Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Ceau Denisa

In urma recenziilor bune la adresa ta deduc ca esti o femeie cu carecter si care se implica in ceea ce face.

Mi as dori sa te vizitez.

Te rog f mult sa imi raspunzi la urmatoarele intrebari.

Ce servicii prestezi ?

Ce tarife ai ?

se poate la o pensiune sa mergem ? Zimi te rog daca putem vorbi in privat te rog .

Astep sa imi raspunzi la fiecare intrebare

Multumesc frumos.

Te pup dulce peste tot. Si unde iti place mai mult.

Postat

Am cautato azi pe blonda si era numai colega ei bruneta si slaba zice ca nu mai lucreaza denisa de vreo doua saptamani...

• Minus 1
Vizitator curvar111
Reputație: 0
Postat

Fratilor ii plecata in Bucuresti citi mia sus o spus ca probabil revine saptamana asta ramne de vazut daca e pe bune sau e vrajeala

Postat

ÃŽncepând de astăzi sunt prezentă la datorie cum v-am promis pupici😙😙😙😙😚😚😚😙

Postat

Da, într-un sfârșit am revenit ma găsiți la munca in fiecare zi mai puțin in zilele ploioase, acum sunt la munca va astept 😗😙😚😚😗😗 pupici.

Postat

Nu prea vad ce vedeti la ea...zona e nasoala cu multa circulatie, tipa te si grabeste, nu te lasa sa pui mana pe sani....sincer chiar nu vad rostul la atatea laude...in fine, fiecare cu disperarea lui :))

• Like 1
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Acum am trecut eu pe la autostrada si Denisa era la munca...tocmai cobora dintr-o masina.mai era cu inca doua colege.

Postat

Sunt prezentă la munca 😙😗😙😗😙😗😙😗😙😗😙😗😉😗😙😗😚😠nu cred ca altcineva in afara de tine mai spune ca, eu grăbesc sau ca, nu-mi fac treaba bine dar in fine...nu se poate pădure fără uscaturi. Restul va pupăcesc de nu v-am vedeți.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...