extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 29, 2019 Stii reclama cu "Hemoroeasy"? :P => "Hemoroeasy (-izii) face bine!" :))) - asa si cu dependenta asta! :D Hemoroeasy o face bine acolo unde trebuie😀 dar “ dependenta†asta face bine pana la un anumit punct, dupa aceea incepe sa dauneze, parerea mea....
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Octombrie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Octombrie 29, 2019 Eeh... mai facem si noi haz de necaz! :P
altadata Reputație: 4456 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 29, 2019 Hemoroeasy o face bine acolo unde trebuie😀 dar “ dependenta†asta face bine pana la un anumit punct, dupa aceea incepe sa dauneze, parerea mea....Dependenta asta trece cand dobandesti alta, mult mai atractiva!😃😃😃 Ai dreptate...totul are o limita...acu...fiecare cu limita lui!😃😃😃 2
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Octombrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 30, 2019 Ce "face" dependentii? :) Nici un remediu? :pin ton cu intrebarea si cateva din raspunsurile de mai sus, mi-am adus aminte de un banc... Cică odată, se face ca lipsește vulpea de-acasă două nopți la rând.In prima noapte, vulpoiul, îngrijorat, n-a pus geană peste geană - unde o fi cumătra? Ce s-o fi întâmplat? A doua noapte, deja il apucase sictirul si furia. A ras vreo două bidoane de tărie, a mai deplasat de draci și niste mobilă prin cocioabă si tocmai când se pregătea să destupe încă o sticlă, catre dimineață, ghici cine apare in prag?Ai ghicit, vulpea! Biata de ea, avea blana jumulită, plină de scaieți, ochii roșii de plâns, ce mai, jale mare....Amu, vulpoiul, luat bine in freză de la atâta "ulei", a mai luat-o și el la o rundă de șuturi și capace, așa, pentru exercitarea autoritătii masculine.- Unde ai umblat fă panaramă, că de două nopți mă perpelesc de grija ta, 'r-ai a dracu' cu cin'te piaptănă dimineața!- Au, au, bărbate, te rog nu mai da, iartă-mă, stai numai nițel să-ți zic ce-am pățit...- Ce-ai pățit, ai? Da' zi mai repede că fac moarte de om (mă rog, vulpe -n.a.). Mă bagi în mormânt, nenorocito, intru in ocnă din pricina ta...!- Păi să vezi, veneam așa agale către casă mai deunăzí, când, la un moment dat, a sărit lupu' in fața mea, mi-a pus un sac în cap și m-a târât până în vizuina lui...- Lupul, zici, ai? Ia zi fă, mai departe!- Păi mi-e rusine...- Zi mai departe acolo, nu te fofila! - Păi să vezi... m-a luat lupu la ciocan si m-a siluit cumplit... trei zile și trei nopți mi-a tras-o, ca un sălbatic ce este!- De unde Fă, trei nopți, ca ai lipsit doar două...!?!- Da, dar mă mai duc și mâine.. .. 4 Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 30, 2019 La 29.10.2019 la 19:53, altadata a spus: Dependenta asta trece cand dobandesti alta, mult mai atractiva!😃😃😃 Ai dreptate...totul are o limita...acu...fiecare cu limita lui!😃😃😃 .
altadata Reputație: 4456 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 30, 2019 eu am dobandit o dependenta mult mai atractiva decat forumul si netratabila( nici nu vreau sa ma tratez😋) dependenta de Dream Girl... asa bine ma simt 😉Ai grija...la limita maxima admisa.Beatrice are capabilitatea de a da dependenta fara a depune mari eforturi. Si cand tace, spune ceva!😃😃😃😃 In rest...enjoy and fun 😃😃😃 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Postat Octombrie 30, 2019 Stii reclama cu "Hemoroeasy"? :P => "Hemoroeasy (-izii) face bine!" :))) - asa si cu dependenta asta! :DMi-ai amintit de parodia după reclama aia :))) https://m.youtube.com/watch?v=Hj_uD3y-AHY
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Octombrie 30, 2019 Postat Octombrie 30, 2019 orice club de nişa mai secretos creeaza dependenta, e o lumea inchisa la care restul persoanelor nu au acces si asta o face sa para mai speciala eu e dependent de femei usor accesibile 1
kenken111 Reputație: 467 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:No importa Oras:No importa Postat Noiembrie 2, 2019 Remediu?! Ce remediu? Ar trebui modificată fiziologia cerebrală, ce din păcate nu e adaptată vremurilor moderne. Nevoia de cunoaștere e esențială pentru om din cele mai vechi timpuri și natura a pus creierul ca, de câte ori află ceva nou, să aibă o descărcare de dopamină, neurotransmițătorul stării de bine. Pe vremuri, când trăiam în peșteri, lucrul ăsta era rar. Azi, când avem "net", suntem bombardați cu "nou", așa că ne dăm de-a moaca pe trafic de date sau wireless, în căutarea dopaminei ăleia afurisite. Adică suntem dependenți. Dacă luăm în calcul și despre ce forum e vorba,de câte fantezii se malaxează prin cap doar citind vreo recenzie a ta, dragă Beatrice, te mai miri de dependență?!?! Evident, vorbesc din poziția masculului... 2
leomajor Reputație: 40 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare Postat Noiembrie 22, 2019 iarta ca sa fii iertat, ajuta ca sa fii ajutat, iubeste ca sa fii iubit, ai rabdare ca sa primesti rabdare. Din pacate in ziua de azi prea putini mai inteleg ceva din absolut orice, asa ca nu ma astept ca sa inteleaga ceva mai important din alte parti mai importante. Eu nu pot sa vorbesc din perspectiva unei dependente de acest forum, ca am alte dependente care imi ocupa destul de mult timp ... si energie .... si spatiu ... :rolleyes: Desi, acest site este folosit pentru oferirea si cautarea de servicii de moravuri usoare, nu poti sa treci peste faptul ca .... suntem OAMENI ... pana in punctul in care trebuie sa tinem sub control natura din noi .... mai bine spus ... maimuta din noi!Faptul ca putem exprima sentimente, trairi, povesti, cat si a le transmite mai departe unui grup restrans sau mai extins, asta ne deosebeste de restul animalelor. As putea spune ca e chiar avantajos avand in vedere ca nu trebuie sa tipam ca sa ne facem auziti de la kilometrii distanta, ci, in schimb, putem deschide in tihna la o tigara si/sau la o cafea, telefonul si sa scriem cui si unde vrem sa scriem ... cu conditia ca sa si avem cui sa scriem :laugh2 Se spune ca Omul este o fiinta sociala, care nu poate trai singura ... Aici imi suna in cap niste clopote, niste mari clopote, cam alea puse la Catedrala chiar :laugh2 Pe deoparte avem starea duala de "vreau" dar de fapt "nu vreau".Pe de alta parte nici singur nu e bine sa fie. Ca atunci intervine plictiseala, tristetea, singuratea etc.Iar atunci cand combini socializarea cu sexualitatea, parca deja este alta lume, iar asta, deoarece, nu prea poti vorbi la liber orice cu oricine, ca nu stii cum reactioneaza celalalt, cat de intelegator e, cat de iertator e, cat de maleabil e, etc ... Si deja ai 2 lumi combinate intr-una: Sexualitate + Socializare. Si deja e si mai incitant, excitant si antrenant.Eu, de exemplu, ca sa fi scris chestia asta cuiva pe facebook deja imi luam si Ban si Report :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Asa ca aici chiar daca am o oarecare retinere si reticenta la cuvinte si le aleg bob cu bob, totusi imi ofer libertatea de a ma exprima mai liber decat as face-o pentru a impresiona vre-o gagica sau asa ceva :laugh2 :laugh2 Ceea ce trebuie sa recunosc ca e oarecum interesant. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum