Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 Bună, Mai reveniți în București?Buna. Da doar ca nu pot spune exact cand. Oricum, voi anunta pe forum inainte. O zi placuta! 😘 1
kasperi22 Reputație: 12 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 30, 2019 Am fost, e absolut senzatie. Fata: zice ca are 26, dar arata de 20. Supla, mignona, labe superbe, ingrijita. Frumusica la fata (arata a tataroaica) si cu niste sani incredibil de frumosi. E 99% cea din poze. Ciorapi negri cu banda, tocuri, epilata, curata, piele super alba; ca minusuri, are multe alunite pe piept (tipic pentru pielea foarte alba) si o dentitie imperfecta (nederanjant). Dar la halul in care arata in rest, chiar te doare in pula de aceste minusuri. Locatia: hotel, Centrul Vechi, ok.Prestatia: am avut nevoie de maxima concentrare ca sa imi mut gandul de la a o fute. A fost greu, dar am reusit. E foarte cooperanta, zero harfe sau basini de domina - discuti cu ea de la bun inceput limitele, si te joci in tarc apoi (e.g. mie imi place teasing, nu vreau sa mi se vorbeasca urat, CBT sau SPH, whatever; am primit exact comportamentul potrivit). Permisiva cat sa te simti bine, perversa cat sa balesti.Partenerul ei: mi-a deschis usa, apoi ne-a lasat singuri. Parea de treaba, ~25 de ani. Scor: 450, o ora full, serioasa, a respectat programarea. Am vrut sa plusez (nu ma interesa suma, really) pentru macar un sex oral, nu a vrut sa auda. Concluzie: cea mai misto teaserita la care am fost ever. Frumoasa + tanara + bun simt + perversitate = eu clar revin. Super recenzie. Poti sa imi spui daca ar fi cuplu potrivit pentru un barbat masochistic? Adica , ei pot intra in rol de sadici, sunt duri si stricti? Fara mila chiar? mersi,
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 @kasperi22 Masochismul nu e pe strada mea, dar cred ca ai o sansa buna, fata e foarte deschisa. Raspunde destul de repede pe Whatsapp - asa ca intreab-o (e si foarte politicoasa si la obiect). Super recenzie. Poti sa imi spui daca ar fi cuplu potrivit pentru un barbat masochistic? Adica , ei pot intra in rol de sadici, sunt duri si stricti? Fara mila chiar? mersi,
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 @kasperi22 Masochismul nu e pe strada mea, dar cred ca ai o sansa buna, fata e foarte deschisa. Raspunde destul de repede pe Whatsapp - asa ca intreab-o (e si foarte politicoasa si la obiect). Super recenzie. Poti sa imi spui daca ar fi cuplu potrivit pentru un barbat masochistic? Adica , ei pot intra in rol de sadici, sunt duri si stricti? Fara mila chiar? mersi, 1 3
analhard Reputație: 5 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 Buna. Exista posibilitatea de un gangbang, eu in rolul de sclav/tarfa? Preferabil si umilire publica?
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 Buna. Exista posibilitatea de un gangbang, eu in rolul de sclav/tarfa? Preferabil si umilire publica?Buna. Scrie-mi te rog pe Whatsapp. 😋
tudorel112 Reputație: 2 Postat Octombrie 1, 2019 Postat Octombrie 1, 2019 Pune si u poze...cu păsărica cu ciocanelul poate si in acțiune cuckold
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Postat Octombrie 1, 2019 Pune si u poze...cu păsărica cu ciocanelul poate si in acțiune cuckoldBuna. Am pus o poza la inceputul topic-ului (poza in actiune sa zic asa, cu mine si partenerul).Legat de poze de tip cuck din timpul sedintelor, nu am pentru ca nu fac poze in timpul sedintelor din motive de discretie fata de clienti, fara suparare. Pentru alte informatii, te rog sa imi scrii pe Whatsapp. O zi buna. 😘
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2019 Postat Octombrie 3, 2019 Buna baieti. Aveti cumva idee de ce nu pot pune poze noi pe topic?Multumesc anticipat. O seara buna. 😘
catalin2015 Reputație: 1721 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 3, 2019 banuiesc ca din cauza noului regulament
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2019 Postat Octombrie 3, 2019 banuiesc ca din cauza noului regulamentDa.Am citit putin mai devreme.Multumesc pentru ajutor. 1
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 Buna baieti. In seara asta si maine voi avea locatie (este ceva temporar), deci va disparea costul unei camere de hotel. Pentru mai multe informatii, va rog sa imi scrieti pe Whatsapp. O seara buna. 😘
premiumul Reputație: -30 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 A fost un tovaras la ea si lucreaza scump plus ca nu are experienta si e dificila.
