vito_djen Reputație: 19 Postat Mai 8, 2019 Oras:Pe langa B Oras:Pe langa B Partajează Postat Mai 8, 2019 La iesire spre Pecica am vazut...erau 2...insa nu de oprit..eu unul am fost scarbit...Succes !!! Link spre comentariu
lica29 Reputație: 125 Postat Mai 9, 2019 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Partajează Postat Mai 9, 2019 La țiganca de la lukoil am mai fost dar ultima dată ă venit poliția si am vazut ca de obicei sta poliția in zona .. păcat dar a si mărit tarfiu la 70Ti-a luat interviu si tie politia? Link spre comentariu
alex5477 Reputație: 15 Postat Mai 9, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 9, 2019 La iesire spre Pecica am vazut...erau 2...insa nu de oprit..eu unul am fost scarbit...Succes !!!Unde mai exact? Si pe la ce ora? Link spre comentariu
aradeanuul Reputație: 7 Postat Mai 11, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Mai 11, 2019 salutare prieteni futaciosi tocmai am venit in oras si la sensul giratoriu la iesirea din arad spre oradea erau 4 domnite in parcarea peco=ului LukOil,ora 1:30,de la distanta nu aratau tocmai rau. Link spre comentariu
papaya93 Reputație: 2 Postat Mai 13, 2019 Partajează Postat Mai 13, 2019 Între lipova și odvos in parcarea adr sunt 2 3 fete după masa una in particular pe care am pus ochi înaltă șatenă puțin plinuță, nu am oprit pentru că erau cu un probabil client revin cu recenzie pe sfârșitul săptămânii...sper Link spre comentariu
eumuiepsd Reputație: 5 Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 In aradu nou pe drumu cum.mergi sper bodrog am prins saptamana trecuta o fata subtirica bronda , ap 50lei grei foarte ok , am vorbit, fata ii fara fite si figuri ceea ce ma impresionat putin la o fata de la strada ,nu ii cine stie ce dar pentru o golire rapida merge 1 Link spre comentariu
paradise92 Reputație: 22 Postat Mai 18, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Partajează Postat Mai 18, 2019 Cum iesi din oras spre Pecica, dupa sensul giratoriu de la Galeria, urmatorul colt. La vulcanizarea Nagy.Unde mai exact? Am trecut ieri și azi și nu am văzut nimeni Link spre comentariu
zo_lee Reputație: 67 Postat Mai 19, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 19, 2019 Unde mai exact? Am trecut ieri și azi și nu am văzut nimeni Greu te descurci.Nu au fost? Pai mai pleaca, nu sunt betonate acolo.Unde mai exact? Am trecut ieri și azi și nu am văzut nimeni Link spre comentariu
paradise92 Reputație: 22 Postat Mai 19, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Partajează Postat Mai 19, 2019 Ok multumesc. Atunci aveam inteles, am trecut pe acolo si nu au fost. Cam pe la ce ora stau ? Dimineata sau mai tarziu? Link spre comentariu
cucgolas Reputație: 160 Postat Mai 20, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 20, 2019 Seara,de pe la ora 9 Link spre comentariu
paradise92 Reputație: 22 Postat Mai 20, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Partajează Postat Mai 20, 2019 Seara,de pe la ora 9Mulțumesc Link spre comentariu
kingofavalon01 Reputație: 5 Postat Mai 23, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 23, 2019 Am vazut astazi seara una buna rau la parcul din spate de la catedrala de la Podgoria si am zis sa vad care e treaba. Era chiar pe colt, vizavi de Bancpost. Cere 70 pe total, dar am optat pentru un ON cu finalizare orala. E beton fata, face deep umed, fara figuri, vorbeste cu tine, si e mult prea frumoasa pentru strada. Sani mari, fund maricel, bombat si ferm. Merita vizitata clar! O sa revin si cu o recenzie la un NP, ca e prea tare fata. Profitati cat mai e pe strada si nu e tariful 250 ora Link spre comentariu
alexprofu Reputație: 24 Postat Mai 24, 2019 Oras:Romford/Essex Oras:Romford/Essex Partajează Postat Mai 24, 2019 Mai multe detalii despre ea se poate te rog? Nr? Care parc din spatele catedralei de la Podgoria? Link spre comentariu
kingofavalon01 Reputație: 5 Postat Mai 24, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 24, 2019 Parcul cu terenul ala de joaca. Era chiar la coltul intersectiei cu bancpostul de pe colt. Numarul nu i l am luat. De aseara de cand am fost doar la asta ma gandesc. Diseara dau ture pe acolo pana o prind iar, ca e prea buna fata. Link spre comentariu
paradise92 Reputație: 22 Postat Mai 24, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Partajează Postat Mai 24, 2019 Parcul cu terenul ala de joaca. Era chiar la coltul intersectiei cu bancpostul de pe colt. Numarul nu i l am luat. De aseara de cand am fost doar la asta ma gandesc. Diseara dau ture pe acolo pana o prind iar, ca e prea buna fata.Unde este și clinica MEDIQA? cam pe la ce ora ? Link spre comentariu
antonio25 Reputație: 133 Postat Mai 24, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 24, 2019 De la ea, mergeți direct la clinică 😅 Link spre comentariu
adunca650 Reputație: 38 Postat Mai 24, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 24, 2019 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
alinalin80 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Între lipova și odvos in parcarea adr sunt 2 3 fete după masa una in particular pe care am pus ochi înaltă șatenă puțin plinuță, nu am oprit pentru că erau cu un probabil client revin cu recenzie pe sfârșitul săptămânii...sper Link spre comentariu
alinalin80 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 După Lipova in parcarea de tiruri era una Larisa din Milova. Mai prestează ? Era buna la corp ... Link spre comentariu
papaya93 Reputație: 2 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Nu stiu nu am mai avut drum pe acolo ....sper sa trec cat de curând Link spre comentariu
paradise92 Reputație: 22 Postat Mai 25, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Partajează Postat Mai 25, 2019 De la ea, mergeți direct la clinică :laugh2 :laugh2 :laugh2 sper ca nu Link spre comentariu
paradise92 Reputație: 22 Postat Mai 25, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Partajează Postat Mai 25, 2019 Alina parca o cheama. Dar daca e doar una, sigur se va prezenta ca e ea. astazi au fost 4 dar nu m-am oprit. stiti cam cat cer pentru un oral? Pentru ca eu sunt strain poate ca fac un pret diferent :hmmm Link spre comentariu
patratzel86 Reputație: 0 Postat Mai 25, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 25, 2019 50 ron oralul, 50 normalul sau 70 combinat Link spre comentariu
eumuiepsd Reputație: 5 Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 astazi au fost 4 dar nu m-am oprit. stiti cam cat cer pentru un oral? Pentru ca eu sunt strain poate ca fac un pret diferent :hmmmCeva poze cu ele.? Link spre comentariu
sido Reputație: 219 Postat Mai 26, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 26, 2019 astazi au fost 4 dar nu m-am oprit. stiti cam cat cer pentru un oral? Pentru ca eu sunt strain poate ca fac un pret diferent :hmmm Salut. Unde stateau cele 4 fete in ce zona? Undeva prin arad sau? Link spre comentariu
Postări Recomandate