Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad

Confirm ce spune design 🤮🤮fata e o epava pe roti . M-a abțin de multe ori când văd ce note dau alți Și ce pot sa futa alți 🤮 de exemplu și Maria aia din micalaca de la profi , bah frate te uiți la note 8 9 10 , da ea săracă e de -509 nu futi așa ceva nici pe traseu , sa nu mai vorbim de garsoniera ca arată mai rău ca la Cernobîl . Și de epavele astea de pe centura nu mai zic nimic m-a abțin . Dar bani sunt ai voștri așa ca futeti ce doriți 👠bafta

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator alex2932
Reputație: 0

Salut baieti am vazut acuma seara o bruneta arata bine la corp nu am vazut.o asa bine poate sa imi spuna cineva ceva despre ea am vazuto in aradu nou pe str ogorului cum urci pe autostrada care cunoste zona stie

Link spre comentariu
  • Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,6-7 ? Nici gratis,este dezastru ,praf.Mai bine mergi la tigancusele de langa calea ferata micalaca,alea mai arata a om.

unde langa calea ferata in micalaca? 

Link spre comentariu
Vizitator alex2932

Patrazel86 mersi frumos nr de tel de la ea ii foarte naspa ca sta acolo pe ogorului nu poti opri masina ca sunt multi acolo te vede careva aude nevastamea nu mai mananc macare calda daca ar sta mai aproape de sens cum mergi catre secusigiu

Link spre comentariu

Grija mare . Pe strada ogorului stau vo 3/4 . Asta ce statea la Banc post arata mai bine restu sunt dezastru.am fost mai in vara cu ea comfirm ce a zis colegu mai sus se fute bine ii curata fara mirosuri . Sfatu este sa nu ii adresezi intrebari , sta prost la capitolul comunicare .nu ii gen Denisa sa vb cu tine orice !

Link spre comentariu

Seara gasesti dupa ce inopteaza gasesti la Lukoil dar nustiu daca tot timpul .. ieste una Francesca sta seara in zona aia mai slabuta ia nu arata waw dar nici naspa.. pe mine nu ma tentat . a fost un prieten cu ia si zice ca face toate tacamurile . Oralul si fara guma . Si cica nu la grabit de loc au stat mai mult de 30 min . Mie imi cam da cu virgula !

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Mark666...am fost eu la fetele de la sensul cu horia.sunt surori.cea mai tânără e ok dar pt mine ca minus e ca tine mana la pisicuță in timp ce i dai...nu stiu dc..cealaltă,mai mare,e mai ok..mai vorbareata,prietenoasă...am fost cu ea si la camera...oral bun(merge si neprotejat,poate doar la clienti fideli..nu stiu),normal e bun nici prea largă nici prea strâmta...pretul e clasic..minim 50 ron.daca iti plac fetele mai subțirele,merita încercate....

un numar de telefon ceva
Link spre comentariu
Vizitator maxuser

Alimentez la lukoil si de cateva ori am vazut o masina de politie si o fata mergea la masina.

Poate va mai cheama sa dati o recenzie cu semnatura scrisa cu pixu

Si ce e mai fain sa te vada si cineva cunoscut cu ele. gen nevasta si sa primesti amenda prin posta si sa citeasca nevasta si sa bage divortu.

Horor. eu zic sa adunam bani sa le spalam si sa le bagam pe camere.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...