Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

• Oras:arad
Postat

denisa, nu te impiedica tu de niste uscaturi, cum nici noi nu mergem sa te ducem in fata altarului, si eu am fost la tine, esti ok dar si eu am patit la fel, ca nu pune mana, ca nu stai capra ca pana seara daca ai sta tot asa ai fi rupta de picioare, ca tu faci numa pe bancheta ....nah. esti ok, ptr o golire, si am sa mai trec pe la tine, daaaar ai ce si unde imbunatati oferta.

in rest, padurea te vrea !

Postat

denisa, nu te impiedica tu de niste uscaturi, cum nici noi nu mergem sa te ducem in fata altarului, si eu am fost la tine, esti ok dar si eu am patit la fel, ca nu pune mana, ca nu stai capra ca pana seara daca ai sta tot asa ai fi rupta de picioare, ca tu faci numa pe bancheta ....nah. esti ok, ptr o golire, si am sa mai trec pe la tine, daaaar ai ce si unde imbunatati oferta.

in rest, padurea te vrea !

nu te am lăsat să pui mâna pe sâni sau sa stau capra etc..?
Postat

Am trecut azi pe acolo erau 3 domnite,blonda arata chiar bine,dar trebuie sa fi nebun sa te bagi la ea daca esti din oras si ai si consoarta,foarte vizibil tot,daca seara ar avea si alt program aici ma refer cand este mai intuneric cred ca ar merge mai multa lume la ea

Postat

Domnisoara denisa,am fost la tine si erai grabita ca vine taxi,contacteazama te rog,chiar si cu numar ascuns 075xxxxx

Vizitator alex2932
Reputație: 0
Postat

Denisa mai prestezi?

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Denysa1998

Eu insist sa te intreb daca nu faci si programari telefonice ca este foarte expusa locatia ta pt unii!

Daca da un nr la care te gasim?!

• Oras:Arad
Postat

Ceau Denisa. Am vrut sa trec azi pe la tine sa te vizitez si nu erai acolo, am stat jumate de ora si nu ai venit.... cum pot sa dau de tine?

Postat

Ceau Denisa. Am vrut sa trec azi pe la tine sa te vizitez si nu erai acolo, am stat jumate de ora si nu ai venit.... cum pot sa dau de tine?

pe la ce ora ai trecut?
Postat

probabil aveam treaba😙😗😙😗

Eu nu sunt din Arad.... Nu poti sa.mi lasi un numar de tel sau ceva?

Postat

Am fost mai serile trecute langa Galleria Mall. E acolo o micuta, e de etnie insa curata. Spunea ca o cheama Rebeca. 

Fata are atitudine placuta si corp frumos. Spunea ca are 18 ani insa nu prea stiu ce sa cred  :laugh2 pare de 16

Pentru o golire merge.

50/ numar . Protejat

Postat

Serviciile sunt urmatoarele: anal, oral pro/ nep , normal,finalizare fa iala corporala , cel mai mult imi place sa fiu linsa ador😗😙😚😗😙 fac si deplasari la hotel , pensiuni , motel nu si la domiciliul clientului . Accept gang bang 2 3 doar cei ce sunt domni. Va pupacesc si sa stiti sunteti preferatii mei.😚😙😚😗

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...