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 A fost un tovaras la ea si lucreaza scump plus ca nu are experienta si e dificila.Buna. Fara suparare, dar consider ca ar fi trebuit sa scrie direct persoana care a programat cu mine o sedinta si sa detalieze. Asa, rautaciosi putem fi toti. Plus ca eu am avut locatie doar in week-end-ul asta incat sa vina cineva la mine. Plus ca poti vedea in recenziile anterioare faptul ca eu comunic si explic in ce constau serviciile mele. Daca de exemplu cineva o forteaza cu propuneri despre sex in timpul sedintei, dupa ce eu am mentionat de la bun inceput ca nu ofer asta, normal ca voi fi judecata drept o persoana “dificila”.Nu caut cearta cu nimeni dar hai sa vorbim detaliat despre tot si din experienta proprie. O seara buna. 1
davidoff77 Reputație: 1 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Buna. Fara suparare, dar consider ca ar fi trebuit sa scrie direct persoana care a programat cu mine o sedinta si sa detalieze. Asa, rautaciosi putem fi toti. Plus ca eu am avut locatie doar in week-end-ul asta incat sa vina cineva la mine. Plus ca poti vedea in recenziile anterioare faptul ca eu comunic si explic in ce constau serviciile mele. Daca de exemplu cineva o forteaza cu propuneri despre sex in timpul sedintei, dupa ce eu am mentionat de la bun inceput ca nu ofer asta, normal ca voi fi judecata drept o persoana “dificilaâ€.Nu caut cearta cu nimeni dar hai sa vorbim detaliat despre tot si din experienta proprie. O seara buna. 😠Nu lucrează deloc scump.Și nu e dificila deloc. 😊Prețul e chiar prea normal pentru atenția care o primește clientul.Iar ceea ce oferă EA , nu e pentru oricine și nici pentru orice buzunar.
davidoff77 Reputație: 1 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 A fost un tovaras la ea si lucreaza scump plus ca nu are experienta si e dificila.😠Nu lucrează deloc scump.Și nu e dificila deloc. 😊 Prețul e chiar prea normal pentru atenția care o primește clientul.Iar ceea ce oferă EA , nu e pentru oricine și nici pentru orice buzunar.
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Locatia o aveti in buc?Buna. Momentan, nu. Oricum vom anunta inainte de a venit in Bucuresti. O seara buna.
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Buna. Momentan, nu. Oricum vom anunta inainte de a venit in Bucuresti. O seara buna.Inainte de a veni vom anunta, acum suntem in Constanta.
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2019 Postat Octombrie 11, 2019 Buna dimineata baieti.Datorita schimbarii regulilor de pe forum, in viitor voi pune poze pe link-ul din semnatura.Va pup si va astept la sedinte.
popiculetuan Reputație: 13 Postat Octombrie 11, 2019 Postat Octombrie 11, 2019 Ar fi misto si niste poze cu iubitul tau din timpul sexului, domnisoara:P
Vizitator candycouple Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2019 Postat Octombrie 11, 2019 Ar fi misto si niste poze cu iubitul tau din timpul sexului, domnisoara:PBuna. Am pus o poza la inceputul topic-ului. Voi face tot ce pot sa mai pun niste poze. O seara buna. 😘
gheogheo Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2019 Nu a mai fost nimeni ? Recenzi nimic ?
arrow0000 Reputație: 1 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 Buna in perioada 12-16 luna viitoare va pot gasi in buc? Multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum