Sari la conținut

Frustrarea românilor?!?!

morakygr

Postări Recomandate

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Am si eu o nelămurire, si as fi curios sa vad si parerea dumneavoastră, pentru ca mai la tot pasul vad oameni foarte frustrați, ba care chiar se exteriorizează prin a-și arata frustrarea interioara de care sufera(sau posibil sa fie si prostie si lipsa de materie cenusie) in fața altora, care nici macar nu i deranjeaza cu absolut nimic, ba mai mult daca le pui o simpla intrebare, imediat 'se aprind', se simt atacați si ofuscati, si mai mai ca devin ca niste dragoni cu flacari pe nas.

Ps: părerea mea, ca daca nu deja, in viitorul apropiat, acest termen, - frustrare- se va oficializa in .ro sub forma unei boli psihice.. So?!

• Like 1
Postat

Doar in teritoriile dindu.

Le dai prostanilor arme si uite unde se ajunge.

Sa stii ca selectia naturala e amuzanta, mai ales cand vezi ca prostii se impusca intre ei.

Toata lumea merge la poligon pentru ''descarcari''.

Postat

Am si eu o nelămurire, si as fi curios sa vad si parerea dumneavoastră, pentru ca mai la tot pasul vad oameni foarte frustrați, ba care chiar se exteriorizează prin a-și arata frustrarea interioara de care sufera(sau posibil sa fie si prostie si lipsa de materie cenusie) in fața altora, care nici macar nu i deranjeaza cu absolut nimic, ba mai mult daca le pui o simpla intrebare, imediat 'se aprind', se simt atacați si ofuscati, si mai mai ca devin ca niste dragoni cu flacari pe nas.

Ps: părerea mea, ca daca nu deja, in viitorul apropiat, acest termen, - frustrare- se va oficializa in .ro sub forma unei boli psihice.. So?!

Gandesti prea simplist.

In spatele "frustrarii" pe care o vezi exista N motive sentimentale sau psihice care aduc la acel comportament.

Iar tu daca vezi un om nervos, lasa-l in pace, nu-i pune si tu intrebari. Asta nu face dovada ca ei sunt cei fara materie cenusie...

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Gandesti prea simplist.

In spatele "frustrarii" pe care o vezi exista N motive sentimentale sau psihice care aduc la acel comportament.

Iar tu daca vezi un om nervos, lasa-l in pace, nu-i pune si tu intrebari. Asta nu face dovada ca ei sunt cei fara materie cenusie...

amada cum faci tu cand te enervezi ??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

cea mai mare fustrare a unora e sa ai boala pe altii care fut sute de femei pe luna ;)

Aia e invidie

=))

• Oras:FALASTOACA
Postat

cea mai mare fustrare a unora e sa ai boala pe altii care fut sute de femei pe luna ;)

sute???

Postat

Noi avem alte "poligoane" :)))

bre, asta-i pentru tine, pozata in treacat dar pe bune, prin cartier. ca sa stii ca dementii care se impusca prin chicago n-au nicio relevanta. sunt doar o statistica, vorba unul clasic. 

1600 pe luna chirie, ramai fara serviciu si proprietarul iti arunca zoaiele in drum? hai sa n-o mai dau cu zahar, poftim.

https://i.imgur.com/n2iwxdL.jpg

armele sunt fix pix aici. sa fii impuscat dureaza cam 2 secunde, pana la tine sau catre omuletul din nori. orice s-ar decide.

sa muti cacaturi dureaza zile, asa ca ai face bine sa produci.

Postat

1600 USD pe luna ? in ce suburbie stai bre ? stateam la Las Colinas pe 2000 USD minim, mic dejun asigurat si alte cacaturi. Mai dadeam 2000 USD pentru un Ford Mustang la "car rentals". Noroc de salariul de 150k USD pa luna, ca imi permit

Postat

Pe Madi esti dispus s-o gazduiesti gratis?

da, Preafericitule. Cu o conditie.

Daca ma ejaculeaza astia si tre' sa vand tot, inclusiv chilotii de pe mine, vreau sa stau la ea macar o saptamana pana-mi gasesc de munca.

Dorm pe canapea, sterg praful, dau cu mopul, nu vorbesc mult si stiu sa gatesc. Da' stiu, la modul serios.

Avansam de acolo. Mare-i puterea lu' Dumnezeu.

Mereu un nou inceput bre. Nu-i vreo rusine.

Postat

da, Preafericitule. Cu o conditie.

Daca ma ejaculeaza astia si tre' sa vand tot, inclusiv chilotii de pe mine, vreau sa stau la ea macar o saptamana pana-mi gasesc de munca.

Dorm pe canapea, sterg praful, dau cu mopul, nu vorbesc mult si stiu sa gatesc. Da' stiu, la modul serios.

Avansam de acolo. Mare-i puterea lu' Dumnezeu.

Mereu un nou inceput bre. Nu-i vreo rusine.

Io te inteleg,dar unde la ea ca sta la un batranel care ii da zgarciul la mestecat ca s-o tina gratis.

• Oras:The Empty
  • Oras:The Empty
Postat

bre, asta-i pentru tine, pozata in treacat dar pe bune, prin cartier. ca sa stii ca dementii care se impusca prin chicago n-au nicio relevanta. sunt doar o statistica, vorba unul clasic. 

1600 pe luna chirie, ramai fara serviciu si proprietarul iti arunca zoaiele in drum? hai sa n-o mai dau cu zahar, poftim.

https://i.imgur.com/n2iwxdL.jpg

armele sunt fix pix aici. sa fii impuscat dureaza cam 2 secunde, pana la tine sau catre omuletul din nori. orice s-ar decide.

sa muti cacaturi dureaza zile, asa ca ai face bine sa produci.

produc, sunt cocoșat de muncă.

Îmi trebuie un masaj la spate.

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

produc, sunt cocoșat de muncă.

Îmi trebuie un masaj la spate.

Masează-te singur, ieși mai iefin! Pe de altă parte, secțiunea de masaj erotic (și nu numai) e doar la un click distanță... Eva de la top și belladonna02 de la masaj erotic masează bine spatele - așa mi-au spus prietenii, așa îți spun și eu.

Postat

Pana atingem subiectele cine si pe unde, productivitate pe ora (nu glumesc, ala-i chiar un indicator economic), cine a lins-o pe visulet sau cine a dat cu var in ultima vreme, tre' sa-ntreb. Doua puncte.

Madi, tu ce vrei ma sa-ti iau de craciun?

Rotunjoara vietii mele, arunca un raspuns. Sub 100ron, daca-mi permiti.

La tăți ni-i greu.

Vezi sa n-apari cu strapon-ul pe sub rochita, apropo.

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Vai de noi...deschidem topice aiurea de tot....vad ca cei mai frustrati sunt unii de pe aici !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...