Sari la conținut

�Natalia20�0720227284😘

Postări Recomandate

Vizitator andrei cel bunnnn
Reputație: 0

Salut , tocmai am fost la Natalia , am optat pt 30 de min , totul a fost ok la superlativ , igiena si atitudine ok , nota 10 , recomand cu incredere. Multumesc Natalia si voi mai reveni curând.Pup.

Link spre comentariu
  • Oras:v
  • Oras:v

Am fost la domnitza ieri si simt ca trebuie sa atentionez alti potentiali doritori (nu o fac din rautate, ci pur informativ, incerc cat se poate de cinstit):

- Pozele o prezinta la aspect cel putin la +2 mai mult decat este in realitate (7.5 in poze 5.5 in realitate).

- La fata nu e de loc mai bine.

- Din pacate nici la caracter nu e mai bine, poate pentru cei fani cuck sau doritori de stapana sa fie acceptabila, altfel foarte neplacuta in interactiune.

+ Are experienta, a reusit sa ma dea gata la combo mana/op cu toate ca mi se flacuse mamaliga de la lipsa de atractie + nepotrivire.

Per total nu merita nici pe departe banii, pentru mine cel putin domnitza este la categoria nu, sub nici o forma, nici macar platit sau beat. Si da, am ramas o ora chiar daca nu mi-a placut ce am vazut cand s-a deschis usa, vina mea, dar asta nu este relevant, aici este un review al domnitzei nu al alegerilor mele.

Chiar nu-mi face placere sa scriu reviewuri negative si o fac foarte rar, atunci cand consider ca review-ul meu o sa ajute pe altii sa previna greseala pe care am facut-o eu, pt ca pana la urma d-asta avem forumul asta, nu doar ca sa ne uitam la poze (care in cazul asta sunt extrem de inselatoare).

Spor. Si imi pare rau Natalia dar ce-i corect e corect.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...