Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

• Oras:Arad

Nu știu exact cu cât face doar oral ,dar discuți cu ea la fata locului,și vezi că mai e Ana,e brunețică și slăbuță ,și ea e foarte ok ,la normal foarte strâmtă (m-am și mirat :). ) Fetele fac și deplasări la hotel ..

Link spre comentariu

Nu știu exact cu cât face doar oral ,dar discuți cu ea la fata locului,și vezi că mai e Ana,e brunețică și slăbuță ,și ea e foarte ok ,la normal foarte strâmtă (m-am și mirat :). ) Fetele fac și deplasări la hotel ..

Unde se poate merge cu fetele in zona respectiva? Pare destul de aglomerata zona.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie...Mergeam in trecut foarte des pe la fetitele de la strada. Dintre toate mi-a ramas in minte o fata de care eram chiar indragostit. Era prin anul 2009-2010, la iesirea din ARAD spre Oradea, unde este acum Lukoil, erau atunci tufisuri...Fata desi era tigancusa, era albineata, fata frumoasa, rotunda, ochi verzi, parul lung negru, cam la 1,65, corp bestial, cur rotund...era tare fata asta...era ziua in zona unde aste Lukoil acuma dar mai o gaseam si pe pe partea OMV-ului, printre tiruri...avea atunci 23-24 ani, maritata, cu un copil, mergea si pe-afara...Tot i spuneam ca ea nu merita tratata printre tufisuri si stramtorita in masina si-i propuneam sa mergem aproape la George's dar refuza. Am fost vreo 4 luni pe la ea in perioada respectiva, dupa care nu am mai vazut-o, desi am cautat-o mult timp pe la toate iesirile din Arad. N-are cum aradenii care au fost la fetele de la strada sa nu si-o aminteasca in comparatie cu prastiile care sunt acuma. Stie cineva de ea?

Link spre comentariu

Da cred ca e vorba de , Denisa nu-i așa ? Care din câte știu eu acum 1 an și ceva era prin Japonia . Eu cam atât știu dacă e vorba despre ea . In rest bafta .

Si Denisa arata bine, dar nu e ea...Denisa a fost si anul trecut pe la Arad. Fata asta a lipsit de pe stada de cel putin 10,11 ani. 100% fata despre care vorbesc eu nu mai face la strada, ar avea acum 34-35 de ani. Dar m-ar interesa daca cineva a mai vazut-o prin Arad...Nu era o fata dupa care sa nu intorci capul pe strada. Era o fata cu o piele fina, cu forme frumoase,  nu o slabanoaga. Problema era ca vroia sa te termini repede, in timp ce eu vroiam sa o mai strang putin in brate. De aceea i am propus sa mergem la George' s, ca sa ma pot bucura mai mult de corpul ei. Se tot plimba ziua dinspre terasa de la OMV, unde o gaseam de multe ori spre locul unde e acum Lukoil, apoi inapoi printre tirurile de la OMV ...nu statea mult intr-un loc(vizibil ptr toata lumea) ca astea de acum, cred ca si-i era rusine. Chiar as vrea sa o mai intalnesc si nu m ar refuza "un date".

Link spre comentariu
Reputație: 30
  • Oras:arad

Totul e pe graba, sunt vreo 5 fete care vin si pleaca... plus cand iesi din camera te intalnesti cu colegul care asteapta sa intre. Iar la banii acestia atitudinea si serviciile lasa de dorit.

multumesc...am vaz ca totul e pe graba :) ca nu ia la ora,30 min..etc..si oare e femeie??face cim,anal..dar nu si normal..hmm..da cu virgula

ar fii totusi fain cim dar sa fie femeie.oare se dezbraca cu totul?

Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽn sufletul clientului

@Nad da am locatie si NU FAC DEPLASARI. Tarifele inainte le aveam mai mari insa acum cu pandemia inventata le-am redus astfel incat totul sa fie ca la carte pentru ca sa nu uitam criza ce tocmai a venit afectează fiecare sector economoc.Decat sa cer 150 lei fin si sa am 1 hai poate 2 sau 3 clienti pe zi care nici aceeia nu e batut in cuie ca ii voi avea mai bine prefer sa raman cu acelasi volum sa nu am zile cu 0 clienti...Asa ca fiecare alege

Varianta simpla 70 lei oral NEPROTEJAT cu finalizare orala prin inghitire

Varianta completa total 100 lei oral norm si anal inclusiv penetrare protejata.

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Reputație: 0

@Nad da am locatie si NU FAC DEPLASARI. Tarifele inainte le aveam mai mari insa acum cu pandemia inventata le-am redus astfel incat totul sa fie ca la carte pentru ca sa nu uitam criza ce tocmai a venit afectează fiecare sector economoc.Decat sa cer 150 lei fin si sa am 1 hai poate 2 sau 3 clienti pe zi care nici aceeia nu e batut in cuie ca ii voi avea mai bine prefer sa raman cu acelasi volum sa nu am zile cu 0 clienti...Asa ca fiecare alege

Doamne ferește să te fuți pe un pachet de țigări, eu nuștiu ce clienți ai tu,. Cred eu că ești Ionel moldoveanu.

Mai bine dau 100 de euro să fut ceva bun decît să fut toată s-au tot rapănosul

Link spre comentariu

Ma fut si gratis daca ar fi pana la urma. Cu corpul meu fac ce vreau si nimeni nu are dreptul sa ma judece . Poti fute linistit pe cat vrei tu la urma urmei fiecare e liber sa faca ce vrea. Si clienți doritori sunt destui multumesc lui dumnezeu ca nu toata lumea arunca cu banii in sus pe chestii mecanice . Clientii mei cel putin se mai gandesc si la ziua de maine, la faptul ca au familie copii si alte cheltuieli care necesita resurse.

Link spre comentariu

Rog un moderator să șteargă autoflagelarea asta, am cerut o recenzie din parte cuiva care a vizitat-o,asta este autoflagelare.
Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Rog un moderator să șteargă autoflagelarea asta, am cerut o recenzie din parte cuiva care a vizitat-o,asta este autoflagelare.

Ia viziteazo tu și spunene și nouă ce are în chiloți.

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

VREI DESEN? E UN TRAVESTIT! UITĂ-TE DRACULUI ȘI LA CE OFERĂ:ORAL ȘI ANAL!

Da am scris intenționat cu majuscule să pricepi. Èši-am mai explicat pe alt topic și acum 3-4 zile. Nu mă crezi, intră pe Iași și întreabă de Ionel, vezi ce-ți spun cei de acolo.

NU E SUPOZIÈšIE, E FAPT!

Da e Ionel😂😂😂😂
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...