Sari la conținut

A fost cineva la Roxana ? 0754903693

Postări Recomandate

Postat

Salutari ,

Ieri am fost eu la domnisoara , dupa ce am gasit anuntul pe publi , nimic gasit pe google despre ea , inafara de postarea asta , am zis sa sun sa vad ce iese . Nu am reusit sa iau din prima legatura cu ea , intr-un final a raspuns , am discutat detalii si despre o eventuala programare in jurul orei 20 30 cu confirmare din partea mea inainte cu 30 de minute .

Telefonic, fara posibiltate de wapp, nici la mesaje nu cred raspunde . O voce placuta la telefon , stie sa isi spuna serviciile fara a suna a monolog , pot sa spun ca ma facut curios, dupa ce am vorbit cu ea . Inainte cu 30 minute am sunat si confirmat prezenta , ajuns in zona un ultim telefon pentru a imi spune adresa completa , pe str Egretei.

Nimic de reprosat , curatenie , fara mirosuri sau alte ciudatenii , singura in apartament .

Ajuns la usa , imi deschide domnisoara, intr-o tinuta lejera , cu o atitudine pozitiva, facem cunostinta , mi se ofera o pereche de papuci de casa si mergem spre living , ii servesc cadoul din propria initiativa si sunt intrebat daca doresc ceva de baut si iesim sa fumam cate o tigara . Domnita spune ca are 18 ani , nu face de mult acest lucru (cica ar mai fi lucrat in constanta intr-un salon de masaj ) si acum de cateva zile a inceput asta la noi la Brasov . E conform pozelor , are un corp frumos , cu niste sanii foarte faini .

Ajuns in dormitor ne dezbracam , ma asez in pat si domnisoara frumos in fata mea incepe un oral neprotejat (intrebat si ales de mine asa) , la care chiar am ramas placut surprins , cu tentative deep , nu se foloseste de maini , foloseste multa saliva , schimbari de ritm , un punct in minus e ca nu face finalizare orala ... dupa pus cauciulita si trecut ea peste mine, unde se misca bine , isi da silinta , dar nu e ceva wow , schimbat eu peste si finalizat in balonas .

In pauza ,am mers la tigara , am mai discutat una alta si am revenit inapoi in dormitor .

Actiunea incepe la fel , oral neprotejat , schimbat cateva pozitii , dar fara a reusi sa finalizez ..

Am mai stat cateva minute in pat , sa ne revenim putin , dupa invitat la o tigara , imbracat si plecat acasa .

Ca note : 

Aspect : 9 

ON : 9  , nu face finalizare 

NP : 8 , se misca bine , dar mecanic 

AP: nu cred ca face 

GFE : 7 , la capitolul asta e putin rece momentan , poate si din cauza primei intalniri, sau lipsei de experienta , dar fara sarutari pe corp ,atingeri ,fk .

Cadou : 150/250 ron.

Per total , merita vizitata pentru oral (in scurt timp va fi belea ) si de ce nu pentru inca o bifa in caietelul de notite :)

Cele bune.

• Like 6
  • Oras:Brasov
Postat

Am contactat si eu pe aceasta domnisoara .Am sunat si am facut rezervare,sincer eram in dubi cu pozele .Am ajuns la aceasta fata superba, locatie Strada egretei apartament curat si usor de ajuns .Am sunat la usa si imi deschide o frumusete de fata bruneta ,pe tocuri si in lenjerie intima .Tin sa precizez ca foarte frumoasa ,curata si cu un corp demential .Am facut cunostinta ,am schimbat cateva vb si ne am retras in dormitor .Face un oral cu deep cu implicare maxima. Am trecut la normal ,are pasarica curata si strimta,geme foarte placut la penetrare .Am terminat pe sani ei.Recomand eu sigur o sa revin oral 9 ca nu finalizeaza oral ...normal 10 geme demential..corp/fizic superb ,pielea fina si foarte frumoasa.Eu am plecat fericit ...😂😂😂 Recomand

• Like 1
Postat

Mai stie cineva ceva de ea? In ce oras presteaza sau orice alta informatie imi este de folos. Multumesc !

Postat

Mai stie cineva ceva de ea? In ce oras presteaza sau orice alta informatie imi este de folos. Multumesc !

Ai luat ceva "paraziti" de la ea?

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...