Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Ianuarie 20, 2020 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Cu ce dress uri vii pe zona draga, se poate ala plasa? Link spre comentariu
alexdomnita1 Reputație: 4 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Sper ca nu deranjez daca scriu pe acest topic, am vazut ca vizitati mai multe orase. Daca tot sunteti prin apropiere, pe la Botosani nu treceti? Multumesc. Link spre comentariu
matura-roscata Reputație: 13983 Postat Ianuarie 20, 2020 Telefon: 0737326813 Oras:Bucuresti Telefon: 0737326813 Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Sper ca nu deranjez daca scriu pe acest topic, am vazut ca vizitati mai multe orase. Daca tot sunteti prin apropiere, pe la Botosani nu treceti? Multumesc.Buna,as trece,nu am gasit cazare e problema cu cazarea in regim hotelier la voi in oras. 1 Link spre comentariu
Membru Premium blizzzardsv Reputație: -1 Postat Ianuarie 21, 2020 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Doamna Mihaela ati ajuns in Suceava?Incerc sa va contactez telefonic, dar fie ocupat/fie sunteti dumneavoastra ocupata si nu puteti raspunse...se pot face rezervari prin mesaje cu ora si raspundeti dumneavoastra daca e ok sau nu? Link spre comentariu
alexdomnita1 Reputație: 4 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Buna,as trece,nu am gasit cazare e problema cu cazarea in regim hotelier la voi in oras.stiu ca mai sunt cateva fete care tot gasesc cazare in regim hotelier, acu nu stiu pe ce filiera vin, totusi incercati poate gasiti, ducem lipsa acuta aici de doamane ca dumneavoastra si ati fi binevenita. 1 Link spre comentariu
matura-roscata Reputație: 13983 Postat Ianuarie 21, 2020 Telefon: 0737326813 Oras:Bucuresti Telefon: 0737326813 Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Doamna Mihaela ati ajuns in Suceava?Incerc sa va contactez telefonic, dar fie ocupat/fie sunteti dumneavoastra ocupata si nu puteti raspunse...se pot face rezervari prin mesaje cu ora si raspundeti dumneavoastra daca e ok sau nu?Da se poate face,specifici in mesaj ora la care vrei sa vi orasu deunde esti si cel mai important ma suni cu ceva timp inaine sa ajungi,sa imi confirmi programarea. 1 Link spre comentariu
matura-roscata Reputație: 13983 Postat Ianuarie 21, 2020 Telefon: 0737326813 Oras:Bucuresti Telefon: 0737326813 Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 stiu ca mai sunt cateva fete care tot gasesc cazare in regim hotelier, acu nu stiu pe ce filiera vin, totusi incercati poate gasiti, ducem lipsa acuta aici de doamane ca dumneavoastra si ati fi binevenita.Eu nu sunt bagata cu nicio filiera,caut cazare pe OLX si pe PUBLI24,daca exista cazare ajung in orasu in care m-am hotarit sa ajung,pentru orasul Botosani nu exista cazare, daca se intimpla sa apara locatie o sa ajung la voi in oras. 2 Link spre comentariu
manforsun Reputație: -1154 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:PESTE TOT Oras:PESTE TOT Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Eu nu sunt bagata cu nicio filiera,caut cazare pe OLX si pe PUBLI24,daca exista cazare ajung in orasu in care m-am hotarit sa ajung,pentru orasul Botosani nu exista cazare, daca se intimpla sa apara locatie o sa ajung la voi in oras. :bravo 1 Link spre comentariu
Vizitator ionut12356789 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Ai mai gasit cazare? Link spre comentariu
Vizitator ionut12356789 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Scuze...nu am citit cum trebuie....nimic pe aici prin suceava..sunt in trecere si inafara de fetele de la top care nu sunt nu mai gasesti nimic bun.. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 Eu nu sunt bagata cu nicio filiera,caut cazare pe OLX si pe PUBLI24,daca exista cazare ajung in orasu in care m-am hotarit sa ajung,pentru orasul Botosani nu exista cazare, daca se intimpla sa apara locatie o sa ajung la voi in oras.Scuze...nu am citit cum trebuie....nimic pe aici prin suceava..sunt in trecere si inafara de fetele de la top care nu sunt nu mai gasesti nimic bun..Scuze...nu am citit cum trebuie....nimic pe aici prin suceava..sunt in trecere si inafara de fetele de la top care nu sunt nu mai gasesti nimic bun..Scuze...nu am citit cum trebuie....nimic pe aici prin suceava..sunt in trecere si inafara de fetele de la top care nu sunt nu mai gasesti nimic bun..Doamna Mihaela Rechini sunt flămînzi, știu un caz la Suceava o fată din Bucuresti activa la hotel Imperium în Suceava a venit unul si sa dat administratorul hotelului si ia luat toți bani fetei, deci toți sunt niște țigani flămînzi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum