ai programat ptr"nebunii". Pentru ca, inainte de a ajungeîndormitor, vreau sa stam la o tifara/suc/cafea, sa vad și eu cu cine am de-a face, sa vezi și tu cu cine ai de-a face. Tot înainte de dormitor, trecem pe ladus. După dus, începe timpul tău, pentru care am pretenția sa plătești. Cat? 200 de lei ptr clasicul "o finalizare" și 300 de lei pentru o ora. Oraînseamnă 60 de minute, nu neapărat (doar) doua finalizari. 

 

Ce facem în timpul asta? Ce vrei tu. Jucam rummy sau ne f**tem într-una. 😁 Eu îți ofer sex oral cu tot ce îți poate trece prin cap legat de asta ( p / n, deepthroath, facefuck, CIM, COF, COB și ce naiba alte acronime mai Exista). Normalul va fi fără discuție protejat și cam atât, în rest The sky îs The limit.

 

Nu ofer FK și nimic din ce are vreo legătură cu analul, nici tu mie, nici eu ție. Și nici masaj. Adicăhabar nu am sa fac masaj. Si decat sa te frământ ca pe aluat (ca aia e cea mai asematoare chestie cu frecția pe care ți-o pot oferi), mai bine zic pas. 

 

Mă ia cu "frezoane" când aud "detalii /preturi/servicii, asa ca citiți aici prima data, abia apoi ma sunați sau îmi scrieți, ca dacă ma întrebați asa ceva, conversația se încheie brusc. Și cu mascareli uneori. Și nu ca mi-e lene sa repet ca papagalul 30 de cuvinte, ci pentru ca vreau ca tu sa îți fi făcut deja o idee despre mine înainte de a ma suna, sa fii deja hotărât ca îți dorești să primești exact ceea ce pot eu oferi. 

×
×
  • Creează nouă...