johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 16, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2020 Nu ma intimidezi absolut deloc, nu sunt aici sa imi masor puterile cu fosti moderatori ci sa imi vad de patratica mea.Nu ti-am raspuns la reports deoarece nu mai am acces la ele, doar adminul le vede.Imi doresc sa numai avem moderatori slabi ca tine.lasa-te,nu e de tine.Vrei tu sa faci ceva,dar nu iti iese.pana acum nu ai zis nimic de faptul ca nu ai acces la report,asa ca,fii cu coloana si numai mintii,spre rusinea ta. Pe tine te-am rugat in trecut sa o lasi mai moale, un domn e un domn, daca imi spui ca un user nu se spala, ce poate face moderatorul?Un dus senzual cu userul?Acestea fiind spuse, va doresc carantina usoara, relaxanta si vemuri mai bune!XOBitchy 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 16, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2020 Nu ma intimidezi absolut deloc, nu sunt aici sa imi masor puterile cu fosti moderatori ci sa imi vad de patratica mea.Nu ti-am raspuns la reports deoarece nu mai am acces la ele, doar adminul le vede.Imi doresc sa numai avem moderatori slabi ca tine.lasa-te,nu e de tine.Vrei tu sa faci ceva,dar nu iti iese.pana acum nu ai zis nimic de faptul ca nu ai acces la report,asa ca,fii cu coloana si numai mintii,spre rusinea ta. Pe tine te-am rugat in trecut sa o lasi mai moale, un domn e un domn, daca imi spui ca un user nu se spala, ce poate face moderatorul?Un dus senzual cu userul?Acestea fiind spuse, va doresc carantina usoara, relaxanta si vemuri mai bune!XOBitchyiar minti. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum