Sari la conținut

Cu mine faci dragoste 0733786836

bitterwood

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Da da la fel zic și eu Shopping City pana se muta la blocul turn sau și pe Mihai viteazu cred ca e ok acolo prin spate la Spartan sau zona aia ca sunt multe farmacii magazine pe m viteazu.. Ea știe mai bine acum

eu cred ca tu stai acolo, de tot insisti cu zona aia din spate de la Spartan :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere in Romania
  • Oras:Somewhere in Romania

Locația o am pe doamna stanca bl 5F. Nu știu dacă este o locație ok sau nu dar aici am găsit! Contează sa ne simțim bn💋💋💋

Ai ajuns bine, dacă mai stăteai puțin, te prindea ploaia :).

Off, sper că stai mai mult prin Sibiu, că aș vrea să te vizitez, că deja mi am atins bugetul pe luna asta, pfff. :(

Măcar nu mai îs multe zile din aprilie :)

Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

No...m-am tinut de cuvant si am ajuns la Delia. Bagat o ora buna de somn si un dus inainte ca sa fiu fresh dupa munca si am ajuns la ea.

Locatia: 10 Pe D-na stanca, mai fusesem deja in apartamentul ala :))) apartament nou, nimic de comentat...doar ca dupa cum zicea, lumea se cam sperie cand aude unde e locatia, posibil sa fi luat tepe de la altele pe acolo.

Aspect: 10 Ca in poze la corp...a slabit de cand am fost eu ultima data, si ii sta foarte bine asa. 

Putina tigara si poveste si la treaba. 

ON: 10 Cu  mana atentie la vecini. Oralul facut cu presiune, se simte foarte bine.

Si am zis sa intorc favorul...si am reusit cu orgasm. Data viitoare o las mai moale ca daca nu imi taie limba :))))))

Si aici punctez Igiena cu 10...chiar nimic de reprosat.

NP: 10 schimbat ceva pozitii, cu punctul forte cand sta deasupra cu fundul spre tine...ai ce sa vezi.

Ca sa nu ne mai lungim ca deja actiunea dura de 30-35min...am zis sa trecem inapoi la ON pe finalizare, si pana ne-am hotarat cum, am terminat corporal.

Tarife 150/30min - 250/1h.

Personal eram in pana de idei...lipsa isi spunea cuvantul. Mult spor Delia! Incerc sa mai ajung :)

• Like 4
Link spre comentariu

Vizitat domnișoara azi dimineața. Pozele reale frumoasa, corp la fel frumos ea spune ca a mai slăbit dar e foarte bine cum e acum tatuaje cu gust frumoase. Vesela te face sa te simți bine te binedispune.

Oral 10 fără discuție aici un plus părerea mea

Normal la fel mai ales ea deasupra priveliște frumoasa:)

150 finalizarea

Locație frumoasa ap nou, pana se va muta ca mulți evita acolo am înțeles și de la voi și așa e Dar se va muta nu va sta tot acolo.

De revenit cu siguranță. Sa stea cât mai mult la sb:)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Himmelsdorf
  • Oras:Himmelsdorf

Dragilor pana luni la ora 21:00 mai sunt in Sibiu! Dacă doriți sa ma vizitați sunt pe doama stanca nr 5F. Doar aici am găsit locație, va pup și va astept

Daca mai revii dupa15 Mai, ne vedem atunci. Ieri era sa-mi iau ditamai amenda   :))  . Mi-ar fi placut sa ajung la tine, dar este relativ periferica zona si nu ma risc in perioada asta. Pana atunci numa bine iti doresc :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...