Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 Nu am zis ca vreau gratis sa fac sex.
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 1, 2019 Sa revenim la recenzii
mordant2016 Reputație: 4 Postat Octombrie 1, 2019 Postat Octombrie 1, 2019 Ai incercat laury sa fii amuzant dar mai bine taceai. Baiatul chiar a fost serios. Referitor la topic. A fost una Lawan. Era neagra ca ciocolata cu lapte. Era frumusica. Statea in sectorul 5. Mi s-a parut suspect la inceput, dar chiar am gasit ce cautam. A stat cam o saptamana in Buc si apoi a disparut. Am vrut sa repet experienta dar nu am mai dat de ea... Mai asteptam poate mai apare vreo una..
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 2, 2019 Ai incercat laury sa fii amuzant dar mai bine taceai. Baiatul chiar a fost serios. Referitor la topic. A fost una Lawan. Era neagra ca ciocolata cu lapte. Era frumusica. Statea in sectorul 5. Mi s-a parut suspect la inceput, dar chiar am gasit ce cautam. A stat cam o saptamana in Buc si apoi a disparut. Am vrut sa repet experienta dar nu am mai dat de ea... Mai asteptam poate mai apare vreo una..O fi fost baiatul serios referitor la cererea lui dar neserios cu atatea cerinte gratuite...activitate lui pe forum zero, mii de pretentii....acum pe bune!
mordant2016 Reputație: 4 Postat Octombrie 2, 2019 Postat Octombrie 2, 2019 N-am stiut ca pe forumul asta ca sa pui o intrebare tre' sa faci n recenzii...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum