Sari la conținut

Metode perverse de banare recenzorii (by pepelica)

Postări Recomandate

Postat

Cand suferi de clonofobie ce iei ? Vagisan recomandai =)) Restul e abureala de 2 lei al unui dezaxat cretin care are boala pe femei.

Culmea tupeului sa minti ca ai un singur cont, red spot, puddin , seria capetown, deltones ce erau ? :laugh2 prost te-ai mai facut

Se spune ca prostul nu stie sa se opreasca si s-o lase asa cum a cazut.prostul este orgolios,vrea sa cada in picioare de fiecare data.

Conturile alea au trecut pe la multi,inclusiv pe la imbecila de Ines care negocia cu tine si altii banarea celor care îndrăznea s-o supere,apoi au ajuns si la mine,iar asta nu a fost niciun secret,am spus asta atunci,apoi le-am banat eu.

Sa-ti explic ca la prosti,am spus ca am un singur cont,asta inseamna ca este la timpul prezent.Conturile alea au fost acum 1 an,deci la timpul trecut.

Supara-te si vino cu ceva nou.

Mult mai important este cine il întrece pe Dr. Pampersdusi.

Intelegi ce zic?

Ai de plm, a inceput pisilaul sa scrie km de text :laugh2 :laugh2

Daca vrei sa te bag in seama scrie maxim 2 fraze, executarea !

Pai explica lui BG de ce l-ai banat, alaturi de kaviak, blondul si multi alti recenzori de renume.

Explica de ce ai folosit conturi SP sa plusezi otrepele, pe Miky si Cristiano. Pe urma banai alti recenzori vina cazand pe Miky si Cristiano, sclavule ! Te-a facut menora Tanya Cristinuka ca pe un xatelus, am uitat sa iti amintesc ca ai futut-o cand avea 16 ani. Asta cu scuza ca nu stiai nu tine ! Bine ai venit in randul spargatorilor de menore alaturi de Peconel

Explica si la lume cum s-a milogit peconel de tine sa nu fie banat, ai folosit scripturile de plusare alaturi de cele 10 conturi SP ca sa il salvezi de la banare. Mai sa planga sclavul cand era sa fie banat, de asta il ai la mana, ca l-ai salvat de la banare, toata viata lui pe un forum de curve =))

Postat

Pepelica si menora Tanya ? Pai pepelica i-a facut cunoatinta lui picon cu menora Tanya, a fost pedofiIul picon in devenire la recomandarea sefului sau. Culmea e ca stiau amandoi ca e menora, dar nu i-a oprit sa dea o muie si sa o futa fara hanorac. Cei 2 hodorogi s-au crezut pestii Tanyei, dar nu au luat in considerare ce gura sparta e Tanya.

Continuati

PS: :)))))

• Like 1
  • Oras:NATO
  • Oras:NATO
Postat

Cat da rupt sa fii sa te plangi sa iti salveze altii contul, sa stai la mila altora, pentru un cacat de cont virtual care il poti face intr-un minut ?!?!?

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...