Sari la conținut

Matură 41 ani, 0729536741

Postări Recomandate

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
Postat

Doamna matura

Bruneta miniona, 41 ani. Iti ofer masaj de relaxare & tonifiere, discreta si pasionala te astept cu drag singura in locatie. Pentru mai multe detalii astept telefonul tau.

Sectorul 3. Locatie usor accesibila.

Telefon: 0729536741

Preț: 80 lei

Ar merge-o pwlă!

post-2-0-01365400-1569818540_thumb.jpg

post-2-0-68210000-1569818545_thumb.jpg

post-2-0-13165400-1569818550_thumb.jpg

post-2-0-82687700-1569818555_thumb.jpg

post-2-0-22229800-1569818561_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Hai c-am bifat eu la doamna matură! E un ciorix, în garsoniera supra-evaluatei Alina!

Multe nu sunt de spus, o experiență mediocră, cam de nota 5 pe linie. Nu pot să zic că plâng după bani, dar altă dată nici nu mai calc pe-acolo!

• Like 3
Postat

Va salut.@Troznitorul a evaluat situatia real,dar succint.Am vizitat si eu doamna.Ostilitatile intalnirii sunt negociate de o pestoaica.Doamna,gipsy in adevaratul sens al cuvantului,cu toate ca nu mai este la prima tinerete,nu arata rau.Pozele sunt cu siguranta ale ei.M-a intampinat in tinuta din poze.Nu practica de mult timp aceasta meserie,este timorata de pestoaica,se simte sclava in actuala conjunctura,ar vrea sa scape.Am purces la oral np,69,lady on top si capra romaneasca.Am simtit-o ca s-ar fi jucat,insa e foarte speriata.Micuta de statura,sani nr.2 frumusei,curata,par lung negru.Am platit 80 lei,nu am fost grabit .Are o pizda f.stramta.Foloseste lubrifiant.Cred ca n-ar fi intrat fara,cu toate ca se umezise natural.Ce sa spun,am vrut sa impusc o tiganca si simturile nu m-au inselat.Cred ca in alte imprejurari se poate face treaba buna cu ea.Am stat cam 20 mn.Ce sa spun ?!Ideea este ca nu m-am simtit pacalit.Eu as mai lua-o odata.Dar e vorba strict de mine.Va salut.

• Like 3
  • Oras:Da
  • Oras:Da
Postat

Va salut.@Troznitorul a evaluat situatia real,dar succint.Am vizitat si eu doamna.Ostilitatile intalnirii sunt negociate de o pestoaica.Doamna,gipsy in adevaratul sens al cuvantului,cu toate ca nu mai este la prima tinerete,nu arata rau.Pozele sunt cu siguranta ale ei.M-a intampinat in tinuta din poze.Nu practica de mult timp aceasta meserie,este timorata de pestoaica,se simte sclava in actuala conjunctura,ar vrea sa scape.Am purces la oral np,69,lady on top si capra romaneasca.Am simtit-o ca s-ar fi jucat,insa e foarte speriata.Micuta de statura,sani nr.2 frumusei,curata,par lung negru.Am platit 80 lei,nu am fost grabit .Are o pizda f.stramta.Foloseste lubrifiant.Cred ca n-ar fi intrat fara,cu toate ca se umezise natural.Ce sa spun,am vrut sa impusc o tiganca si simturile nu m-au inselat.Cred ca in alte imprejurari se poate face treaba buna cu ea.Am stat cam 20 mn.Ce sa spun ?!Ideea este ca nu m-am simtit pacalit.Eu as mai lua-o odata.Dar e vorba strict de mine.Va salut.

Mai este activa?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...