Sari la conținut

0799555010 Stefan cel Mare doamna 35 ani

Postări Recomandate

Salutare, am fost  la doamna, contact prin telefon, programat și respectată de ambele părți.
Doamna foarte amabila, prietenoasa, o adevărată milfă. Frumușică la față, sânii mari. Întorci capul după ea pe strada.
Am optat pentru o ora, am fost la dus după care a trecut la acțiune. Primul număr a fost doar oral neprotejat și puțin titfuck unde am și finalizat. Numărul doi puțin oral și puțină capră, nu am finalizat că nu am mai putut.
Note:
Locație 9
ON 6 (un stil ciudat și oarecum neplăcut)
NP 8 nu comentează
Atitudinea proclient dar fara prea multa experiență.
De revenit? Poate doar amatorii de milf, eu voi zice pas pe viitor.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Salutare, am fost  la doamna, contact prin telefon, programat și respectată de ambele părți.

Doamna foarte amabila, prietenoasa, o adevărată milfă. Frumușică la față, sânii mari. Întorci capul după ea pe strada.

Am optat pentru o ora, am fost la dus după care a trecut la acțiune. Primul număr a fost doar oral neprotejat și puțin titfuck unde am și finalizat. Numărul doi puțin oral și puțină capră, nu am finalizat că nu am mai putut.

Note:

Locație 9

ON 6 (un stil ciudat și oarecum neplăcut)

NP 8 nu comentează

Atitudinea proclient dar fara prea multa experiență.

De revenit? Poate doar amatorii de milf, eu voi zice pas pe viitor.

Cat ai platit? Si comparatia cu pozele?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, ieri am avut ceva traba pe stefan cel mare si citisem de ele asa ca am zis sa trag o fuga macar pt un nr scurt, sun imi spune 100 o fin si 150 ora imi da adresa la lizeanului langa hotel lina sau cum s-o numi, ajung si urc.

Soc soc, bai fratilor, cand ajung sus la usa mi se deschide ca in filmele de groaza incet de tot si nu era nimeni pe hol sau in incapere si inauntru bezna de plm credeam ca daca intru primesc dupa usa ditamai parul in cap. Din hol ii spun ca este f intuneric si vreau sa aprinda vreun bec sau macar sa o vad si eu si scoate capul dupa usa o mamaita, pai plm frate si o intreb ea este ana si zice da, imi cer scuze ca nu pot ramane ca este si mult cam matura sa nu o fac baba si cam grasa rau sa nu o fac mamut si asa ca am plecat dracului de acolo ca cine stie ce mai gaseam in casa.

Asa ca fratilor pozele nu au nici o treaba cu realitatea cu ce vei gasi acolo iar ca servicii eu unul nu am ramas, putea sa faca si o super muie nu am putut intra pur si simplu a fost ceva ce m-a respins din prima, am fost la altele si mai batrane dar aici nu am putut efectiv sa intru, poate ca era bezna aia pe hol si nu ma simteam in siguranta ce voi gasi inauntru, asa ca eu am zis pass sa se duca alti.

• Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...