Sari la conținut

A fost cineva la ea? Reala???

Postări Recomandate

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Hm,arata exceptional...dar nu prea mai cred in foto de genul asta..

Postat

pun 2 cm de pula pariu ca pozele n-au treaba cu ce gasesti acolo in realitate

hai sa ne intelegem, daca ar aparea acest gen de pizde pe anunturi publice ar fi o minune

pe de alta parte scorurile pentru asa ceva ar inchide la retragere unele agentii mici de banci din Romania

deci despre ce vorbim...?

• Like 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

intrebam ca poate cineva a mers la ea; ea spune cu varf si indesat ca e ea cea din poze

Postat

pentru ca sunt multi visatori sau prosti sau ..sau..sau, care pun botul, si foarte multi care se duc, si foarte multi din cei care se duc si raman, ca vorba aia, tot am venit pana aici si am coaiele umflate, ce daca pozele sunt false, ce daca pretul e dublu fata de cat merita, ce daca.. orice... si uite asa le incurajeaza sa ramana pe piata pe specimenele astea

• Like 3

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

pentru ca sunt multi visatori sau prosti sau ..sau..sau, care pun botul, si foarte multi care se duc, si foarte multi din cei care se duc si raman, ca vorba aia, tot am venit pana aici si am coaiele umflate, ce daca pozele sunt false, ce daca pretul e dublu fata de cat merita, ce daca.. orice... si uite asa le incurajeaza sa ramana pe piata pe specimenele astea

corect,dobitoci d astia strica multe pe piata fetelor !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...