Sari la conținut

probleme...

Vizitator kido

Postări Recomandate

Vizitator kido
Reputație: 0
Postat

dragi confratzi am mici probleme cu searchul...... din pacate imi da faptul ca nu  mai pot sa il folosesc.... si nu imi da niciun rezultat

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Esti ucenic si merge mai greu. Trebuie sa astepti un pic intre cautari. Citeste forumul din scoarta in scoarta pentru mai multe informatii.

Vizitator kido
Postat

stiu ca sunt ucenic domnule cpt.picard...... problema este ca imi apare in felul urmator :

Ne pare rau, nu ai permisiunea sa accesezi acest forum. 

[#10146]

Nu ai permisiunea sa folosesti sistemul de cautare

• Super Moderator
  • Oras:Montreal
  • Oras:Montreal
Postat

stiu ca sunt ucenic domnule cpt.picard...... problema este ca imi apare in felul urmator :

Ne pare rau, nu ai permisiunea sa accesezi acest forum. 

[#10146]

Nu ai permisiunea sa folosesti sistemul de cautare

Salut KIDO si bine ai venit pe forum.

pisicu lucreaza si a dezactivat complet pentru ucenici functia de cautare. Vom vedea daca temporar sau definitiv in zilele urmatoare.

Vizitator kido
Postat

am intzeles si multumesc pt lamurire domnule moderator.......si din fericire sunt de mult pe formul ,si desi vizionez multe recenzi si topicuri de ale colegilor eu nu prea apuc sa postez deoarece financiar nu imi permit momentan sa testez sau sa trec pe la domnishoare......

o zi buna

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare