Sari la conținut

Lora - 0723.191.042

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0

Am revenit la Lora dupa ceva vreme.

Impresiile sunt parca mai bune decat primele dati. A mai pus 2-3 kg fata de ultima vizita, dar parca acum ai pe ce pune mana. Te asteapta pe tocuri, corespunzator imbracata atitudine care intarata mintea.Referitor la "a pune mana", la Lora simtul tactil este cel mai puternic influentat de pielea ei fina, perfecta as spune.

La normal e buna, lady on top si in picioare pe la spate favoritele mele, dar surpriza majora a fost ca mi-a facut un oral de zile mari neprotejat cu finalizare pe corp.Acest oral liber consimtit de ambele parti a venit si pt ca ne cunoastem de ceva vreme si pentru ca probabil igiena e impecabila, dar si pentru ca e dispusa sa faca asta pentru un supliment financiar.

Eu unul am lasat 100 de lei extra, a fost cevacde genul " mi s-a implinit un vis" oral cu Lora fara cauciuc.

Daca a fost un noroc accidental nu stiu inca, eu mai revin pentru aceasta noutate.

Note:

Aspect 9,5 una dintre cele mai frumoase fete la fata si pielea cea mai fina clar.nu e inalta singurul minus

Oral 9,5 deep cu saliva cum trebui

Normal 9

GFE 9

Igiena 10

O rerecomand ca am mai recomandat-o si in trecut. Imi place stilul ei low profile fara sa iasa in fata cu anunturi, poze, dar cand ajungi la ea surpriza e si mai mare.

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

La normal e buna, lady on top si in picioare pe la spate favoritele mele, dar surpriza majora a fost ca mi-a facut un oral de zile mari neprotejat cu finalizare pe corp.Acest oral liber consimtit de ambele parti a venit si pt ca ne cunoastem de ceva vreme si pentru ca probabil igiena e impecabila, dar si pentru ca e dispusa sa faca asta pentru un supliment financiar.

Eu unul am lasat 100 de lei extra, a fost cevacde genul " mi s-a implinit un vis" oral cu Lora fara cauciuc.

Mda, destul de mișto tehnica de marketing, jos pălăria! Deci cu alte cuvinte: bă băieți, pentru 250 de lei pe oră primiți o frecție mică (ca la Andreea Rebeca). Vreți ceva mișto - băgați mâna adânc în buzunar. De la 100 euro în sus începem să "vorbim"... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Mda, destul de mișto tehnica de marketing, jos pălăria! Deci cu alte cuvinte: bă băieți, pentru 250 de lei pe oră primiți o frecție mică (ca la Andreea Rebeca). Vreți ceva mișto - băgați mâna adânc în buzunar. De la 100 euro în sus începem să "vorbim"... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Posibil sa fie o arma cu doua taisuri reclama asta ;)  :sweeping

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

, dar surpriza majora a fost ca mi-a facut un oral de zile mari neprotejat cu finalizare pe corp.Acest oral liber consimtit de ambele parti a venit si pt ca ne cunoastem de ceva vreme si pentru ca probabil igiena e impecabila, dar si pentru ca e dispusa sa faca asta pentru un supliment financiar.

Pai ma gandesc ca te-a sarutat pe gura, caci stiam ca Lora nu saruta pe gura. Presupunand ca igiena ta bucala e impecabila de asemenea Lora ti-a rasplatit fidelitatea si atentia la detalii sarutandu-te ca pe un iubit. Ce intelegi tu prin zile mari, faptul ca ai platit o femeie ca sa faci sex cu ea!?  =))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...