Sari la conținut

0736848152 Dely

Postări Recomandate

• Oras:nicaieri
  • Oras:nicaieri
Postat

Pe la inceputul lui august m-am intalnit si eu cu Delia. Intalnirea am stabilit-o telefonic, i-am comunicat hotelul si ora. A venit cu o intarziere de vreo 10-15 min fata de orastabilita.

Nu dau multe detalii, a trecut ceva timp dar imi amintesc ca mie mi-a placut fatuca chiar daca n-a avut o prestatie deosebita. A fost ascultatoare iar la oral chiar se pricepe. Cum nu face CIM, am ales o finalizare COB dar s-a simtit lipsa ei de experienta... repet, mie mi-a placut mai mult prin atitudinea de scolarita ascultatoare si nu prin printr-o prestatie olimpica.

Ca aspect negativ: a cerut si decontarea taxiului, fapt neprecizat telefonic. Suma pentru taxi a fost normala: 10-15 ron, nu-mi amintesc exact.

Ca aspect pozitiv: am ales un numar (100 ron) si chiar daca a muncit 30-40 min nu am vazut-o sa se grabeasca, era decisa sa duca treaba la bun sfarsit.

Note:

Aspect fizic: 7... micuta, slabuta, genul skinny... e pentru cei care prefera genul nubile.

Oral: 7... muncitoare, nu straluceste prin tehnica dar nici nu e neplacut. Nu-mi aduc aminte sigur dar am impresia ca s-a ocupat si de imprejurimi si chiar destul de bine (sper sa nu confund cu alta experienta)

Normal: 8. Nu refuza pozitile si gme chiar placut. Cred ca inca nu mimeaza, e prea "cruda" si ea nu se detaseaza.

GFE: 7-8. Amabila atat ca nu cred ca poti gasi multe subiecte de conversatie... intelegeti eufemismul

Concluzie: merita pentru o tura, nu e tepara si pentru palmares merge.

• Like 3
  • Oras:Ploiesti
Postat

am gasit cateva poze cu aceeasi domnisoara ...dar cu acest  numar...0737863765

in plus,in acest anunt:http://www.raidploiesti.com/anunturi/anunt/tanara19-anibruneta-0736848152-08102        apare un id:BORKI_12...cautand putin pe prietenul nostru Google am constatat ca este un baiat din Floresti,pe nume Cristi Borcan...nu vreau sa acuz pe nimeni dar acest personaj banuiesc eu ca ar fi pestele....dupa ce ca domnisoara e cum e si face figuri,poate candva va treziti si cu prietenul ei peste voi...o faceti in 3 :laugh2  :laugh2

post-89383-0-72450400-1378315584_thumb.jpg

post-89383-0-02504900-1378315592_thumb.jpg

post-89383-0-03431900-1378315602_thumb.jpg

post-89383-0-92114700-1378315614_thumb.jpg

• Oras:brazilia
Postat

am gasit cateva poze cu aceeasi domnisoara ...dar cu acest  numar...0737863765

in plus,in acest anunt:http://www.raidploiesti.com/anunturi/anunt/tanara19-anibruneta-0736848152-08102        apare un id:BORKI_12...cautand putin pe prietenul nostru Google am constatat ca este un baiat din Floresti,pe nume Cristi Borcan...nu vreau sa acuz pe nimeni dar acest personaj banuiesc eu ca ar fi pestele....dupa ce ca domnisoara e cum e si face figuri,poate candva va treziti si cu prietenul ei peste voi...o faceti in 3 :laugh2  :laugh2

editat la cerere

Postat

am vrea sa ne comunici numarul la care o putem contacta, daca este cel de aici s-au cel care apare in acele anunturi.

Postat

am vrea sa ne comunici numarul la care o putem contacta, daca este cel de aici s-au cel care apare in acele anunturi.

este numarul care apare in anunturi,insa oferta nu e cea de acolo.si  repet,fata lucreaza in locatia mea,unde nu exista nici un barbat!

Postat

Şi până la urmă care e tariful pentru o partida în 3?

o singura finalizare,jum de ora,incepi cu o fata si termini cu cealalta,200 ron

o ora cu ambele,show lesbi real si o finalizare,300 ron

Postat

delia s-a reintors pe centura,nu mai activeaza in locatie.informatie pentru cei care stiau ca lucreaza in locatia mea.

Postat

unde pe centura o gasim ?

nu as putea sa iti spun exact....nu mai tin legatura cu ea de cand a plecat de la mine....din ce mi-a spus ea cand a stat la mine,undeva pe langa baumax.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...