Sari la conținut

Buna scumpilor disponibila in Suceava

Postări Recomandate

• Telefon: 0737326813
  • Oras:Bucuresti

Sper ca nu deranjez daca scriu pe acest topic, am vazut ca vizitati mai multe orase. Daca tot sunteti prin apropiere, pe la Botosani nu treceti? Multumesc.

Buna,as trece,nu am gasit cazare e problema cu cazarea in regim hotelier la voi in oras.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Buna,as trece,nu am gasit cazare e problema cu cazarea in regim hotelier la voi in oras.

stiu ca mai sunt cateva fete care tot gasesc cazare in regim hotelier, acu  nu stiu pe ce filiera vin, totusi incercati poate gasiti, ducem lipsa acuta aici de doamane ca dumneavoastra si ati fi binevenita.

• Like 1
Link spre comentariu

Doamna Mihaela ati ajuns in Suceava?

Incerc sa va contactez telefonic, dar fie ocupat/fie sunteti dumneavoastra ocupata si nu puteti raspunse...se pot face rezervari prin mesaje cu ora si raspundeti dumneavoastra daca e ok sau nu?

Da se poate face,specifici in mesaj ora la care vrei sa vi orasu deunde esti si cel mai important ma suni cu ceva timp inaine sa ajungi,sa imi confirmi programarea.

• Like 1
Link spre comentariu

stiu ca mai sunt cateva fete care tot gasesc cazare in regim hotelier, acu  nu stiu pe ce filiera vin, totusi incercati poate gasiti, ducem lipsa acuta aici de doamane ca dumneavoastra si ati fi binevenita.

Eu nu sunt bagata cu nicio filiera,caut cazare pe OLX si pe PUBLI24,daca exista cazare ajung in orasu in care m-am hotarit sa ajung,pentru orasul Botosani nu exista cazare, daca se intimpla sa apara locatie o sa ajung la voi in oras.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:PESTE TOT
  • Oras:PESTE TOT

Eu nu sunt bagata cu nicio filiera,caut cazare pe OLX si pe PUBLI24,daca exista cazare ajung in orasu in care m-am hotarit sa ajung,pentru orasul Botosani nu exista cazare, daca se intimpla sa apara locatie o sa ajung la voi in oras.

:bravo

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ionut12356789
Reputație: 0

Scuze...nu am citit cum trebuie....nimic pe aici prin suceava..sunt in trecere si inafara de fetele de la top care nu sunt nu mai gasesti nimic bun..

Link spre comentariu

Vizitator marcus6
Reputație: 0

Scuze...nu am citit cum trebuie....nimic pe aici prin suceava..sunt in trecere si inafara de fetele de la top care nu sunt nu mai gasesti nimic bun..

Doamna Mihaela Rechini sunt flămînzi, știu un caz la Suceava o fată din Bucuresti activa la hotel Imperium în Suceava a venit unul si sa dat administratorul hotelului si ia luat toți bani fetei, deci toți sunt niște țigani flămînzi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...