Membru Premium florinbidi Reputație: 1658 Postat Mai 2 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Mai 2 Acum 5 minute, Girex a spus: @florinbidi de ea zici? Da da Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Girex Reputație: 156 Postat Mai 2 Oras:Oriunde e frumos Oras:Oriunde e frumos Postat Mai 2 Merci, dau o bere daca te bagi 😁
Membru Premium florinbidi Reputație: 1658 Postat Mai 3 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Mai 3 Acum 15 ore, Girex a spus: Merci, dau o bere daca te bagi 😁 Oricând, cu mare drag…am una bună rău pentru tine 🤫🤫🤫 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
costel121212 Reputație: 86 Postat Mai 3 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Mai 3 Acum 9 ore, florinbidi a spus: Oricând, cu mare drag…am una bună rău pentru tine 🤫🤫🤫 🤣paseaz o si cu mine
Membru Premium florinbidi Reputație: 1658 Postat Mai 3 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Mai 3 Acum 34 minute, costel121212 a spus: 🤣paseaz o si cu mine Vorbim în privat 🤫🤫🤫 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
L1viu Reputație: 762 Postat Mai 3 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 3 Acum 10 ore, florinbidi a spus: Oricând, cu mare drag…am una bună rău pentru tine 🤫🤫🤫 Blonda sau Bruneta ? 🤔🫣😉
Membru Premium florinbidi Reputație: 1658 Postat Mai 4 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Mai 4 Acum 17 ore, L1viu a spus: Blonda sau Bruneta ? 🤔🫣😉 Blonda 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
haibacau Reputație: 12 Postat Mai 4 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 4 Acum 1 oră, florinbidi a spus: Blonda Blonda de la economic?
Membru Premium florinbidi Reputație: 1658 Postat Mai 4 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Mai 4 Ma omorâți cu blonda de la economic… ne despre ea este vorba… E o gagicuta dragă mie , activează doar pe PUBLI ocazional…nu vrea deloc să i se facă reclamă pe forum…din câte se pare sunt unii/unele care au prea mult timp liber sa le “alunge” pe fete din Bacău 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Cosmin121 Reputație: 19 Postat Mai 4 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 4 Are cineva detalii de blonda de la economic???
costel121212 Reputație: 86 Postat Mai 5 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Mai 5 La 03.05.2025 la 16:00, florinbidi a spus: Vorbim în privat 🤫🤫🤫 🤣trimite mi link ul bosss! săru’mana
Sailor83 Reputație: 5 Postat Mai 17 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Mai 17 Salut! Am vizitat- si eu pe domnisoara, avand drum prin Bacau si pot spune ca am avut parte de o experienta foarte placuta. Locația este ok, cu tot ce ai nevoie și prosoape curate, Ana este ca și atitudine de nota 10+ ai ce discuta cu ea și în pat își face treaba foarte bine. Am inteles ca mai sta in oras pana marti. Locatia o are pe Martir Horia. Cadou 200/350
vat69 Reputație: 3014 Postat Mai 17 Oras:bacau Oras:bacau Postat Mai 17 La 03.05.2025 la 16:00, florinbidi a spus: Vorbim în privat 🤫🤫🤫 Salut , oare cum sa fac sa dau de ea ? (Blonda de la Economic ) .Merci
Ionutsnow Reputație: 6 Postat Mai 25 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 25 O vizitez pe Ana de fiecare data când ajunge la noi, din păcate prea rar, în ultimele întâlniri cu ea am fost pentru dominare este pro din toate punctele de vedere igiena este excepțională atitudinea înainte și in timpul acțiunii la fel fără reproșuri, ca un minus ar fi deschiderea ei pentru unele preferințe mai kinky, dar sper din suflet sa mai prindă puțin curaj și sa reușim sa le punem în practica împreună 😛10+ sper sa ne vizitezi cât mai des ești minunata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum