Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

Postat

Iubiții mei am revenit,ma găsiți la ceala,spre nadlac langa sensul giratoriu cum intri pe autostrada ,va astept cu drag. Sa avem orgasm. Eu sunt cea din poze😚😚😚😙😙😚😚😚😚ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜

Postat

Ms frumos edy pt reclama te pup si te astept din nou esti un dulce😚😚😚😙😙 aceasta sunt eu pt cei ce nu ma cunoastetipost-242941-0-34068800-1503132309_thumb.jpg

Vizitator farasentiment
Reputație: 0
Postat

Bine ai venit pe forum, Denysa. Prestezi si pe camera?

Vizitator farasentiment
Reputație: 0
Postat

Si daca ai putea sa ne specifici care ar fi serviciile oferite, programul si tarifele ar fi super!

Postat

Ma găsiți la muncă,acum iau pauza Ca, este fff cald revin după ora17:00 😚😙😚😙😚😙😚😙😗😗😗😗😚😗😚ðŸ˜ðŸ˜˜

post-204150-0-99666800-1503137908_thumb.jpg

• Oras:londra
  • Oras:londra
Postat

Eu am fost azi de 2 ori pe acolo si nimica, e aiurea asa sa mergi acolo plus ca daca nu vine la domiciliu atunci e nasol, are parte de tiristi d2ci calitatea scade la minim deci e caz pierdut chiar daca fata ar avea potential

Denisa lasa-ne un nr de telefon daca vrei sa faci treaba buna si ai posibilitatea sa mergi la hotel sau domiciliu.

Postat

Voi sunteti disperati cu numarul de telefon. Poate fata nu vrea sa ofere numarul. Luati masina, faceti o tura. Daca e acolo intrati la ea, daca nu, nu. Va costa maxim 20 de RON benzina daca veniti din capatul celalat al orasului.

• Like 1
Postat

Ma pun in pielea celor implicati. Ii inteleg intr-un fel ca vor numarul de telefon sa nu traverseze orasul, si ii inteleg.

Denisa draga, daca nu oferi numarul de telefon eventual poti sa schimbi locatia undeva mai aproape si sa o comunici sau daca doresti, posteaza pe forum cand incepi munca si cei care viziteaza forum-ul vor sti :).

Postat

Astăzi am fost la munca de la 9:30 si a inceput sa ploua ,am stat până la 13( de obicei imi încep programul de la 9:30 si plec pe la 20:30 ,21:00 Si nr de tel nu-l dau pt ca,nu lucrez La mine acasa sau la domiciliul,hotel etc,cand este f cald plec de la munca in jurul 14:00 si revin după 18:00, poate cu timpul voi lucra pe site dar deocamdată nu. Pupici si va astept ve-ti fi mulțumiți de serviciile mele promit! Nu sunt genul sa grăbesc sau sa mi bat joc de banii clientului pana la urma toți muncim....dar magaria cere magarie.

• Like 1
  • Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Doar 15 min... sunt masina, pot venii oriunde. Te rog încearcă si fa acest mic efort.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...