desing Reputație: 79 Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Bai sa imi bag pula,unii dintre voi futeti orice,gaura sa fie,Zilnic trec pe acolo pe unde este blonda,accelerez maxim numai sa nu o vad. 1 Link spre comentariu
alpine99 Reputație: 1 Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Sufletul conteaza .... :blushing2 :blushing2 :blushing2 1 Link spre comentariu
poing159 Reputație: 116 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Confirm ce spune design 🤮🤮fata e o epava pe roti . M-a abțin de multe ori când văd ce note dau alți Și ce pot sa futa alți 🤮 de exemplu și Maria aia din micalaca de la profi , bah frate te uiți la note 8 9 10 , da ea săracă e de -509 nu futi așa ceva nici pe traseu , sa nu mai vorbim de garsoniera ca arată mai rău ca la Cernobîl . Și de epavele astea de pe centura nu mai zic nimic m-a abțin . Dar bani sunt ai voștri așa ca futeti ce doriți 👠bafta 3 Link spre comentariu
nad Reputație: 30 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 pai daca voi aveti variante..bateti toba :).eu am dat note de 6si 7..pt un oral,normal,dezbracat complect..statea cum o puneai..pt 50ron..luminati ne :)).ar nu cu sume de 300 -400 Link spre comentariu
desing Reputație: 79 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,6-7 ? Nici gratis,este dezastru ,praf.Mai bine mergi la tigancusele de langa calea ferata micalaca,alea mai arata a om. Link spre comentariu
Vizitator alex2932 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Salut baieti am vazut acuma seara o bruneta arata bine la corp nu am vazut.o asa bine poate sa imi spuna cineva ceva despre ea am vazuto in aradu nou pe str ogorului cum urci pe autostrada care cunoste zona stie Link spre comentariu
lica29 Reputație: 125 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,6-7 ? Nici gratis,este dezastru ,praf.Mai bine mergi la tigancusele de langa calea ferata micalaca,alea mai arata a om.unde langa calea ferata in micalaca? Link spre comentariu
reventon4 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Cred ca langa polivalenta. Link spre comentariu
desing Reputație: 79 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 unde langa calea ferata in micalaca? Bariera,sens de mers catre Horia Link spre comentariu
patratzel86 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Tigancusa de pe Ogorului statea inainte langa Banc Post. Are 18 ani,sani frumosi, se fute bine, sta cum o pui pentru 50 oral sau normal si 70 combinat Link spre comentariu
ma3strul Reputație: 8 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Aia de la Selgros? A fost cineva la ea? Link spre comentariu
lica29 Reputație: 125 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Aia de la Selgros? A fost cineva la ea?sigur a fost cineva, ramane de vazut daca da si detalii Link spre comentariu
ma3strul Reputație: 8 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 sigur a fost cineva, ramane de vazut daca da si detaliiSunt curios de tarif și servici Link spre comentariu
Vizitator alex2932 Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Patrazel86 mersi frumos nr de tel de la ea ii foarte naspa ca sta acolo pe ogorului nu poti opri masina ca sunt multi acolo te vede careva aude nevastamea nu mai mananc macare calda daca ar sta mai aproape de sens cum mergi catre secusigiu Link spre comentariu
bobo0099 Reputație: 4 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Grija mare . Pe strada ogorului stau vo 3/4 . Asta ce statea la Banc post arata mai bine restu sunt dezastru.am fost mai in vara cu ea comfirm ce a zis colegu mai sus se fute bine ii curata fara mirosuri . Sfatu este sa nu ii adresezi intrebari , sta prost la capitolul comunicare .nu ii gen Denisa sa vb cu tine orice ! Link spre comentariu
bobo0099 Reputație: 4 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Daca ii prea riscanta zona pentru tine cauto seara la Banc Post oricum pe ogorului nu o gasesti numai din prost noroc nu sta tot timpul Link spre comentariu
maciupicu2012 Reputație: 58 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Ati mai vazut fata de la panc post?Mai sta acolo? Link spre comentariu
bobo0099 Reputație: 4 Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Astazi pe la 12 nu era .numa aia cu curu mare iera pe ogorului .Acum vo trei zile pe la 4 iera acolo . Ierau vo 6 in zona aia 3 pe ogorului si 3 la Lukoil. Link spre comentariu
alex5477 Reputație: 15 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Noaptea se gaseste ceva pe ogorului? Sa nu fie pusa pe bani? Link spre comentariu
bobo0099 Reputație: 4 Postat Decembrie 19, 2019 Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Seara gasesti dupa ce inopteaza gasesti la Lukoil dar nustiu daca tot timpul .. ieste una Francesca sta seara in zona aia mai slabuta ia nu arata waw dar nici naspa.. pe mine nu ma tentat . a fost un prieten cu ia si zice ca face toate tacamurile . Oralul si fara guma . Si cica nu la grabit de loc au stat mai mult de 30 min . Mie imi cam da cu virgula ! Link spre comentariu
lica29 Reputație: 125 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Alimentez la lukoil si de cateva ori am vazut o masina de politie si o fata mergea la masina. Poate va mai cheama sa dati o recenzie cu semnatura scrisa cu pixu Link spre comentariu
grecu volos Reputație: 1 Postat Ianuarie 12, 2020 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Mark666...am fost eu la fetele de la sensul cu horia.sunt surori.cea mai tânără e ok dar pt mine ca minus e ca tine mana la pisicuță in timp ce i dai...nu stiu dc..cealaltă,mai mare,e mai ok..mai vorbareata,prietenoasă...am fost cu ea si la camera...oral bun(merge si neprotejat,poate doar la clienti fideli..nu stiu),normal e bun nici prea largă nici prea strâmta...pretul e clasic..minim 50 ron.daca iti plac fetele mai subțirele,merita încercate.... un numar de telefon ceva Link spre comentariu
aradean Reputație: -1 Postat Februarie 15, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 15, 2020 Se gaseste ceva la strada pe vremea asta? Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Alimentez la lukoil si de cateva ori am vazut o masina de politie si o fata mergea la masina. Poate va mai cheama sa dati o recenzie cu semnatura scrisa cu pixuSi ce e mai fain sa te vada si cineva cunoscut cu ele. gen nevasta si sa primesti amenda prin posta si sa citeasca nevasta si sa bage divortu.Horor. eu zic sa adunam bani sa le spalam si sa le bagam pe camere. Link spre comentariu
terente94 Reputație: 1 Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Salut, ceva nou ? Link spre comentariu
Postări Recomandate