nicolae1983 Reputație: 129 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 23, 2017 Am vizitat-o saptamana asta pe Lora. Din pacate nu am facut click acela, cu toate ca la corp este destul de atragatoare, nu m-a atras la fata. Nu am de gand sa comentez actiunea care nu a fost deloc grozava,din cauza mea mai mult(ala mic nu prea a vrut sa coopereze), insa as avea niste observatii 9sfaturi)de facut. La pretul cerut si pretentiile de top,atitudinea nu e chiar de top. Lipsa papuciilor la pretul asta nu e chiar ok. Cand i-am cerut sa pastreze tocurile si in timpul actiunii,in pat, a fost f mirata, ca nu a mai auzit asa ceva si ca ii e greu cu tocuri. Apoi remarca ca:of ,asa sunteti voi barbatii,ca nu va stergeti de apa peste tot.eram inca ud putin pe picioare fiindca in lipsa unor papuci nu aveam chef sa ma sterg cu prosopul cu care ma sterg la p.la pe picioarele cu care mergeam pe gresia si parchetul ala. m-a mai mirat remarca:ca ma doare gura de la atata oral, in conditiile in care toata actiunea cu oral si normal a durat maxim 18 minute. Per total timpul petrecut a fost de 32 de minute cu tot cu intarzierea mea de 5 minute si cele 2 dusuri facute.Halatul a fost 250ron. Eu unul nu mai revin. 5
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Aprilie 24, 2017 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 Disponibila dragii mei 5
cristiano80 Reputație: 27 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 Am fost si eu la domnisoara, din punctul meu de vedere se incadreaza la cele de top! O recomand cu caldura!
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Aprilie 25, 2017 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Postat Aprilie 25, 2017 Dispinibila dragilor :*
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Aprilie 26, 2017 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Postat Aprilie 26, 2017 Disponibila 5
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Disponibila
top gun Reputație: 1523 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2017 Va salut, Am mers deunazi la Lora , ghidat bine dupa ce am lasat ,masina pe Nerva Traian si intrat putin pe strada de langa cafeneaua Maroon , m-a scanat de la fereastra si dupa ce a vazut cat de frumos sunt mi-a aruncat cheia pe geam, din nefericire nu functiona interfonul. Cand am intrat am vazut o fata frumoasa, cu trasaturi fine, forme cum nu gasesti prea des, chip foarte dragut si ingrijit, si cand i-am vazut sanii tunati am si simtit un freamat interior ce nu mi-a mai dat pace , imi venea sa o posed din bucatarie... .Dupa 5 minute de dialog m-am dezbracat din mers spre dus, ca nu mai aveam rabdare dusat repede , apa calda, geluri de calitate, cabina cam mica pentru mine (tre sa mai dau jos putin, vreo 25... ) ,revenit in camera, unde Lora ma astepta in toata splendoarea ei...e buna frate, sau e exact pe gustul meu, piele fina, usor bronzata, forme rotunde, sani reusiti, chip dulce, vorbareata, iar ce mi-a placut tare e faptul ca usor, din vorba in vorba, m-am trezit in erectie maxima cu ea peste mine, masandu-ma usor...Bravo fata , dau sa zic, dar nu mai aveam aer , ci numai dorinta de a fi in ea, nu stiu ce reactie mi-a declansat de m-a cucerit asa rapid... . Mi-a pus caciulita si a inceput un oral soft, cu drag, s-a pozitionat astfel incat sa vad tot filmul , m-a excitat foarte tare oralul ei cu deep, umed, exact pe dorinta mea... . Dupa vreo 10 minute am intors-o sa o alint si eu , ca era prea apetisanta piersicuta si nu-mi mai venea sa ma opresc, vazand ca ii place si ei asa de mult .... Am scimbat cand nu mai aveam aer , trecand in misionar, iar in scurt timp, dorinta a fost mai puternica decat vointa... Am mai stat putin in ea ca sa imi revin, apoi m-am extras, mi-a scos sepcutza , sters cu prosopele, spalat la dush, socializat inca putin, imbracat pupat cu drag si plecat rapid, ca eram asteptat la munca, am ajuns ultimul la sedinta... Note: Locatie - 9 (acces facil, curat, spatios, pat bun) Lora -9 (tanara,draguta, piele catifelata, forme frumoase, foarte curata, sani minune, pusi, dar nu se observa foarte usor) Oral -9 (protejat, soft, umed, senzual,bun de incins ) Normal-9 (eram asa de incins incat am cedat rapid, era foarte lubrefiata cu ajutorul meu, incat totul a mers ca uns...pe repede inainte.. ) Anal - niet....dar as fi vrut si eu acolo... .Ce senzatie ar face daca ar avea in meniu analul... GFE - 9 (daca era cu FK, nu mai apucam sa fut...) Halat- 250 lei pt vreo 50 minute, dar mai lungi... As reveni oricand cu placere, e buna caprioara... 5
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Aprilie 28, 2017 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Postat Aprilie 28, 2017 Buna dragii mei,tin sa va anunt ca astazi este ultima zi in care ma puteti gasi la "birou" , va astept :* 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 28, 2017 Buna dragii mei,tin sa va anunt ca astazi este ultima zi in care ma puteti gasi la "birou" , va astept :*Apreciez ca in ultimele poze ti-ai pus rochita aceea. Hai sa ne traiesti, ...frumos!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum