cocon Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 14, 2013 buna ziua dragi colegi , acesta este primul meu cont facut azi desi urmaresc forumul de 1 an si ceva dar doar ca info pentru ceea ce urma sa vizitez etc . ei bine postez la constanta deoarece urmeaza sa vin la mare peste o saptamana . nu asfi inceput acest topic daca stiam ca tipa presteaza 100% servicii . Sa incep cu un inceput anul trecut , costinesti , un club cort ( nu voi da nume ) , masa vip langa masa mea vrro 6 tipe fomiste se vedeau pe ele dorinta de a agata .. trec peste detalii ajung sa o combin pe una o duc la hotelul V** M**** unde aveam camera si incep sa dau in ea . totul ok cand la ginal dimineata imi zice " asta ar fi trebuit sa fie contra cost ". ma lasat masca dar si bucuros gandinduma ca merge de un fast fuck platit pt ca tipa e mega buba , blonda , un 1,70 , din constanta , are 19 ani si o sora mai mica . ideea e ca in timp am pierdut nr ei si pe facebook nu o am si nu o gasesc , doar pe instagram avand peste 1000 poze toate clubbing and beaching ... foarte provocator . situatia fiind delicata si nedorind sa fac o confuzie sau o interpretare a vorbelor ei ( poate se referea ca o fi costato o bataie de la parinti ca nu venise acasa la timp si trebuia sa ii platesc taxi, desi nu cred ) nu as vrea sa ii dau numele ci as vrea sa incercam sa vedem daca ajungem la un numitor comun .. deci: 19 ani , a dat bacu, testat de 2 zile , blonda , constanta , sani maricei , pt cine o are la instagram(daca e ea ) poze doar sexy , cu formele expuse , poze din cluburi non stop , are o sora mai mica , tatuaj pe picior . sper ca e un topic bun , poate dau de tipa , repet e primul meu post desi as sti sa fac o recenzie beton pt ca urmaresc forumul de mult. merci 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Iulie 14, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 14, 2013 "mod"...rog din suflet...sterge acest topic....!
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Iulie 14, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LS_18awNr6s
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Iulie 14, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 14, 2013 mutat la discutii generale
cocon Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 14, 2013 Deci se da uitarii postul sau ar fi o sansa sa aflam? : )
nicolae32 Reputație: 192 Postat Iulie 14, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 14, 2013 Pai singurul detaliu pe care lai dat e ca actiunea s-a petrecut in Costinesti si ea e din Constanta. Cum ai vrea sa ghicim o persoana care e blonda, are 19 ani, a dat bacul si ai vazut-o anul trecut?! Cred ca ai mai multe sanse daca mergi la mama omida.
cocon Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 14, 2013 Madlen o aveam in telefon inainte sa il schimb
cld18 Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2013 Salut , stiu fff bine despre cine vorbesti fata blonda , da-mi un id ceva sa vorbim.
mihaigh82 Reputație: 188 Postat Iulie 15, 2013 Postat Iulie 15, 2013 Cumva e vorba de cele 2 care activau pe Bv. Mircea langa Terasa Babylon? Mi-au zis ca sunt surori. http://nimfomane.com/forum/topic/7571-elena-0744964242-babylon/?do=findComment&comment=136223
cocon Reputație: 13 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 15, 2013 Salut , stiu fff bine despre cine vorbesti fata blonda , da-mi un id ceva sa vorbim.cocon89cocon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum