Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

• Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau

La țiganca de la lukoil am mai fost dar ultima dată ă venit poliția si am vazut ca de obicei sta poliția in zona .. păcat dar a si mărit tarfiu la 70

Ti-a luat interviu si tie politia?

Link spre comentariu

Între lipova și odvos in parcarea adr sunt 2 3 fete după masa una in particular pe care am pus ochi înaltă șatenă puțin plinuță, nu am oprit pentru că erau cu un probabil client revin cu recenzie pe sfârșitul săptămânii...sper

Link spre comentariu

In aradu nou pe drumu cum.mergi sper bodrog am prins saptamana trecuta o fata subtirica bronda , ap 50lei grei foarte ok , am vorbit, fata ii fara fite si figuri ceea ce ma impresionat putin la o fata de la strada ,nu ii cine stie ce dar pentru o golire rapida merge

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad

Unde mai exact? Am trecut ieri și azi și nu am văzut nimeni

Greu te descurci.

Nu au fost? Pai mai pleaca, nu sunt betonate acolo.

Unde mai exact? Am trecut ieri și azi și nu am văzut nimeni

post-52613-0-18788500-1558271837_thumb.png

Link spre comentariu

Am vazut astazi seara una buna rau la parcul din spate de la catedrala de la Podgoria si am zis sa vad care e treaba. Era chiar pe colt, vizavi de Bancpost. Cere 70 pe total, dar am optat pentru un ON cu finalizare orala. E beton fata, face deep umed, fara figuri, vorbeste cu tine, si e mult prea frumoasa pentru strada. Sani mari, fund maricel, bombat si ferm. Merita vizitata clar! O sa revin si cu o recenzie la un NP, ca e prea tare fata. Profitati cat mai e pe strada si nu e tariful 250 ora

Link spre comentariu
  • Oras:Catanzaro, Italia

Parcul cu terenul ala de joaca. Era chiar la coltul intersectiei cu bancpostul de pe colt. Numarul nu i l am luat. De aseara de cand am fost doar la asta ma gandesc. Diseara dau ture pe acolo pana o prind iar, ca e prea buna fata.

Unde este și clinica MEDIQA? cam pe la ce ora ?

Link spre comentariu

Între lipova și odvos in parcarea adr sunt 2 3 fete după masa una in particular pe care am pus ochi înaltă șatenă puțin plinuță, nu am oprit pentru că erau cu un probabil client revin cu recenzie pe sfârșitul săptămânii...sper

Link spre comentariu

Alina parca o cheama. Dar daca e doar una, sigur se va prezenta ca e ea.

astazi au fost 4 dar nu m-am oprit. stiti cam cat cer pentru un oral? Pentru ca eu sunt strain poate ca fac un pret diferent  :hmmm

Link spre comentariu

Reputație: 219

astazi au fost 4 dar nu m-am oprit. stiti cam cat cer pentru un oral? Pentru ca eu sunt strain poate ca fac un pret diferent  :hmmm

Salut. Unde stateau cele 4 fete in ce zona? Undeva prin arad sau?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...