Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

• Oras:arad
Postat

Daca ai inceput munca sunama te rog pentru o programare dupa ora 21.30,am avut numarul tau cand ai avut anunt in publi

• Oras:timisoara
Postat

Am testat-o pe domnisoara, e ce trebuie !!

Ascultatoare si stie meserie, te face bine !!! A fost un ON si NP pe la spate, tipa arata asa de bine ca nu-ti vine sa crezi ca face strada.

ON 8

NP 9 ( geme fain, da contre te face sa termini repede )

GFE 10 ( aici e punctul ei forte !!! )

Merita fata, pacat ca nu face pe camera !

• Oras:ineu
  • Oras:ineu
Postat

chiar acum am vazut-o pe creola aia in sens, e doar de cateva zile aparuta..e buna rau :) a fost careva? m-as fi oprit acum da e plin prin zona, mi-a si facut un semn provocator perversa :)

Postat

Am testat-o pe domnisoara, e ce trebuie !!

Ascultatoare si stie meserie, te face bine !!! A fost un ON si NP pe la spate, tipa arata asa de bine ca nu-ti vine sa crezi ca face strada.

ON 8

NP 9 ( geme fain, da contre te face sa termini repede )

GFE 10 ( aici e punctul ei forte !!! )

Merita fata, pacat ca nu face pe camera !

pe cine.ai testat pe blonda cu tatuajul pe coapsa?
Postat

stie cineva ceva de fata de la service micalaca??cu ochelari,alba pana in 35 ani?arata bine de tot.la service,acolo unde se fac verificari.ms

Postat

Nu arata bine sau cum?

Arata beton. Zici ca nu face traseu. Mai e si bruneta. Subtirica, isi da interesul de revenit. Mai greu e cu parcatul masinii.

Postat

Arata beton. Zici ca nu face traseu. Mai e si bruneta. Subtirica, isi da interesul de revenit. Mai greu e cu parcatul masinii.

sa vezi ce vontre da blonda si cum o suge inebunesti, bruneta nu mi place e nasoala sincer
Postat

pe cine.ai testat pe blonda cu tatuajul pe coapsa?

Da da. Denisa a zis ca o cheama
Postat

Ești la munca Denisa?

Am plecat marius imi pare rau,maine sunt prezenta la datorie te astept sa ti fac un muflex dulce si.umed , v-a multumesc tuturor ca, ma apreciati si.imi voi da toata silinta sa va simtiti bine ca, eu m-a simt super pupici:*

Postat

Am plecat marius imi pare rau,maine sunt prezenta la datorie te astept sa ti fac un muflex dulce si.umed , v-a multumesc tuturor ca, ma apreciati si.imi voi da toata silinta sa va simtiti bine ca, eu m-a simt super pupici:*

post-204150-0-06588300-1504377542_thumb.jpg

Postat

A fost careva la fetele de langa atrium ce stau pe scari la instal pe partea cu gara? Am inteles ca te duce im spatele blocului intre microbuse acolo presteaza. E ceva ok? Cine a fost?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...